نمایش نتایج 1 تا 40 از 60

نام تاپیک: چند کامپوننت برای دات نت کارها با C#‎‎‎

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

نقل قول: ساخت کلید دلخواه تم ویستایی با C#‎‎

نقل قول نوشته شده توسط Ilove you mahsa مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزيز
    در دات نت چطور اين دكمه هارو طراحي مي كنند؟ من مي خوام براي برنامم دكمه گرد شيشه اي درست كنم. اگر اموزش ساختocx را داري برام بزار تو تايپيك متشكرم
    سلام
    اگه شما بتونید در برنامه ای مثل فتوشاپ این کلیدها رو طراحی کنید در نتیجه میتونید در دات نت هم مثل مراحلی که برای فتوشاپ انجام دادید با برنامه نویسی پیاده سازی کنید.
    مثال فتوشاپی:
    اول یک قسمت رو بصورت دایره ای انتخاب می کنم و با ابزار Gradient Tool داخلش رو رنگ میزنم
    (قبل از رنگ کردن بهتره یک لایه ایجاد کنید)

بعد یک انعکاس از بالا میندازم

در آخر یک انعکاس از پایین

حالا برای برنامه نویسی مثل مراحل بالا عمل می کنم
    یعنی اول یک محیط دایره ای (drawEllipse) رو با یک ابزار قلمو (linear gradient brush) رنگ میزم و دوباره یک محیط بیضی شکل رو با قلموی جدید پر میکنم و انعکاس پایین به همین صورت
    در کل برای ساخت کامپوننت باید شیئ گرایی رو بلد باشید چون فقط رسم کلید مهم نیست
    این کلید رویداد هم میخواد خصوصیت هم میخواد متد هم میخواد
    مثلا اگه بخواین برای کلیدتون آیکون بذارید طوریکه خصوصیت ImageList و ImageIndex داشته باشه یعنی بیاد و از روی فرم لیست imageList ها رو توی خودش بیاره و بر اساس عناصر داخل اون imageList خصوصیت imageIndex کلید هم فهرست عکسهای اون ImageList رو بگیره عذاب آوره.
    یا برای هر رویداد باید بیابن و رسم مورد نظر رو فراخوانی کنید
    مثلا وقتی موس روی کلید رفت شدت انعکاس بیشتر بشه یا وقتی کلید فشرده شد رسم تغییر و مثلا تیره بشه
    مزیتی که این روش داره اینه که با تغییر اندازه کلید چون رسم مجدد انجام میشه کیفیت کلید از بین نمیره در حالی که اگه روی کلید عکس بندازیم (BackgroundImage) با تغییر اندازه عکس هم بد شکل میشه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (10.0 کیلوبایت, 5338 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 2.jpg‏ (10.6 کیلوبایت, 5281 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 3.jpg‏ (2.4 کیلوبایت, 5283 دیدار)

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •