-
شنبه 03 بهمن 1388, 00:20 صبح
کاربر تازه وارد
نقل قول: اتصال asp به پایگاه داده در access
با سلام خدمت مدیر این بخش
همون طور که در جریان هستید ، تاپیک دیگه ای من دارم که داره به موازات این تاپیک جلو میره کنجکاو شدم که چه طور هست که یک تاپیک به این سادگی یعنی وصل شدن به بانک اون هم اکسس 9 صفحه ادامه داشته که اومدم و کل پست ها رو خوندم ، به عنوان کاربر دوست داشتم مطالبی بگم البته اگر مشکلی نباشه:
اولا اینکه اصلا محتویات این تاپیک از صفحات 3 به بعد هیچ ربطی به موضوع تاپیک نداره و این یعنی نقض قانون.
دوم اینکه ایشان پست های بیهوده زیاد میفرستند ، با وجود اینکه شما تقریبا از هر 3 پست ایشان 2 تاشو حدف کردید باز هم الباقی بیهوده هستند! در حالی که می تونند از ویرایش استفاده کنند.
مورد سوم اینکه شما تا کی می خواهید پاسخ این سوالات به این سادگی رو بدید؟ به نظر شما تموم هم میشه؟ فکر می کنید سوالات به این آسانی که در هر Refrence ای پاسخش هست تموم میشه؟
و خدمت این کاربر عزیز هم عرض کنم : اولا که شما این طوری به هیچ جا نمی رسی، دوم اینکه شما که ASP Classic بلد نیستید چرا اومدید توی این تالار چرا تو PHP سوالاتتون رو مطرح نکردید؟ بهتره بگم چرا قصد نکردید PHP یاد بگیرید! سوم اینکه اگر واقعا قصد یاد گرفتن دارید http://w3schools.com/asp/default.asp این آدرس می تونه به شما یاد بده ، بعد از اینکه یاد گرفتید سوالاتتون رو مطرح کنید.
در هر صورت امیدوارم از حرف های من ناراحت نشده باشید.
برچسب های این تاپیک
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت