سلامی دوباره عرض میکنم خدمت همه دوستان عزیز . امیدوارم حالتون خوب باشه .
این بار یه کامپوننت نوشتم که تقدیم شما میکنم .
حتما یادتون هست که در یکی از پستهام یه برنامه گذاشتم که متن های شما رو Encrypt و Decrypt میکرد . این بار همون کار رو بوسیله این کامپوننت میتونید انجام بدید . دلیل اینکه این کامپوننت رو نوشتم این بود که گفتم شاید شما دوستان عزیز نخاید پروژتون رو با یه کلاس و یه مشت کد دیگه شلوغ کنید .
روش استفاده از کامپوننت هم خیلی راحته ولی واسه دوستان عزیز یه توضیح کوچولو میدم :
فرض کنید که میخاید یه متن مهم رو توسط برنامتون در یه جای سیستم کاربر ذخیره کنید و میخاید که امنیت اون متن هم حفظ بشه و کسی نتونه چیزی ازش بفهمه . خیلی خب ، بهترین راه Encrypt کردن متن مورد نظرتون هست . واسه Encrypt کردن متن هم به دو چیز نیازه :
1- متنی که میخاید Encrypt کنید .
2- یه کلمه یا عدد به عنوان کلید رمزنگاری .
کد زیر خیلی واضح همه چیز رو واستون توضیح میده :
aZ_Encryptor_Decryptor1.Encryption_Text("Netsky", "Any Things");
اون کلمه یعنی aZ_Encryptor_Decryptor1 که نام کامپوننت هستش .
Encryption_Text متدیه که عملیات Encrypt رو واسه ما انجام میده . یعنی اینکه متن ما رو رمزنگاری میکنه .
Netsky هم متنی هستش که میخاد رمز بشه و Any Things هم کلمه مورد نظر ما هست که به عنوان کلید ازش استفاده کردیم . البته همیشه باید این کلید رو یه جا محفوظ پیش خودتون داشته باشید . چون اگه کلید رو فراموش کنید ، باید قید رمزگشایی متن رمز شده رو هم بزنید .
اینم مقدار برگشتی که متن رمز شده هست :
حالا فرض کنید نیاز دارید که متنی رو که رمز کرده بودید دوباره در برنامتون مورد استفاده قرار بدید . باید چی کار کنیم ؟؟؟
خیلی سادست !!! با استفاده از همین کامپوننت میتونید عملیات Decryption یا رمزگشایی رو هم انجام بدید . چطوری ؟؟؟
اینطوری ..... کد زیر میتونه واستون متنی رو که رمز شده ، رمزگشایی کنه :
aZ_Encryptor_Decryptor1.Decryption_Text("1L9jwGXnj M6wX+w2gy9nQg==", "Any Things");
همه چیز مثل کد بالاست و فقط دو چیز در این کد با کد بالایی فرق داره :
1- متد از Encrypt_Text به Decrypt_Text تغییر پیدا کرده .
2- متن ورودی به متد هم متن رمز شده است که باید رمز گشایی بشه .
حالا برنامتون رو اجرا کنید .
میبینید که مقدار برگشتی برابر با Netsky هستش .
و بدین صورت میتونید متون دیگه رو هم رمز کنید .
اگه از دوستان کسی در کار با این کامپوننت مشکل داشت بنده با کمال میل در خدمتم .
موفق و سربلند باشید ...................