توضیح : همانطوریکه می دانیم هر گزارش هم مانند فرم ها و کوئری و .. مانند table می باشد و با دستور use report.frx قابل باز شدن می باشند.
هر شی هم یک رکورد است مثلا اگر خطی به گزارش اضافه کنیم در جدولش می بینیم رکوردی ایجاد شده و فیلدها همان تنظیمات و خواص هر شی را داراست.
در اینجا به گوشه ای از این خواص آشنا می شویم:

ObjType
این فیلد نشان دهنده نوع یک شی است که می تواند مقادیر عددی مختلفی داشته باشد
مثلا :
مقدار 1 تنظیمات کاغذ و چاپگر و ... .
مقدار 9 اندازه تنظیمات هدر و دیتیل و فوتر
مقدار 5 برچسب
مقدار 6 خط
مقدار 8 تکست باکس
مقدار 18 متغیرهای گزارش
مقدار 25 تنظیمات Dataenvironmen
...

Name
نام متغیر های گزارش

Expr
محتویات . تقریبا شبیه value. اینکه در تکست باکس چه مقادیر و چه متنی نمایش داده شود و ازاین قبیل.

Vpos
فاصله شی از بالای صفحه همانند top

Hpos
فاصله از سمت چپ صفحه همانند left

به بقیه فیلدها فعلا کاری نداریم چون اسمشون مشخصه که چکار می کنند و بعضی ها زیاد کاربردی نیستند تعدادی هم در ادامه کار آشنا خواهیم شد.
مثلا وقتی در init شی Dataenvironment دستوراتی می نویسیم در رکوردی که objtype مقدار 25 دارد می بینیم در فیلد Tag این دستورات ذخیره شده است.
توصیه می شود گزارش خالی را ایجاد کنید و با دستور use بازش کنید و در هر مرحلهخ شی جدیدی اضافه کنید و تغییرات را در ساختار جدول ببینید تا بیشتر با عملکرد آن آشنا شوید.

اینکه برای هر شی کد خاصی (ObjType) قرار دارد خوب است اما مثلا وقتی 5 فیلد بصورت تکست باکس در گزارش وجود دارد از کجا باید فهمید کدام رکورد مربوط به کدام فیلد است تا تغییر دهیم ؟
مقدار Objtype همه تکست باکسها که 8 است پس نیاز به نامگذاری داریم.
من از فیلد comment برای این کار استفاده کردم.
چنانچه روی هر شی در محیط طراحی گزارش دابل کلیک کنید در برگه other روی edit comment کلیک کنید می بینید که می توانید متنی بنویسید که فقط توضیح است و تاثیری در عملیات ندارد
من از این فیلد برای نامگذاری استفاده می کنم این متنی که می نویسید اگر گزارش را use کنید می بینید که در فیلد comment ذخیره شده است