با سلام
ممنونم یشم بگید کتامپوننتی چیزی میخاد یا همینجوریم میشه
با سلام
ممنونم یشم بگید کتامپوننتی چیزی میخاد یا همینجوریم میشه
من با dxbutton استفاده ميکنم مال شرکت dev express
خيلي کامپوننتا اين امکان رو دارن
سلام
میشه این dxbutton رو برام بذارین
خیلی بهش نیاز دارم !!
dxbutton یک کامپوننت تجاری هست؛ کسی اینجا لینک کرک قرار نمیده، چون خلاف قوانین سایت هست.میشه این dxbutton رو برام بذارین
برای کار با PNG در دلفی 7 می تونید از کامپوننت رایگان PngComponents استفاده کنید.
وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.
من یه کامپوننت دارم به اسم
pngimage
تواین فولدر چن تا فایل pas هست
pngextra
pngimage
pnglang
zlibpas
بگید واسه باتون باید کدومو بنصبم
ممنونم
ممنون میشم اگه اطلاعات بیشتری به من بدبد یا این کتمپوننت رو برام میل کنید!
Ramin_ahmadkhanbeigi@yahoo.com
با سلام
اگر از کامپوننت FastReport برای گزارشگیری برنامه خود استفاده می کنید ...
میتوانید با اضافه کردن frxpngimage به بخش uses فرم خود از تصاویر با فرمت png بهره ببرید .
موفق باشید ...
یه راه ساده و خیلی عالی و عملی که دیگه نیاز به تعویض اشیاء هم نداره :
اینه که کامپوننت های AlphaContral رو نصب کنید ، بعد می تونید با استفاده از ایمیج لیست این کامپوننت عکساتونو تو این لیست قرار بدین بعد مثل یه ایمیج لیست معمول از اونا تو هر قسمتی مثل دکمه ها ، لیست ها و هر چیزی که به ایمیج لیست وصل میشه استفاده کنید .
موفق باشید
اگر شکست خوردید بدونید یک گام به موفقیت نزدیکترید
با سلام
لینک دانلود کامپوننت رایگان PngComponents خدمت دوستان گرامی.
دانلود
نمیدونم مشکل صاحب تاپیک حل شده یا نه, ولی این ممکنه برای افراد دیگری هم سودمند باشه :
شما کافیه pngimage رو در Uses فرمتون قرار بدید, بعدش همون کامپوننت TImage معمولی میتونه فایلهای png رو باز کنه. نیازی به نصب هیچ چیزی نیستمن یه کامپوننت دارم به اسم
pngimage
تواین فولدر چن تا فایل pas هست
pngextra
pngimage
pnglang
zlibpas
بگید واسه باتون باید کدومو بنصبم
ممنونم
ولی اگر میخواهید از png به عنوان glyph یک button استفاده کنید (که بعید میدونم) باید از کامپوننتهای دیگه استفاده کنید.
نکته آخر اینکه : این کامپوننت رایگان بهترین گزینه برای یک button ازنوع png هست که خودش هم از pngimage استفاده میکنه :
ImageEN بهترين براي اين كار است.
pngimage رو در شاخه Delphi\lib کپی کردید؟من كه به pngimage رو در Uses در دلفي 7 اضافه كردم خطاي زير را داد:
[Fatal Error] Unit1.pas(7): File not found: 'pngimage.dcu'