نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تفاوت کنترلهای HTML و ASP.Net

Question تفاوت کنترلهای HTML و ASP.Net

سلام!
    من توی ASP.Net تازه کارم!
    یه سوال دارم تفاوت کنترلهای HTML با کنترلهایی که خود ASP.Net در اختیارمون می ذاره چیه؟ یعنی کجا بهتره از مال HTML استفاده کنیم و کجا از کنترلهای ASP.Net
    (منظورم از کنترل همون TextBox ها و ... است)

کاربر دائمی
    محل زندگی
    Net@
    در کنترلرهای ASP.Net شما امکان postback به سرور را دارید و این کنترلرها ابتدا بر روی سرور اجرا میشوند و سپس نتیجه را به کلاینت ارسال میکنند
    اما در کنترلرهای HTML تا زمانی که شما فرمتان را Submit نکنید اطلاعات به سرور ارسال نمیشود
    بهتر است تا جایی که برنامه به شما امکان میدهد و نیاز شما را فراهم میکند از کنترلرهای HTML استفاده کنید زیرا پردازشها سمت client انجام میشود و برنامه شما سریعتر اجرا میشود . اما اگر نیاز به انجام کاری داشتید که کنترلر HTML ان را برای شما فراهم نمیکرد می توانید باید از کنترلرهای ASP.NET استفاده کنید

به طور مثال وقتی یک متن ثابت که هیچ وقت هم تغییر نمیکند را می خواهید نمایش دهید باید از HTML اسفاده کنید و نه از کنترلر Label

کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    مشهد

نقل قول: تفاوت کنترلهای HTML و ASP.NET

سلام.

من یه کد جاوا اسکریپت واسه نمایش تقویم توی صفحه ASP دارم.
    برای اجرای این کد مجبورم از کنترل TEXTBOX در html استفاده کنم. تا کد جاوا درست اجرا بشه.

حالا با توجه به اینکه textbox ها در asp سمت سرور اجرا می شوند و کد جاوای من سمت کلاینت اجرا میشه می خوام بدنم چطوری مقدار textbox ی که نوعش html ای هست رو استفاده کنم در asp?

نقل قول: تفاوت کنترلهای HTML و ASP.NET

سلام
    دوست من اگر شما سایت میخواهید که برای( معرفی) است بهتر از کنترل های htmlاستفاده بشه
    اما اگر سایتی دارید که میخواهد تبادل داده بین clint and server داشته باشیم از کنترل های aspاستفاده میکنیم
    یا به صورت واضح تر سمت clint از htmlو سمت serverاز asp.net .

نقل قول: تفاوت کنترلهای HTML و ASP.Net

سلام. می خواستم بدونم چجوری می شه یک صفحه ی html رو بیارم تو asp که دیزاینم بهم نریزه ؟

نقل قول: تفاوت کنترلهای HTML و ASP.Net

نقل قول نوشته شده توسط m2m_mashi مشاهده تاپیک
    سلام. می خواستم بدونم چجوری می شه یک صفحه ی html رو بیارم تو asp که دیزاینم بهم نریزه ؟
    سلام

تمامی سورس html خودتون رو داخل صفحه aspx کپی کنید . و اگر css و js و ... دارید داخل فولدر های خودشون بزارید بر طبق همون چیزی که html رو طراحی کردید که آدرس ها بهم نریزه .

تاپیک های مشابه

1. include فایل html در یک فایل html
    نوشته شده توسط nargesi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 25 آذر 1385, 16:08 عصر
  2. اجرای فایل HTML
    نوشته شده توسط loads در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 30 اردیبهشت 1385, 00:00 صبح
  3. این کد را برای دریافت html یک سایت نوشتم ولی در بعضی جاها کارکتر ؟را می بینم چرا؟
    نوشته شده توسط ali reza omid ali در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 08 بهمن 1384, 09:58 صبح
  4. قرار دادن یک فایل فلش در یک صفحه HTML
    نوشته شده توسط babak869 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1384, 00:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •