نمایش نتایج 1 تا 26 از 26

نام تاپیک: می خواهم حرفه ای شوم!

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

نقل قول: می خواهم حرفه ای شوم!

سلام.فقط بهت اينو ميگم كه به روز بودن خوبه، اما نبايد هي از اين شاخه به اون شاخه پريد. قشنگ يك مرجع رو پيدا كن و اونو خوب بخون، حتي اگه شده چندين بار بخونشَ، مهم اينه كه ياد بگيري نه اينكه به روز باشي و نتوني چندتا خط كد بنويسي، مطلب واسه خوندن زياده، همه برنامه نويس ها هم نميتونن همه چيز برنامه نويسي رو بلد باشن.
    من برنامه نويس حرفه اي ميشناسم كه كلاس ‌file رو نميشناسه يا بلد نيست با timer كار كنه، اين دليل نميشه كه برنامه نويس ها همه چي بلد باشن. مهم اينه كه اول مفهوم شي گرائي و اگه وقت كردي مفهوم design pattern رو ياد بگيري. بقيه اش راحت ميتوني پيدا كني هر وقت به كارت اومد.

نقل قول نوشته شده توسط morteza.azad مشاهده تاپیک
    سلام. من برنامه نويس حرفه اي ميشناسم كه كلاس ‌file رو نميشناسه يا بلد نيست با timer كار كنه، اين دليل نميشه كه برنامه نويس ها همه چي بلد باشن. مهم اينه كه اول مفهوم شي گرائي و اگه وقت كردي مفهوم design pattern رو ياد بگيري. بقيه اش راحت ميتوني پيدا كني هر وقت به كارت اومد.
    سلام.
    کسی که بلد نیست با فایل و Timer کار کنه، اسمش برنامه نویس نیست. عین این میمونه که مکانیکی از نحوه کارکرد موتور اتومبیل بی اطلاع باشه، اما خودشو "مکانیک حرفه ای" بدونه. متاسفانه با این واژه "حرفه ای" خیلی بد بازی شده و هر کسی که چشم باز میکنه و دو خط کد مینویسه، فکر میکنه عالم رو تسخیر کرده!

درسته. منم همه چیز رو نمیتونم بخاطر بسپارم، خصوصا اینکه تعدد تکنولوژیها و زبانهای مختلف برنامه نویسی، نیازمند Context Switching مداوم هستش. اما بعنوان مثال، من کارکردن با CHUNK ها و ارتباط برنامه های 16 و 32 بیتی رو فراموش کرده ام که با یک نگاه به منابعی که از 10-12 سال پیش دارم، میتونم دوباره اونها رو بیاد بیارم. اما Timer و فایل چیزهایی نیستن که 10-12 سال استفاده نشن و ... در کل، منظورم اینه که این فرد "حرفه ای" نبوده، حداقل در مورد برنامه نویسی...

البته با این بخش از حرفتون کاملا موافقم که برنامه نویسها همه چیز رو بلد نیستن. این کاملا طبیعی و عقلانی هستش. در بخشی دیگه گفته اید که "اول مفهوم شی گرایی" رو باید یاد بگیرن. چرا همچین پیشنهادی میدید؟ این کاملا بستگی به این داره که قراره تو چه زمینه ای فعالیت کنن. بعنوان مثال، برای نوشتن برنامه های Embedded (عموما) نیازی به دونستن Object Oriented نیست! بنابراین نمیشه همچین نسخه عمومی ای برای دیگران پیچید.

و در نهایت فرموده اید که "اگر وقت کردی مفهوم Design Pattern رو یاد بگیر".... من 100% با این حرف شما مخالفم. یعنی چی وقت کردی؟ مکانیکی که از نحوه کارکرد موتور مطلعه، اما نمیدونه شلنگ بنزین رو از کجا باید رد کرد، میتونه براحتی جون افراد رو به مخاطره بندازه.

الگوهای طراحی نرم افزارها چیزی نیستش که "اگر وقت کردن" برن یاد بگیرن. کسی که بدون الگو برنامه بنویسه، عموما کدش Spaghetti میشه و ... در این مورد قبلا زیاد صحبت کرده ام...

موفق باشید.

کاربر دائمی آواتار amirjalili
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه

اگر syntax رو خوب بلدی با یک پروژه بزرگ شروع کن. تا وقتی حداقل 4-5 سال برنامه نویسی نکردی و پروژه های زیادی رو کار نکردی هرگز سراغ Design pattern نرو که در این صورت بدترین و خطرناکترین راه رو انتخاب کردی. چون در این صورت با یادگیری یک سری مفاهیم کلی Design pattern , فقط تبدیل به برنامه نویسی پر مدعا میشی که فقط بلد حرف بزنه و بعد هم که سرخورده میشی و بی خیال میشی و یا از اینایی میشی که تو نیازمندی های روزنامه اگهی میدن و crm و فروشگاه اینترنتی و هاست و دامین رو به قیمت 50000 تومان میفروشن و آخرش هم یه پول و میگیرن و چیزی تحویل مشتری نمیدن.. بعد کم کم یاد میگیری که باید با کلمات قلمبه سلمبه ای که از همین معماری چند لایه و سرویس و design pattern و ... یاد گرفتی فقط استفاده کنی برای اینکه مشتری جذب کنی(عین خیلی از همین هایی که تو الکامپ امسال بودن.. از بزرگاش تا فسقلی ها) و آخرش هم کاری واسش نکنی. پس میبینی که چقدر زود شروع کردن این مفاهیم عمیق خطرناکه.

کلاس خوب برو.. کتاب زبان فارسی هیچ وقت نخون .. نترس از اینکه چیزای ساده رو بلد نباشی چون اینطوری میری سر چیزایی مثل همون هایی که بالا گفتم و اونی میشه که اشاره کردم. اگه وب کار میکنی زودی نرو سر چیزای قلمبه سلمبه. مدت ها سر همون css و html و xml که همه ادعا میکنن بلدن وقت بزار. من به تجربه میگم که 60-70 درصد برنامه نویس های حرفه ای وب تو ایران css رو کامل کامل و مطابق همونی که تو w3.org توضیح داده بلد نیستن. برنامه نویس هایی که این حرف من خیلی بهشون بر میخوره برن w3 بخونن.. خودشون میفهمن که کلا 30 درصد هم css نمیدونن.

البته همه چیزایی که گفتم واسه این بود که گفتی میخوای یاد بگیری..
    اگه میخوای تو ایران پول دار بشی دقیقا بر عکس چیزایی رو که بالا بهت پیشنهاد دادم رو انجام بده.

موفق باشی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •