با سلام
میخاستم بدونم میشه یک Object , مثلا یک عکس رو به صورت Fade روی فرم نمایش داد یا نه.
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
با سلام
میخاستم بدونم میشه یک Object , مثلا یک عکس رو به صورت Fade روی فرم نمایش داد یا نه.
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
برای تصاویر میشه البته من یه نمونه دارم که از کامپونت alpha image( برای نمایش تصاویر png ) استفاده میکنه توی اون شاید چیزی که بدردتون بخوره باشه
چون دقیقا نمیدونم از کجای سایت گرفتم باید آپلود کنم چون فقط کامپونت نیست یه سورس فایلی که توش fade و نظیر اینها رو با کد نشون داده
2 نمونه از طریق API
شفاف کردن یک عکس ، تغییر اندازه و همچنین تغییر در Zoom
https://barnamenevis.org/attach...1&d=1270880889
به وجود آوردن حالتهای مختلف انیمیشینی برای فرم و یا کنترلهای روی فرم(این نمونه خیلی جالبه )
https://barnamenevis.org/attach...3&d=1270881220
ببخشید منکه از fade این سر در نیاوردم میشه بگید چطور fade میشه!!!!!!!!!!!!!!نوشتید fade ولی همچین چیزی نیست که نیست
اینم اون فایلی که گفتم براتون آپلود میکنم
http://iamyou.persiangig.com/AlphaImage.rar
از دوستان ممنون اما من کدی میخاستم که مثلا یک عکس رو روی فرم به صورت شیشه ای نشون بده و به تدریج به رنگ واقعی در بیاد
اینهایی که شما دادین با یه تایمر width , height ش رو کم و زیاد میکنه که هیچ چیز جدید و مشکلی نبود که براش تاپیک بزنم
پ
خود من قبلا این سوال رو پرسیدم و جواب هم گرفتم .مثلا یک عکس رو روی فرم به صورت شیشه ای نشون بده
سرچ کن پیدا میکنی .
موفق باشی .
سلام دوست عزیز!
بفرمایید، این یه نمونه است که با AlphaBlend API نوشته شده :
اینم یه سری دکمه که با همون کامپوننت Alpha Image هستند
حتما ببینشون
سلام دوستان درمورد فایل بالا میتونن یه کمکی کنن
میخام تا زمانی که روی تصویری که شفافیت100 داره کلیک نکردم شفافیتش 100 بمونه چکار باید بکنم
در ضمن اگه بخاهیم روی هر تصویر دیگه ای کلیک کردم تصویری که روش کلیک کردم شفافیتش 5 بشه
چکیده حرفم:
یعنی روی هر تصویر کلیک شد اون تصویر تا زمانی که روش کلیک نشده و یا روی تصویر دیگه ای کلیک نشده شفافیت 100 داشته باشه باید چکار کرد
ببخشید یادم رفت ضمیمه کنم این !
ولی دوست عزیز اینجوری نگفتم گفتم اگه روش اومدی 100 باشه وقتی موس از روش کنار میره بشه 5
وقتی روش کلیک کردم بشه 100 و تا وقتی که روی همون دکمه یا دکمه دیگه کلیک نشه 100 باشه
و اگه روی تصویری که 100 باشه (قبلا کلیک شده ) و با موس روش حرکت کردم بشه5 و وقتی موس رو ازش دور کردم روی 100 بمونه
اینکه زیاد سخت نیست یکم سورسشو دستکاری کنید درست میشه
اگر نتونستید یکم دقیق تر بگید تا درستش کنم.
خودم سعی کردم ولی نتونستم
ببینید
میخام فرض کنید روی دکمه اولی توضیح میدم
اگه روش اومدم شفافیت 100 بشه اگه موس رو کنار کشیدم بشه 5
اگه روش کلیک کردم شفافیت 100 بمونه و اگه توی همین حالت با موس اومدم روش شفافیت بشه 5 ولی اگه موس رو کنار کشیدم روی 100 باقی بمون
در ضمن وقتی دوباره روی همین تصویر که 100 شده یا هر دکمه دیگه کلیک کردم شفافیت بشه 5
و.....
مراحل همین طور بشه مراحل رو تکرار کرد
الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.
مدیر عزیز xxxxx_xxxxx تایپیک رو بخونید و فایل رو دانلود کنید ! بی شک اون چیزی که فکر می کنید نیست !
سلام،
گرفتم چی میگید. میخواید وقتی رو یکی از دکمه ها کلیک شد، عمل Fade شدن برعکس عمل کنه.
برنامه رو یک سری تغییرات دادم نگاه کنید.
راستی چه خبره 10 تا تایمر تو برنامه؟ فایل ضمیمه با یک تایمر هست.
موفق باشید/
خب این، اون چیزی بود که خانم/آقای look20 میخواستند. وگرنه که از اول به صورت عادی بود.
با تشکر از آقای xxxxx_xxxxx
ببخشید
فلان دکمه(مثلا تصویر1) دکمه روش کلیک میشه و شفافیت 100 و بعد اگه دوباره کلیک بشه شفافیت 5 تا اینجا فایلی که شما(xxxxx_xxxxx)ساختید درسته
ولی اگه بخام علاوه بر کلیک بر روی همین دکمه(تصویر1) روی هر دکمه دیگری هم کلیک کردم همین عمل انجام بگیره چطور
ممنون میشم یه نگاهی کنید با تشکر از زحمت قبلی که کشیدید