نمایش نتایج 1 تا 40 از 40

نام تاپیک: آموزش طراحی نمودار ER ?

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!

نقل قول: آموزش طراحی نمودار ER ?

نقل قول نوشته شده توسط majidmir مشاهده تاپیک
    وقتی که شما واسه فروشنده یه ID , NAME رو در نظر میگیرید یعنی چند فروشنده پس رابطه ما M~N میشه نه 1~M
    من بازم می گم که به نظر من ، ثبت خصوصیات یک موجودیت در DB ، دلیلی بر این نیست که تعداد این موجودیت بیشتر از یکی هست.
    یعنی شما نمی تونید بگید چون مشخصات فروشنده ثبت میشه، یعنی حتما بیشتر از یک نفر هست. اگر من اشتباه می کنم، دوستان لطف کنند تصحیح کنند.
    اما اگر خودتون فرض را بر این گذاشتید که تعداد فروشنده بیشتر از یکی هست، بله در اینصورت رابطه را می تونید به M~N تغییر بدید.

منظورم اینه که میشه فروشنده رو به عنوان یه رابط بین فیلم و عضو در نظر گرفت ؟ و توی رابطه عضو و مشتری تاریخ کرایه و مجوز ها رو ذخیره کنیم یعنی در واقع فقط از یه جدول رابطه ای استفاده کنیم ؟
    اول اینکه منظورتون از رابطه عضو و مشتری چیه؟!!!
    دوم اینکه رابط بودن فروشنده در این سیستم از نظر من بی معنیه، یعنی اینکه دو موجودیت مشتری( عضو) و فروشنده ، هر دو در اینجا Primary Actor هستند و رابطه مستقیم با ویدئو کلوپ دارند و وساطت این وسط معنی نداره.

[COLOR=Blue]اگه فقط من سه موجودیت عضو - فروشنده- فیلم رو در نظر بگیرم نه بیشتر نمودارم چطوری میشه ؟

نظر خودم روی این نموداره به نظرتون مشکلی داره یا نه ؟
    من این نمودار ER را بر اساس نیازمندیهایی که شما گفتید رسم کردم و شما هم گفته بودید که فروشنده بالاخره باید فیلم را از یه جایی بخره، بنابر این من اون رابطه Sell/Buy را در نظر گرفتم.
    اگر از نظر شما نیازی نیست که در رابطه با خریده شدن فیلم صحبتی بشه ، پس می تونید اون قسمت را حذف کنید.

یعنی نمودار میشه این. ( ولی توجه داشته باشید که اگر استادتون گفته : سه موجودیت قوی باید داشته باشید ، بدین معنی نیست که حتما و فقط باید سه موجودیت داشته باشید.)

پیروز باشی.

عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه  
    آخرین ویرایش به وسیله sara.f : شنبه 04 اردیبهشت 1389 در 12:19 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •