سلام دوستان
یه برنامه چت توی سایت زیر هست که با وی بی دات نت نوشته شده
http://www.codeproject.com/KB/IP/TCP...t_Program.aspx
این برنامه امکان چت بین کامپیوترهای یک شبکه رو میده
ولی شما باید آدرس کامپیوتری رو که میخواهید باهاش چت کنید توی برنامه وارد کنید و دکمه کانکت رو بزنید و پیامتون رو بفرستید
من این برنامه رو با کلی بدبختی و ارور گیری به سی شارپ تبدیل کردم
توی مبحث مولتی تردینگ بیچاره شدم تا تونستم درستش کنم که البته اینها همه از بیسوادی من بوده و به شما بیگناهان هیچ ربطی نداره
حالا چیزی که من بهش اضافه کردم یه مقدار جلوه های بصری است و اینکه مشخصات همه کامپیوترهای شبکه رو لیست میکنه و شما با انتخاب یک کامپیوتر میتونید با اون چت کنید
وقتی شما کامپیوتری رو انتخاب میکنید برنامه توسط یه سری کامپوننت وجود اون کامپیوتر بررسی رو در شبکه lan چک میکنه میکنه واگر اون کامپیوتر در شبکه فعال باشه اونوقت شما امکان تایپ پیام و ارسال رو دارید
حالا این همه حرف زدم تا بگم میخوام این تحفه رو براتون بزارم توی سایت ولی قبلش یه سوال دارم تا اگر به جوابش برسم اونو تکمیل تر کنم و بعدش بزارمش اینجا
سوالم اینه:من وجود کامپیوتر انتخاب شده از لیست رو میونم با پینگ و .... توی شبکه چک کنم ولی چطوری باید فهمید که اونم همین برنامه چت رو روی سیستمش نصب کرده و الان هم برنامه در حال اجراست(بدون نصب این برنامه در کامپیوتر مقصد،امکان چت با اون وجود نداره حتی اگر برنامه نصب باشه ولی در حال اجرا نباشه امکان چت وجود نداره)
اگر غیر از این حالت باشد وجود کامپیوتر چک میشه و پینگ هم درست جواب میده ولی موقع ارسال پیام سیستم ارور میده و میگه اون کامیوتر نمیتونه با شما چت کنه
برنامه با tcplistener و tcpclient نوشته شده و فاقد سرور میباشد(یکی از نقاط قوت برنامه)
منتظر راهنمایی های شما هستم
اگر جواب ندادید یا من سوادم نکشید اونوقت بفرمائید تا همینطوری بزارمش اینجا