نکنه فکر کردی من c رو ابداع کردم که باید از همه چیش سر در بیارم !! نه جداً همچین فکری کردی ؟؟ این شماهایین که باید جوابی که c به این سوال میده رو توجیه کنین !! واقعا جالبه که عبارتهای زیر تو c جواب جداگونه دارن !!شما که تو زبان C یا C++ نمی تونی جواب یک عبارت ساده رو بدست بیاری چطوری میگی خیلی با C کد نوشتی اگه یک ساختمان داده و طراحی و پیاده سازی زبانها خونده بودی از این حرفا نمی زدی فکر کنم مدرک شما بیشتر از کاردانی نباشه؟
a = ++a + ++a ;
a = (a=a+1) + (a=a+1)
اگه بخواین اون دومی رو به خاطر وجود پرانتز توجیه کنین، این 2تا پایینی رو چی میگین ؟؟a = a + ++a;
a= (a) + ++aدر ضمن اینکه مدرک من چیه و چه درسایی رو پاسیدم چه درسایی رو نه به شما هیچ ربطی نداره. فقط همین قدر بهت میگم که تو همون درس طراحی و پیاده سازی بسیاری از معایب این زبان شمرده شده !!
جواب قسمت اول حرفت رو اون بالا دادم ! ولی جداً جات خالی !! از امروز صبح کلی به حرفای شماها خندیدیم !! اصلا باورم نمیشه کسایی پیدا بشن که بگن c هیچ مشکلی نداره !! اما خوب مثل اینکه به دانشجوهای کاردانی که شما باشین جور دیگه ای درس میدن.درسته چون اگه با ساختمان داده و به خصوص با درس طراحی پیاده سازی درست آشنا شده باشی و خونده باشی نه برای نمره اونوقت به حرفای خودت خندت میگره