سلامی دوباره عرض میکنم خدمت تمامی دوستان خوبم .
یک بار دیگه با یک برنامه دیگه در خدمت¬تون هستم . این یکی دیگه واقعا کاربردیه و در خیلی زمینه ها مثل امنیت برنامه هاتون به شما کمک میکنه . این برنامه به شما کمک میکنه که یکی متن رو رمزنگاری کنید . حالا این متن میتونه رمز عبور برنامه شما باشه که در یه جا ذخیره¬ش میکنید یا اطلاعات مهم دیگه¬ای از این قبیل .
در این برنامه از الگوریتم رمزنگاری کلید متقارن Rijendael استفاده شده که یک الگوریتم بسیار قدرتمند در زمینه رمزنگاریه .
خب حالا یک اسکرین شات از برنامه ببینید . از همین اسکرین شات میشه روش کار برنامه رو متوجه شد ، ولی من خودم هم یک توضیح میدم .
شما یک متن دارید که میخاید اون رو رمزنگاری کنید . متن مورد نظرتون رو در تکست باکس بالا بنویسید .
حالا یک کلمه یا عدد رو به عنوان کلید در تکست باکس وسط برنامه وارد کنید .
دکمه Encryption رو بزنید و میبینید که در تکست باکس پایین برنامه متن مورد نظر شما به صورت رمز شده ظاهر میشه .
یه نکته بسیار مهم : اگه متنی رو با این روش رمز کردید حتما کلمه ای که به عنوان کلید در برنامه وارد کردید رو یه جایی یادداشت کنید تا اگه خواستید متن رمز شده رو به حالت عادی برگردونید ( Decryption ) از کلید خودش استفاده کنید . در غیر اینصورت متن شما غیرقابل بازیابیه .
خب حالا فرض کنید خواستید متنی رو که یه روزی رمز کردید به حالت عادی برگردونید . متن رمز شده رو داخل تکست باکس پایین برنامه مینویسید و کلید رو هم در تکست باکس وسط برنامه . حالا دکمه Decryption رو بزنید و میبینید که متن شما در تکست باکس بالا نمایش داده خواهد شد .
امیدوارم که از این برنامه استفاده کافی رو ببرید .
چون فضای آپلود سایت یه چندکیلوبایتی کمتر بود مجبور شدم فایل رو دوتکه کنم . هردو فایل ادامه هم هستن . پس موقعی که خواستید اونا رو Extract کنید کنار هم بزاریدشون .