تاکید:کاربران توجه داشته باشند که نام تاپیک با توجه به عمل مورد نظر(که در بالا هم ذکر شد) شروع شود و سپس یک کالن ":" در ادامه و در اخر نام مد نظر؛تا کاربرانی که تمایل به تست امنیت برنامه دارند تنها و
فقط تنها در جهت عمل خواسته شده عمل نمایند.
نام مد نظر: نامی است که برای کرک می،انپک می و... خود در نظر گرفته اید که می تواند شامل نام شخص خودتان یا کلمه ای خاص باشد مانند:
Keygen Me:VESA
Unpack Me:Sepanta
از انتخاب عناوین نامناسب پرهیز کنید، مانند:
كرك كنيد لطفا !
Crack Me Please
کرک می ( یکم حرفه ای (: ) .
لطفا ما رو هم کرک کنین !
و...
۲−کاربران برای تست های جدیدتر در صورت عدم تغییر اساسی در روش خود باید در ادامه ی همان تاپیک قبلی بحث را ادامه دهند و در پست اول خود لینک پست هایی را که برنامه ای جدید قرار داده شده(ورژن جدیدتر یا رفع نقص شده) را اضافه نمایند.
۳−کاربرانی که تمایل به تست میزان امنیت برنامه دارند باید در صورت انجام عمل خواسته شده حداقل های زیر را رعایت کنند؛
الف- ابزارهای مورد استفاده؛ نام ابزار
ب- درجه امنیت از 1 تا 10
ج- ذکر نقاط ضعف کشف شده.
د- ذکر نقاط قوت (اختیاری)
۴−کاربرانی که تمایل به تغییری اساسی در روش و ساختار برنامه ی خود دارند باید ابتدا روش ها و الگوریتم های مورد استفاده در تست امنیت برنامه ی قبلی را ذکر نمایند؛ تنها پس از ذکر روش های مورد استفاده در برنامه قبلی می توانید تاپیکی جدید را ایجاد نمایید.
۵−سوالات خود را در مورد دلیل حذف تاپیک یا پست تنها از طریق پیغام خصوصی(pm) با مدیر مربوطه مطرح نمایید.
کاربران موظف به اجرای این موارد بوده و در صورت عدم رعایت، تاپیک یا پست مورد نظر حذف و با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
موفق باشید.