من بازم می گم که به نظر من ، ثبت خصوصیات یک موجودیت در DB ، دلیلی بر این نیست که تعداد این موجودیت بیشتر از یکی هست.
یعنی شما نمی تونید بگید چون مشخصات فروشنده ثبت میشه، یعنی حتما بیشتر از یک نفر هست. اگر من اشتباه می کنم، دوستان لطف کنند تصحیح کنند.
اما اگر خودتون فرض را بر این گذاشتید که تعداد فروشنده بیشتر از یکی هست، بله در اینصورت رابطه را می تونید به M~N تغییر بدید.
اول اینکه منظورتون از رابطه عضو و مشتری چیه؟!!!منظورم اینه که میشه فروشنده رو به عنوان یه رابط بین فیلم و عضو در نظر گرفت ؟ و توی رابطه عضو و مشتری تاریخ کرایه و مجوز ها رو ذخیره کنیم یعنی در واقع فقط از یه جدول رابطه ای استفاده کنیم ؟
دوم اینکه رابط بودن فروشنده در این سیستم از نظر من بی معنیه، یعنی اینکه دو موجودیت مشتری( عضو) و فروشنده ، هر دو در اینجا Primary Actor هستند و رابطه مستقیم با ویدئو کلوپ دارند و وساطت این وسط معنی نداره.
من این نمودار ER را بر اساس نیازمندیهایی که شما گفتید رسم کردم و شما هم گفته بودید که فروشنده بالاخره باید فیلم را از یه جایی بخره، بنابر این من اون رابطه Sell/Buy را در نظر گرفتم.[COLOR=Blue]اگه فقط من سه موجودیت عضو - فروشنده- فیلم رو در نظر بگیرم نه بیشتر نمودارم چطوری میشه ؟
نظر خودم روی این نموداره به نظرتون مشکلی داره یا نه ؟
اگر از نظر شما نیازی نیست که در رابطه با خریده شدن فیلم صحبتی بشه ، پس می تونید اون قسمت را حذف کنید.
یعنی نمودار میشه این. ( ولی توجه داشته باشید که اگر استادتون گفته : سه موجودیت قوی باید داشته باشید ، بدین معنی نیست که حتما و فقط باید سه موجودیت داشته باشید.)
پیروز باشی.