-
دوشنبه 03 اسفند 1388, 16:11 عصر
کاربر جدید
نقل قول: سورس یک برنامه حسابداری کوچک (تقدیم به دوستان)
سلام دوستان گرامي
از اينكه خيلي دير به اين تاپيك رسيدم احساس خوبي ندارم كاش من هم به موقع تو بحثها شركت مي كردم. از آقاي mpmsoft هم تشكر مي كنم كه سورس برنامه ها رو در اختيار دوستان قرار دادند. من همه پستها رو خوندم و ازش لذت بردم. من يك تازه واردم و اين سايت رو جديدا پيدا كردم... البته كمي با VB و ACCESS كار كردم ولي از اينكه با حرفه اي هايي مثل آقا mpmsoft كه دل بزرگي دارند همصحبت ميشم باعث افتخار بنده هست. راستش رو بخواهيد من خيلي به برنامه نويسي بانكهاي اطلاعاتي علاقه داشته و دارم لذا اگر دوستان تحمل كنند مي خواهيم چند سوال اساسي در اين تاپيك بپرسم:
1- به نظر شما برنامه هاي حسابداري مثل رافع، هلو و غيره رو با كدام زبان برنامه نويسي طراحي مي كنند؟ شايد سوالم خنده دار به نظر برسد ولي مي خواهم بدانم براي نوشتن يك برنامه حسابداري ساده و كاربردي كدام زبان برنامه نويسي بهتر و سريعتر ما رو به هدف ميرساند؟
2- كسي از دوستان ميتونه تشخيص بده كه برنامه حسابداري شخصي "كنترل و مديريت پول سحر رو" رو با كدام زبان برنامه نويسي طراحي كردند؟(http://saharsoftware.com) من ورژن 2 رو خريدم و ازش خوشم اومده ولي خيلي نواقص دارد...
3- ايا VB همه نيازهاي يك برنامه حسابداري رو تامين ميكند؟ آيا زبانهاي برنامه نويسي ديگري براي اينكار هست كه بهتر و سريعتر از VB باشند؟
فعلا تا اين حد...
بازم تاكيد ميكنم اگر سوالاتم خيلي مبتديانه بودن پيشاپيش عذر ميخوام...
برچسب های این تاپیک
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت