صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 51 از 51

نام تاپیک: تحلیل پروژه انبارداری سوپر مارکت

کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    محل زندگی
    Hosna Soft

نقل قول: تحلیل پروژه انبارداری سوپر مارکت

خواهش می کنم؛

پیش فاکتور : ببینید مثلا شما هر روز شیر میاد برای شما خوب .
    من یک روز قبل تر میام می گم آقا من برای فردا 20 تا شیر می خوام
    خوب حالا شما که نه از من پولی گرفتید نه به من رسیدی دادید
    اگر هم فاکتور بزنید که اون وقت حساب صندوق شما به هم میریزه
    چون یک جنسی رو فروختید ولی پولی رو نگرفتید
    تا اینجا درست ؟

خوب حالا میاید یک پیش فاکتور می زنید . پیش فاکتور میاد به نوعی یک سند مجازی درست می کنه.
    نه از موجودی کالای شما کم میشه . نه به صندوق شما بدهکاری وارد میشه .

البته ؛ شما باید یک قابلیتی رو بزارید که زمانی که پیش فاکتور باز میشه بتونید مستقیم از پیش فاکتور به فاکتور اصلی تبدیل کنید . و اینکه پیش فاکتور ها اعلام بشن . مثلا اگر یک نفر در تاریخ 88/10/15 پیش فاکتور می زنه برای 88/10/17 . زمانی که می خواد وارد برنامه بشه اعلام کنین که پیش فاکتور شماره .... و .... برای امروز صادر شده است.

باز هم اگر توضیحات بیشتری لازم بود من در خدمتم .

موفق و موید باشید ./

کاربر دائمی آواتار masoud_z_65
    محل زندگی
    Tehran-SHiraz

نقل قول نوشته شده توسط saam_sum مشاهده تاپیک
    با سلام
    وقتی پروژت تموم شد با class ها هم پیاده سازی کنید حرفه ای تره. یعنی چند وقت دیگه که سورستو نیگا می کنی خیلی برات واضحتره.
    من فایل دیتابیستو دیدم چند تا پیشنهاد دارم :
    1- جدولی رو بذار برای گروهبندی کالاهات (کد گروه کالا- نام گروه کالا)"مثل گروه لبنیات، گروه خشکبار، گروه ترشیجات..."
    2-جدولی رو بذار برای نوع کالاهات "مثلا شیر و ماست و پنیر از نوع لبنیات هستند ولی ممکنه چند جور شیر داشته باشید یا چند جور ماست داشته باشید نوع کالا ماست در این جدول است و سایر مشخصات در جدول کالاهاست مثل ماست پرچرب که پرچربش در جدول زیر قرار میگیرد."(کد نوع کالا- نام نوع کالا)
    2-جدولی رو بذار فقط برای تعریف کالاهات(کدکالا-کد نوع کالا-نام کالا-نام واحد کالا-تعداد در هر واحدکالا- کد گروه کالا-بارکد کالا)
    2-جدول مجزایی برای تعریف قیمت کالاهات تعریف کن.(کدکالا- قیمت خریدکالا-قیمت فروش- کدکاربر)
    3-جدولی رو بذار برای وارد کردن موجودی کالاهات(کدکالا - موجودی)

این شد فقط برای کالاهات که فکر می کنم فرم نرمال رو رعایت کرده . (فقط یک پیشنهاده)
    از پیشنهادات ممنون
    خب با کلاس خیلی وارد نیستم
    خوشحال میشم کمک کنی
    در آینده کدهای برنامرو میزارم خوشحال میشم برا نمونه کلاس رو با مثال رو برنامه توضیح بدی

در مورد پیشنهاد 1کاملا موافقم و ایراد بزرگ تحلیلی که کرده بودم همین بود که یکی از بچه ها تو پست های قبل گفته بود

اما بقیه موارد رو بنظرم درست نمیاد چون زیاد در نرمال سازی ناثیری نداره!

محل زندگی
    Tehran-SHiraz

نقل قول نوشته شده توسط sari-1369 مشاهده تاپیک
    با تشکر از راهنماییت دوست عزیز :

من منظورتونو متوجه نشدم ، میشه یکم بیشتر در مورد سوال 1 توضیح بدین ؟
    دوست عزیز فیلد سفارشی که گذاشتم برا اینه که کدیر سیستم بتونه هر کالایی رو که خواست قبل از تموم شدن موجودی سفارش بده که برای مسئول خرید فرستاده بشه و همچنین بصورت اتوماتیک یه مقداری رو بزاریم که کالا هروقت به اون حداقل برسه سفارش داده بشه

محل زندگی
    Tehran-SHiraz

نقل قول نوشته شده توسط Dr.Bronx مشاهده تاپیک
    خواهش می کنم؛

پیش فاکتور : ببینید مثلا شما هر روز شیر میاد برای شما خوب .
    من یک روز قبل تر میام می گم آقا من برای فردا 20 تا شیر می خوام
    خوب حالا شما که نه از من پولی گرفتید نه به من رسیدی دادید
    اگر هم فاکتور بزنید که اون وقت حساب صندوق شما به هم میریزه
    چون یک جنسی رو فروختید ولی پولی رو نگرفتید
    تا اینجا درست ؟

خوب حالا میاید یک پیش فاکتور می زنید . پیش فاکتور میاد به نوعی یک سند مجازی درست می کنه.
    نه از موجودی کالای شما کم میشه . نه به صندوق شما بدهکاری وارد میشه .

البته ؛ شما باید یک قابلیتی رو بزارید که زمانی که پیش فاکتور باز میشه بتونید مستقیم از پیش فاکتور به فاکتور اصلی تبدیل کنید . و اینکه پیش فاکتور ها اعلام بشن . مثلا اگر یک نفر در تاریخ 88/10/15 پیش فاکتور می زنه برای 88/10/17 . زمانی که می خواد وارد برنامه بشه اعلام کنین که پیش فاکتور شماره .... و .... برای امروز صادر شده است.

باز هم اگر توضیحات بیشتری لازم بود من در خدمتم .

موفق و موید باشید ./
    دوست عزیز میتوینم همونطور که بالا توضیح دادم اقدام کنیم
    یعنی اگر دیدیم شیر داره تموم میشه و مشتری هم داره سفارش بدیم برای مسو.ل خرید
    فکر نکنم لازم باشه انقدر پیچیدش کنیم

سلام دوست من
    چند تا نکته رو میخوام بهت بگم.
    ببین دوست من یه جمع بندی کلی اگه بکنیم میبینیم که شما فقط به فکر برنامه نویسی این
    پروژه هستی و هر کسی هم که نظر داد تقریبا روی برنامه نویسی تاکید کرد ولی به نظر شما
    آیا یه پروژه حسابداری فقط برنامه نویسیه؟
    ببین دوست من شما واقعا به فکر این هستی که پروژت عملی باشه؟؟؟
    من خودم رشته تحصیلیم مرتبط با حسابداری هستش رو این حساب چند تا ازت سوال میکنم
    که اتفاقات واقعی در بازار هستش که ببینی واقعا فکر همه جا رو کردی یا نه.
    شما میری 3000000تومن جنس میخری با شرط ن/50-3/10 و شما پول رو در مدت 5 روز پرداختمیکنی و همچنین 200000 تومن از جنس رو به هر علتی مرجوع میکنی چطوری میخوای اینو ثبت کنی؟؟؟؟
    بعد از دو ماه میبینی حسابات تراز نیست و 300000 هزار تومن کسری داری چطور میخوای
    علت کسری رو پیدا کنی؟؟؟؟ به نظرت باید چندین هزار کالاو حساب رو تک تک بگردی و با ماشینحساب جمع بزنی؟؟؟؟
    مفقودی کالا رو تو چه حسابی میخوای ثبت کنی؟؟؟فکرشو کردی؟؟؟
    برگشت از فروش رو تو چه حسابی میخوای ثبت کنی؟؟؟
    یه سری ماست خریدی و تو مغازه موند و کسی نخرید و فاسد شد اینارو چطور میخوای ثبت کنی؟؟؟می خوای یه
    بخش جدا واسه فساد درست کنی؟؟؟
    دوست عزیزی فرمودند که اگه یه نفر اومد گفت من فردا شیر میخوام واسش پیش فاکتور میزنی, باید
    عرض کنم اگه پول گرفتی که باید ثبت کنی و اگر نگرفتی و همینجوری با زبون بهش قول دادی
    نیاز به پیش فاکتور نیست چون از نظر حسابداری تا وقتی فروش صورت نگرفته هیچ گونه ثبتی زده نمیشه.
    شما یه دفعه تصمیم گرفتی تمام فروش رو تا امروز حساب کنی که ببینی موجودی اول دوره چقدر بوده موجودی طی دوره چقدر بوده چقدر سود کردی چقدر زیان کردی و .... میخوای چیکار کنی؟؟؟
    شما یه وانت جنس خریدی آیا برای هزینه حمل و نقل اون فکری کردی؟؟؟ کجا میخوای ثبت کنی؟؟؟
    شما قابلیت اصلاح حساب هارو تا چه اندازه مشخص کردی؟؟؟چون اگه بشه راحت حساب هارو
    دست کاری کرد باید خدمتت عارض بشم که چنان اختلاسی تو دارائی ها میکنن که هیچ احدی نفهمه!!!
    آیا واسش فکری کردی؟؟؟
    و سوالای خیلی زیادی که باید در موردش فکر کنی.
    چون دوست من اگه نرم افزارت خیلی ساده و غیر کارامد باشه باور کن 2000 تومن هم نمیخرند.
    شما که میخوای کاربر تعریف کنی یعنی چی؟؟؟یعنی فروشگاه بزرگه و یه فرشگاه بزرگ هم امکانات
    زیادی میخواد.باید نرم افزارت با اصول حسابداری و انبار داری و .... هماهنگ باشه
    موفق باشی

کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    محل زندگی
    Hosna Soft

نقل قول نوشته شده توسط مرتضی پیروزی مشاهده تاپیک
    سلام دوست من
    چند تا نکته رو میخوام بهت بگم.
    ببین دوست من یه جمع بندی کلی اگه بکنیم میبینیم که شما فقط به فکر برنامه نویسی این
    پروژه هستی و هر کسی هم که نظر داد تقریبا روی برنامه نویسی تاکید کرد ولی به نظر شما
    آیا یه پروژه حسابداری فقط برنامه نویسیه؟
    ببین دوست من شما واقعا به فکر این هستی که پروژت عملی باشه؟؟؟
    من خودم رشته تحصیلیم مرتبط با حسابداری هستش رو این حساب چند تا ازت سوال میکنم
    که اتفاقات واقعی در بازار هستش که ببینی واقعا فکر همه جا رو کردی یا نه.
    شما میری 3000000تومن جنس میخری با شرط ن/50-3/10 و شما پول رو در مدت 5 روز پرداختمیکنی و همچنین 200000 تومن از جنس رو به هر علتی مرجوع میکنی چطوری میخوای اینو ثبت کنی؟؟؟؟
    بعد از دو ماه میبینی حسابات تراز نیست و 300000 هزار تومن کسری داری چطور میخوای
    علت کسری رو پیدا کنی؟؟؟؟ به نظرت باید چندین هزار کالاو حساب رو تک تک بگردی و با ماشینحساب جمع بزنی؟؟؟؟
    مفقودی کالا رو تو چه حسابی میخوای ثبت کنی؟؟؟فکرشو کردی؟؟؟
    برگشت از فروش رو تو چه حسابی میخوای ثبت کنی؟؟؟
    یه سری ماست خریدی و تو مغازه موند و کسی نخرید و فاسد شد اینارو چطور میخوای ثبت کنی؟؟؟می خوای یه
    بخش جدا واسه فساد درست کنی؟؟؟
    دوست عزیزی فرمودند که اگه یه نفر اومد گفت من فردا شیر میخوام واسش پیش فاکتور میزنی, باید
    عرض کنم اگه پول گرفتی که باید ثبت کنی و اگر نگرفتی و همینجوری با زبون بهش قول دادی
    نیاز به پیش فاکتور نیست چون از نظر حسابداری تا وقتی فروش صورت نگرفته هیچ گونه ثبتی زده نمیشه.
    شما یه دفعه تصمیم گرفتی تمام فروش رو تا امروز حساب کنی که ببینی موجودی اول دوره چقدر بوده موجودی طی دوره چقدر بوده چقدر سود کردی چقدر زیان کردی و .... میخوای چیکار کنی؟؟؟
    شما یه وانت جنس خریدی آیا برای هزینه حمل و نقل اون فکری کردی؟؟؟ کجا میخوای ثبت کنی؟؟؟
    شما قابلیت اصلاح حساب هارو تا چه اندازه مشخص کردی؟؟؟چون اگه بشه راحت حساب هارو
    دست کاری کرد باید خدمتت عارض بشم که چنان اختلاسی تو دارائی ها میکنن که هیچ احدی نفهمه!!!
    آیا واسش فکری کردی؟؟؟
    و سوالای خیلی زیادی که باید در موردش فکر کنی.
    چون دوست من اگه نرم افزارت خیلی ساده و غیر کارامد باشه باور کن 2000 تومن هم نمیخرند.
    شما که میخوای کاربر تعریف کنی یعنی چی؟؟؟یعنی فروشگاه بزرگه و یه فرشگاه بزرگ هم امکانات
    زیادی میخواد.باید نرم افزارت با اصول حسابداری و انبار داری و .... هماهنگ باشه
    موفق باشی
    خوب پس میشه نقش پیش فاکتور رو در اسناد حسابداری به عنوان یک حسابدار برای من شرح بدید . موفق باشید ./

سلام دوست من
    ببین شما تا حدودی دیدت به پیش فاکتور درست بوده ولی دلایل صدور پیش فاکتور فرق میکنه مثلا یه فروشگاه کوچیک قد و قوارش به این کارا نمیخوره اگر هم میبینی واسه هر کاری یه پیش فاکتور صادر میکنه میشه گفت واسه کلاس گذاشتنه.تو فروشگاه بزرگ سوپر مارکت هم که واسه مردم پیش فاکتور صادر نمیکنن.حالا اصول صدور پیش فاکتور چیه؟؟؟ تو ساده ترین حالت فرض کن شما میخوای یه کامپیوتر بخری میری چند تا مغازه قیمتم بگیری یکی میگه 900 تومن یکی میگه 850 یکی دیگه میگه 800 بعد شما میگی پس لطف کن یه پیش فاکتور به من بده.چرا؟؟چون هم مطمئن بشی که طرف بهت 800 میده و هم بری به فروشنده های دیگه این پیش فاکتور رو نشون بدی تا شاید طرف برای اینکه بتونه خودش جنس رو بهت بفروشه قیمت رومثلا بگه 750 تومن.یا مثلا شما میخوای بری وام خودرو بگیری نه پولی دادی نه جنسی گرفتی میری یه پیش فاکتور میگیری که بیافتی دنبال کارای وام.یا یه مثال دیگه:یکی از دوستای خودم بازار یاب بود, شرکت واسه اینکه بفهمه آیا این آقا درست کار میکنه یا نه بهش میگفت هر ویزیتی که انجام دادی یه پیش فاکتور صادر کن که هم طرف راغب به خرید بشه و هم بفهمن دوست من چقدر فعالیت داره.در اغلب موارد پیش فاکتور تو شرکت های بازرگانی استفاده میشه.یعنی کلی بخوام بگم یه سوپر مارکت اصولا گیرنده پیش فاکتوره نه صادر کننده.الان شما برو یه سوپر مارکت بگو من فردا 10 تا نوشابه میخوام, بهت میگن خوب برو فردا بیا!!!یه نکته دیگه, من خودم هر شرکت بزرگی رو دیدم که پیش فاکتور صادر میکنه به صورت دستی و مکتوب این کارو میکنه و نرم افزاری چندان اهمیتی واسشون نداره.راستی یه نکته دیگه هم بگم, از نظر قانون اطلاعات نرم افزاری در حسابداری فاقد هرگونه اعتباری هستش.
    موفق باشی

محل زندگی
    Tehran-SHiraz

مرتضی دوست عزیز باهات کاملا موافقم

اما من که گفته بودم این اولین پروژه عملی هست که انجام دادم
    درضمن این تاپیک متعلق به من نیست متعلق به همست.....پس هرکسی که اومده و پست زده در آموزش دیگران سهیم بوده پس خیلی از کارای من اشتباه بوده و بچه های دیگه امدن و راه حل دادن مثل شما

و 1÷ نکته دیگه اینکه من پروژم در همون حدی که شما گفتین ساده بود اما چون بچه های دیگه اومدن و تکمیلش کردن تقریبا کم کم داره ایده های بهتر و کاملتری مطرح میشه پس زیاد به من خرده نگیرین شما ایده هاتون رو بنویسید و بقیه استفاده میکنن

در مورد 1 سوپرمارکت بزرگ تمام حرفای شما صحیحه

سلام به دوستان عزیز

اگر اینجا را کلیک کنید، چند مورد پروژه انجام شده با روش UML موجود است که می تواند برای پیشبرد کارتون کمک کنه. در این پروژه ها مراحل کامل انجام پروژه همراه با داکیومنت و تمام نمودارهای UML مورد بحث قرار گرفته است.

سلام دوستان
    خیلی تاپیک مفیدی بود ، دستتون درد نکنه.
    در مورد بحثی که خانم z_blustar در رابطه با دستگاه بارکد خوان کردن، میتونید راهنمایی کنید که چجوری بارکد را کنترل کنم. مثلا میخوام در تکست باکس 1 که هستم اگه بارکد چیزی خوند در تکست باکس 5 قراره بگیرد نه در تکست باکس فعال.

مرسی . عالی بود. فقط اگر نموداز Usecase ها رو کشیدید بزارید برای دانلود که بتونیم برای پروژه خودمون ایده بگیریم

صفحه 2 از 2 اولاول 12

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •