سلام دوباره ببخشید مزاحم میشم من پوشه bin رو در شاخه اصلی قرار دادم بازم این پیغام رو میده چه کار کنم
The control with ID 'HoverMenuExtender_ShowNews' requires a ScriptManager on the page. The ScriptManager must appear before any controls that need it.
با سلام خدمت شما دوست عزیز
برای قرار دادن این وب سایت از شما واقعاً سپاسگذارم . چون باعث کمک در اتمام سایت خودم شد .
زحماتی که کشیدید واقعاً جای تشکر داره .
فقط می خواستم بدونم فایل Doc فصل 5 رو باید از کجا دانلود کنم . اگر زحمتی نیست اون رو برام میل کنید .
nastaran_malaki@yahoo.com
یا اگه کسی از دوستان داره لطف کنه و بزاره . من تمام تاپیک رو گشتم ولی پیدا نکردم .
خیلی ممنون
دوستان گلم چندین دفعه گفتم هاردم پریده الان اون فصل ندارم
قبلا خواهستم اپلود کنم که حجمش زیاد بود لطفا پست درهواست این فصل دیگه ندین
متشکرم
من تمام مطالب تاپیک های قبل در مورد fckeditor رو خوندم خدایی تمام راههارو رفتم ولی نمیدونم چه مشکلی وجود داره که مسیر فایل xml رو برای upload عکس تشخیص نمیده کسی یه نمونه کار کرده و تست شده نداره بزاره ببینیم چکار کردن و چه تنظیماتی انجام دادن همه فقط به این طرف و اون طرف آدم و پاس میدن الان من لینک عکس رو اینجا میزارم یه نگاه بهش بندازید راهنمایی کنید من چکار کنم
https://barnamenevis.org/showth...=201784&page=3
دوست گلم یه تاپیک کامل آموزش FCK هست می تونی یه نگاه به اون بندازی سرچ کنی پیدا می کنی
معذرت می هوام آخه من با این قابلیت کار نکردم نمی تونم راهکار الکی بهت بدم
موفق باشی
با سلام
من سایت را اجرا کردم فقط چند مشکل دارم
1- مشکل عکس ها که انگار خیلی ها مشکل دارند
2- مشکل update رکوردها بعنوان مثال اخبارومقالها و یا کاربران را نمی توانم ویرایش کنم و جالب اینجاست که حتی مستقیم توی بانک هم نمی توانم ویرایش کنم خطامی ده
اما داده های که خودم توی بانک ریخته ام ار می توانم ویرایش کنم
آخرین ویرایش به وسیله s_ahmadneya : پنج شنبه 22 بهمن 1388 در 16:29 عصر دلیل: تصحیح سوال !
سلام
دوست عزیز کدوم عکسها؟
کانکشن استرینگتو وسه sql خودت توی وب کانفیگ تنظیم کن
موفق باشی
سلام من یک آدرس domain گرفتم حالا نمی دونم چه جورب باید اطلاعات داخلش بریزم
که نشون بده تا حالا وب سایت فعال نکردم اصالا نمی دونم چی کار کنم
کمک از همه![]()
سلام دوست من
واسه سایت دو چیز لازمه یکی دومین که همون نام اینترنتی و دومی فضای اینترنتی که به اون میگن هاست
وقتی هاست اجاره کنی یه یوزر نیم و پسورد واسه کنترل پنل هاست و ... به شما می دن که از طریق اون میتونی وارد بشی و کارهای لازمه انجام بدی
با یه دومین خالی کاری نمیتونی بکنی
اگه هاست داری بگو تا راهنماییت کنم
موفق باشی
اقا صابر
من سایت شما را از سایت خودتان دانلود کرده ام
1-پس از تعریف کاربر می خواهیم کاربری را admin کنیم نمی شود من کد را تریس کردم هیچ وقت به حالت admin نمی رود خودم بجای user نوشتم admin بصورت موقت درست شد! لطفا" راه حل دستش را بگویید.
2- مقالات را نمی شود تصحیح کرد من کد را بررسی کردم موقعی که پیغام می دهد "آیا مطمئن هستید می خواهید ویرایش کنید " تمامی تکس ها و fceditor خالی می شود .بخاطر همین ویرایش نمی شود .چکار باید بکنیم.
3- عکس که هنگام خبر دریافت می شود نیز انگار دانلود نمی شود وهیچ اتفاقی نمی افتد
4-داخل خبرها و مقالات هم نمی شود عکس گذاشت یه خبر در مورد بیل گیس که خودتان گذاشته اید هم عکس ها نمایش نمی دهد
5-برای ویرایش مجموعه ها هم فقط برای تالار اولبه ویرایش می شود برای بقیعه تمامی تکس ها خالی می شود و پیغام که نمی توانید در ستونی نال واردت نمایید می دهد
6-لینک ها که اضافه می نماییم بعد از کلیک آدرس اولیه سایت را به آن اضافه می کند وخطا می دهد
![]()
آخرین ویرایش به وسیله s_ahmadneya : سه شنبه 27 بهمن 1388 در 17:50 عصر
سلام آقای فتح الهی
من از شما کمک می خوام لطفا کمکم کنید. این سوال من ربطی به پروژه شما نداره .ولی ممنون می شم کمکم کنید.
لطفا کمکم کنید.
من در ASP.NET می خوام کاربر زمانی که می خواد بدونه هر دانشجو چه وضعیتی داره و چه درسهای رو انتخاب واحد کرده ، وقتی که دکمه طلاعات دانشجو را زد ابتدا با کد زیر یک
Open Dialog باز بشه و کد دانشجو رو سوال کنه و سپس وارد صفحه اطلاعات بشه و مشخصات دانشجو مورد نظر رابده.
function opendialog()
{
var id = prompt("لطفا شماره دانشجویی را وارد کنید :","")
addr = "../List-Student.aspx?id=" + id;
open(addr,"null","titlebar=no,toolbar=no,location=no,status=no, menu bar=no,scrollbars=yes,resizable=no,width=780,heigh t = 400");
}
///////////
کد بالا جواب نمی ده .لطفا کمکم کنید.
![]()
![]()
![]()
سلام
من هم پروژه شما رو دانلود کردم و با vs2008 اجرا کردم
بدون کوچکترین تغییر
اولین چیزی که به ذهنم رسید و دیدم این بود که سایت شما فرومش خیلی شبیه سایت برنام نویسه
حتی لینک خروجشم پایین صفحه هست
بعد این که قسمت کاربران آنلاین خوب کار نمیکنه.در حالی که من لوگین کردم میزنه 0 نفر آنلاین
بعدی نشون دادن لینک ثبت نام بعد از لوگین
آها یه چیزی تو یکی از صفحات enableViewState="false" رو دوبار نوشته بودید که خوب ارور میداد ولی زیاد مهم نبود
در ضمن عکس های اخبارم نشون میده
راستی من رو سیستمم اجاکس دادم پس از اون لحاظ گیر نداد
به هر حال ممنون اگر جایی برام سوال بود میپرسم و مننون به خاطر این سخاوتتون![]()
خواهش می کنم
بله این فروم شبیه این سایت طراحی شده
از گزارش خطاهات ممنونم
کاربران انلاین به خاطر لوکال بودن این مشکل روی سرور قابل حله
موفق باشی
سلام
این پیغام رو می دهد
چکاری انجام دهم
Error 101 It is an error to use a section registered as allowDefinition='MachineToApplication' beyond application level. This error can be caused by a virtual directory not being configured as an application in IIS. E:\Documents and Settings\kalali25\Desktop\Final Forum Project\Final Forum Project\web.config 26
پروژه درست باز نکردی شاخه پروزه باز کن نه یه شاخه بالاتر اونو
موفق باشی
سلام
چطوری میشه وقتی کاربران با استفاده از ویزارد (login) های asp عضو یک سایت می شوند اطلاعات اونها داخل جدولی در دیتا بیس sql ذخیره بشه ؟ (نام کاربری فقط باید عدد باشد)
این پیغام رو می دهد چه کار کنم
Error 1 The directive contains duplicate 'enableviewstate' attributes. E:\Documents and Settings\kalali25\Desktop\Final Forum Project\Final Forum Project\SiteAdmin\ManagmentArticle.aspx 1
سلام
دوست من قبلا پاسخ دادم
توی این فایل Project\SiteAdmin\ManagmentArticle.aspx
برو و یکی از اینهارو حذف کن'enableviewstate'
چون دوتا واسش اشتباهی نوشتم
موفق باشی
آقا قسمت ویرایش پروفایل جواب نمیده. هیچ ارروری چیزی نمیده. امّا اطلاعات جدید رو هم اضافه یا جایگزین اطلاعات قبلی نمیکنه. در ضمن ایمیل رو هم کد ویرایشش رو ننوشتید؟ برای ایمیل چیکار باید کرد؟
سلام
بعد از خوندن حدود 40 صفحه و 3 ساعت سرو کله زدن با برنامه بالاخره تونستم اجراش کنم ولی جدا ارزشش رو داشت.
خواستم به کسایی که با فایل webconfig و تنظیمات connection string مشکل دارند بگم بهترین مرجع این سایت هستش که با مطالعه اون میتونید به راحتی مشکل رو حل کنید.
واقعا نمیدونم چطوری میشه از شما بابت سورس کاملی که در اختیار گذاشتین تشکر کنم کمک خیلی بزرگی برای کسانی که علاقمند یادگیری ASP.NET هستند از جمله من کردید دستتون درد نکنه و موفق باشید.
آخرین ویرایش به وسیله shirin_sh1024 : چهارشنبه 05 اسفند 1388 در 10:29 صبح
Error 119 Could not load file or assembly 'Validators, Version=1.0.0.0' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified. (D:\My Programming\ASP.Net\Final Forum Project\web.config line 57) D:\My Programming\ASP.Net\Final Forum Project\SiteAdmin\admin.master 6
من تازه واردم مشکل از کجاست.
ویژوال 2008
دات نت 3.5
آقایون حل شد. Ajax toolkit نسخه 3 رو نصب کردم فایلManegmentArticle رو هم ویرایش کردم تو VS2008 اجرا شد
با سلام
با اجراي پروژه با خطايي كه گذاشتم مواجه مي شوم
مرسی دوستان. از همکاری همتون
با سلام و تشکر خدمت شما دوست گرامی
خیلی ممنونم از قرار دادن سایت زیبایتان در اختیار عموم. از شما تقاضا داشتم در صورت امکان نحوه اجرای سایت را به صورت کامل برایم بیان کنید. با تشکر علی
ali.tavakoli.35@gmail.com
دوست من به صورت کامل چند بار توضیح دادم لطفا سرچ بفرمایین
موفق باشین
سلام به همه
راستشو بخواین من هنوز فرصت نکردم پروژه رو باز کنم ببینمش!!
ولی یه سوال دارم نمی دونم میتونید کمکم کنید یا تو همین پروژه هست! به هر حال:
دارم یک وبسایت با قابلیت آپلود سنتر مینویسم مثل همین rapid shared
حالا سوالم راجع به کد دانلود هست اینکه چطوری میشه کدش؟
با سی شارپ!
ممنون
سلام آقا صابر
ممنون از اینکه پروژتونو در اختیار همه قرار دادین ، کار قشنگی انجام دادین ، من دیروز پروژتونو دانلود کردم ، همونطور که گفتین همه فایلارو تو فولدر Final Forum Project کپی کردم و ASPAJAXExtSetup.msi هم دانلود ونصب کردم ولی وقتی میخوام اجراش کنم این ارورو میده ایراد از چیه؟The control with ID 'HoverMenuExtender_ShowNews' requires a ScriptManager on the page. The ScriptManager must appear before any controls that need it
در ضمن AjaxControlToolkit-Framework3.5SP1 هم دانلود کردم ولی نمیدونم باید چجوری نصبش کنم وقتی extract میکنمش چندتا فولدر همراشه.
سلام دوست عزیز .
از کار خوبتون ممنونم.آقا من این مشکلو دارم لطفا کمکم کنید.
با تشکر از انتقال اطلاعات ،من برنامه را اجرا کردم ابتدا خطای عدم وجود farhaniPersianDate را می دهد سپس بعد از اضافه کردن از طریق referance خطا(15 تا ) که یکی از خطاها بصورت زیر است
Error 1 Could not load file or assembly 'Validators, Version=1.0.0.0' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified. (F:\Downloads\Final Forum Project\web.config line 57) F:\Downloads\Final Forum Project\SiteAdmin\admin.master 6
خواهش می کنم راهنمایی کنید
علت خطا نبود یه dll دیگه هست لطفا تمام انهارو اضافه کنید
موفق باشید
سلام آقای فتح اللهی
از زحمتی که کشیدین ممنونم
براتون مقدور هست ، Docu,ent رو به ادرس ایمیلم بفرستین؟
ممنونم
Saeidi.m.a@gmail.com
با سلام من برنامه رو اجرا كردم و مشكلي نداشت ولي تنها مشكل من اينه كه ميخوام داخل بانك و نحوه ايجاد پروسيجرها و ... رو بدونم ولي موقع attach كردن پيغام زير رو ميده با انواع و اقسام روشها هم امتحان كردم ولي نشد . حتي تمام صفحات اين پست رو هم مرور كردم ولي بازم نتيجه نگرفتم.
اگه ميشه يه راهي بگيد كه من بتونم اين بانكو ريستور كنم.
با تشكر
ساده ترین راه اینه که اتچ نکنی و از توی خود ویژوال استودیو اونو ببینی
موفق یاشی
سال نو هم مبارک