نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: فنی و حرفه ای و دانشگاه مجازی یا دانشگاه خارجی

Wink فنی و حرفه ای و دانشگاه مجازی یا دانشگاه خارجی

سلام ،

دوستان من الان از فنی اومدم کامپیوتر و دارم کاردانی میخونم ، میخواستم بدونم میتونم برای کارشناسی دانشگاه مجازی بگیرم ؟ ( داشنگاه ایرانی نه ) آیا مدرکش معتبره ؟ به من که فنی خوندم اجازه میدن مجازی بردارم یا فقط باید ریاضی باشی ؟

در مورد خارج از کشور چی ؟ مثل اینکه خارج کشور قبول میکنن درسته ؟ یکی از دوستان چند وقته دنبال کارش هست که بره دانشگاه ارمنستان !

لطفا کسایی که مطلع هستند راهنمایی کنن .

کاربر دائمی آواتار masoud.t123
    محل زندگی
    غرب تهران

نقل قول: فنی و حرفه ای و دانشگاه مجازی یا دانشگاه خارجی

تا جايي که بنده اطلاع دارم براي ارشد و بالاتر ميتوان در يک دانشگاه خارجي معتبر تحصيل نمود.اين را هم در نظر بگيريد که لازمه دانشگاه خارج از کشور بلد بودن کامل زبان آن کشور يا زبان انگليسي و ... است.

دوستان کسی اطلاعات کاملتری نداره ؟

آقا بنده از مجازی خبر ندارم
    ولی همین تابستون تو دکه مون (شمسی پور) یکی از دوستان که کاردانیش رو تموم کرده بود بالاخره بعد از چند سال دست و پا زدن تونست برای ادامه تحصیل بره فکر کنم سو ئد البته خرجش پای خودشه این جوری که الان میگه خرجش سالی دو سه تومنه البته میگه اونجا یه فاز دیگه داره

فقط باید خودتو دست کم نگیری .

میبخشید باید یه سری چیزا رو می گفتم یادم رفت

دقت داشته باشید باید مدرک تافل یا یه همچین مدرک زبان قابل قبولی داشته باشین
    بعد یه مدرک دانشگاهی که صلاحیتش توسط دانشگاهی که میخاین پذیرشش رو بگیرین ،رد نشه رو داشته باشید
    بعد باید مدرک رو ترجمه کنید و براشون از طریق سایتشون ارسال کنید ،حالا باید صبر کنید تا زگوره حلوا سازید
    توجه داشته باشید کشوری که انتخاب می کنید اجازه اشتغال در کنار تحصیل رو میده یا نه مثلا کشور های آمریکایی این اجازه رو نمیدن این اگه وسع مالش رو ندارید می تونه کمک بزرگی باشه

راستی در کشور فرانسه هزینه تحصیل رایگانه (یعنی بعهده خود دولته با تمام امکانات) ولی باید زبان فرانسه رو بلد باشی .

یه راه دیگه ام اینه که خر خونی بکنید و تو آزمون کارشناسی ارشد رتبه خیلی بالا بیارید(مثلا زیر ده) اونوقت از طرف دانشگاه بورسیه بشید(مجانی)(البته اگه فعالیت هاتون زیاد باشه)

امیدوارم اندک اطلاعاتم مفید بوده باشه.

دقت داشته باشید باید مدرک تافل یا یه همچین مدرک زبان قابل قبولی داشته باشین
    من برای اینکه مطلب روشن شه میگم که مدرک تافل برای خروج از کشور دیگه بی اعتبار هست و باید IELTS داشته باشی .

در مورد اطلاعات دیگر هم خیلی ممنون ، دنبالشم ...

Smile نقل قول: فنی و حرفه ای و دانشگاه مجازی یا دانشگاه خارجی

نقل قول نوشته شده توسط SilverSoft مشاهده تاپیک
    من برای اینکه مطلب روشن شه میگم که مدرک تافل برای خروج از کشور دیگه بی اعتبار هست و باید IELTS داشته باشی .

در مورد اطلاعات دیگر هم خیلی ممنون ، دنبالشم ...
    دوست عزیز یه چیزای شنیده بودم نخواستم رو هوا حرف زده باشم

امیدوارم موفق بشی

فقط لطف کنید تجربیات خودتون رو تو همین تایپیک قرار بدید تا ما هم استفاده کنیم.
    پیروز باشی.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •