نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: تشخیص صحت املای کلمات

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر دائمی آواتار M.GhanaatPisheh
    محل زندگی
    ----------

نقل قول: تشخیص صحت املای کلمات

دوست عزیز
    می تونید از Componentهای بسیار خوب موجو استفاده کنید. مثل http://www.telerik.com/products/aspnet-ajax/spell.aspx

کاربر دائمی آواتار Saeed.Masoumi
    محل زندگی
    نامعلوم

دوست عزیز یه دیتابیس برای تشخیص املای کلمه رو نباید با دیتابیس دیکشنری مقایسه کرد یک تفاوت بزرگ اینه که معمولا اسامی تو دیتا بیس دیکشنری نیستن پس مثلا وقتی طرف بنویسه John یا این لغت تو دیتابیس نیست یا مجبورید تمام اسامی خاص رو هم برزید تو دیتا بیس (تازه اگر چیزی رو از قلم نندازید)
    تفاوت مهم دیگه اینکه مثلا هر فعل تو زبان انگلیسی چندین حالت داره یه جای ed میگیریه یه جا ing میگیره حالت های خاص زیادی هست آیا تمام این حالت ها باید در املا لحاظ بشه یا نه ؟؟
    مسلما باید لحاظ بشه کافیه همین دو مورد (اسامی خاص و حالت های مخالف افعال و سایر کلمات) رو به دیتا بیستون اضافه کنید تا ببینید نه تعداد کلمات یک زبان محدوده و نه حجم دیتا بیستون نزدیک 10 مگ خواهد بود شاید بشه در مورد دیکشنری محدود و خلاصش کرد ولی املا کاملا بحثش متفاوته .
    سلام
    آره من به این نکات توجه نکرده بودم الان تو خود پاسخ به سوالات تست کردم دیدم حرف شما کاملا درسته والا نمی دونم چجوری این کارو میشه بدون کامپوننت انجام دهیم.
    شاید با یک دتا بیس در حد دتا بیس آفیس
    موفق باشین
    به نظر من استفاده از regular expersion بهترین راه هست
    دوست عزیز میشه بگی چطوری این راه به ذهنتون رسید؟؟؟؟یک مثلا بگین فک کنم خودتون متوجه شین مشکل کارتون چیه.

کاربر دائمی آواتار reza_Nazem
    محل زندگی
    تهران

به عبارت های منظم نمیشه
    را جع به اون هم فکر کردن اول اینکه کارش تولید رشته های یک زبانه نه اینکه تشخیص بده یک رشته متعلق به یک زبان هست یا نه
    واسه این کار باید یک پارسر یا آتاماتا طراحی شه که فکر نکنم عملی شه چون نمیشه برای ساخت تمام کلمات انگلیسی یک گرامر منظم تعریف کرد

دوم هم همون جور که کفتم محاله بشه برای این مورد یک گرامر تعریف کرد

باز هم خیلی خیلی ممنون از نظری که دادین دوست من و من رو کمک کردین

کاربر دائمی آواتار reza_Nazem
    محل زندگی
    تهران

من تونستم یه راه برای این صورت مسئله پیدا کنم Source براتون اینجا upload میکنم امیدوارم براتون مفید باشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •