نمایش نتایج 1 تا 40 از 113

نام تاپیک: نكاتي در مورد نوشتن برنامه هاي كاربر پسند

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر دائمی آواتار parselearn
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws

نقل قول: نکاتی در رابطه با نوشتن برنامه های کاربر پسند

گفتم بيام حرفي بزنم و انتقادي و پيشنهادي ... (به عنوان اولين پستم در سال89، سال نو مبارك)

البته براي موضوع شما و استاندارد هاي طراحي من يك كتاب الكترونيكي داشتم ولي پيداش نكردم (ممكنه نويسندش يكي مثله ما باشه)
    چند وقت پيش برنامه رايگان پارسه360 رو بروز كردم كه نكته هاي جالبي طي طراحي برخوردم كه گفتم در ميان بزارم
    مدت طراحي نگارش 2 تقريبا يك سال بود كه حدودا از بهمن 87 شروع شد تا بهمن 88
    من يك خصلتي كه در اين برنامه داشتم اين بود كه زير برنامه ها رو تا اسم انتخاب نمي كردم و آيكن براش طراحي نمي كردم برنامه رو شروع نمي كردم به برنامه نويسي
    حالا خوب بود يا نه به هر حال در آينده ظاهري برنامه تاثير مثبتي داشت
    دوم ظاهر بود مثلا من زير برنامه اي رو در فروردين 88 نوشتم و اين برنامه با برنامه اي كه در دي ماه 88 نوشته بودم از زمين تا آسمون فرق داشت
    براي همين مجبور شدم در پايان پروژه كل گرافيك برنامه ها رو چك كنم
    البته من براي خودم استاندارد هايي رو تعيين كرده بودم كه مثلا دكمه خروج از بالا و چپ چقدر فاصله داشته باشه يا اندازه فرم چقدر باشه تا زير برنامه ها با هم فرق چنداني نداشته باشند تا موجب سردرگمي كاربر بشه

من در زير برنامه ها تا جايي كه تونستم به گرفيك داخلي برنامه بها دادم و فكر كنم طوري طراحي كردم كه از گرفيك كلاسيك تا گرافيك ويندوز 7 رو به خوبي پشتيباني كنه
    اما در صفحه اصلي تمام آبجكتهارو گرفيكي كردم و براش چنديدن كامپوننت نوشتم تا ظاهر خوبي داشته باشه و افكت Fade هم براي تصاوير قرار دادم كه پوياتر بشه
    مساله ديگري كه من خيلي مقيد بودم، مچ شدن رنگها با همديگر بود. سعي كردم تا حد امكان رنگها روشن باشه و گرافيك برنامه رو به رنگهاي خاص محدود كردم تا كاربر گيج نشه كه روي چي بايد كليك كنه. همين طور كه در صفحه اصلي ميبينيد آيكنهاي زير برنامه ها كاملا خودشون رو نشون ميدن و اين مساله باعث سريعتر رسيدن به جواب است (البته از نظر من، دوستانم نظر بدن)
    صفحه اصلي برنامه جز اجرا كردن زيربرنامه ها وظيفه ديگري نداشت اما خب شروع كننده بود

جالبه بدونين تمام تصاوير Gif هستند. و با كيفيت بالا از برنامه فتوشاپ خروجي گرفته شدند.

من از گرافيك برنامه بعدها پشيمون نشدم ولي از آيكنهاي برنامه چرا چون بعضي آيكنها ظاهر خوبي نداشت

در مورد تغيير پوسته يك روش اينه كه اندازه فرم ثابت باشه و فقط تصاوير آن تغيير كنند، مسلما در صورت تغيير اندازه فرم مشكلاتي براي برنامه هاي برنامه نويسي شده با VB6 بوجود مي آيد

من در برنامه از كاربران اين سايت تشكر كردم و نام سايت برنامه نويس رو آوردم اما اينجا هم به خاطر كمكهايي كه به من كردند ازشون تشكر مي كنم.

موفق باشيد
    آخرین ویرایش به وسیله parselearn : سه شنبه 18 آبان 1389 در 13:38 عصر

تاپیک های مشابه

1. سوال: یک سوال در مورد نوشتن برنامه ای برای موبایل (سفارش اجناس )
    نوشته شده توسط sajjad_india در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 اسفند 1389, 12:55 عصر
  2. خبر: تغییرات در ساختار بخش VB
    نوشته شده توسط Mbt925 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آبان 1388, 23:01 عصر
  3. سوال: کمک در مورد نوشتن برنامه IE_Recover !!!
    نوشته شده توسط butterfly8528 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 11 شهریور 1388, 01:45 صبح
  4. سوال: راهنمایی در مورد نوشتن برنامه ای
    نوشته شده توسط terminator68 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 17 آذر 1387, 20:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید