سلام عرض میکنم خدمت تمامی کاربران گرامی سایت برنامه نویس .
در مدتی که در سایت برنامه نویس عضو هستم و به تالارهای اون سر میزنم ( مخصوصا VB.Net و C# ) میبینم که کاربران زیادی در کار توابع زمان و تاریخ مشکل دارند . مثلا بدست آوردن تاریخ شمسی یا تاریخ قمری .
به همین دلیل از حدودا یک هفته پیش شروع به نوشتن برنامه ای کردم که بتونه کار با توابع زمان و تاریخ رو به زبان بسیار ساده و روان به کاربر یاد بده ( البته بنده کوچکتر از اونی هستم که بخام به اساتید بزرگی همچون شما عزیزان چیزی رو یاد بدم ) .
برای شروع ، اول اسکرین شات برنامه رو از پایین همین پست ببینید .
به نظرم با دیدن اسکرین شات برنامه تا حدود بسیار زیادی با نحوه کارش آشنا شده باشید .
این برنامه قابلیت های زیر رو داره :
1- نمایش تاریخ به صورت (( نام روز – روز چندم ماه – نام ماه – سال )) ( شمسی ، قمری و میلادی ) .
مثل این نمونه :
2- تاریخ با قابلیت جدا سازی ( شمسی ، قمری و میلادی ) .جمعه 14 اسفند 1388
3- تاریخ به صورت کوتاه شده ( عددی ) ( شمسی ، قمری و میلادی ) .
4- تشخیص کبیسه بودن سال جاری .
5- تاریخ روز بعد ( شمسی ، قمری و میلادی ) .
6- تاریخ روز قبل ( شمسی ، قمری و میلادی ) .
7- محاسبه تاریخ چند روز بعد ( شمسی ، قمری و میلادی ) :
برای استفاده از این امکان برنامه باید تعداد روزهایی رو که میخاید تاریخ بعد از اون ها رو بدست بیارید در تکست باکس مربوط به اون وارد کنید .
مثلا فرض کنید امروز اولین روز سال هستش . میخاید ببینید 246 روز دیگه چه تاریخیه ؟! خیلی راحت عدد 246 رو وارد تکست باکس مربوطه میکنید و دکمه "محاسبه" رو میزنید و در مقابل همون دکمه "محاسبه" تاریخ 246 روز بعد رو مشاهده خواهید کرد .
در پایان باید عرض کنم که این نسخه شماره 1 برنامه هستش و شاید کمبودهایی داشته باشه ( و همچنین نواقص ) ، ولی به یاری خدواند بزرگ و کمک شما دوستان عزیز ، مشکلات برطرف میشن و کمی ها و کاستی ها بهبود پیدا میکنن و به همین ترتیب در نسخه های بعدی شاهد برنامه ای کاراتر و بهتر خواهیم بود .
با تشکر ........
موفق و سربلند باشید ...............