نمایش نتایج 1 تا 40 از 197

نام تاپیک: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر جدید
    محل زندگی
    رشت

نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

سلام ، این نمونه تو تبدیل حرف ک فقط مشکل داره !! چیکار میشه کرد ؟

کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    نصف جهان

با سلام

برو به صفحه دو در همين تاپيك و از مطلب اول صفحه مطالعه كن ، بيا جلو !!!

کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    نصف جهان

با عرض سلام خدمت تمامي دوستان
    از جمله آقاي Hooooman

بعضي از دوستان هنگام تبديل از ويندوز به داس دچار مشكل شدند و مشكل اونها به هم ريختگي نوشته ها در داس است كه اصلاً به هيچ عنوان متن تبديل شده قابل فهم نيست .

راستش من خودم هم چند روز پيش وقتي داده هاي يك جدول در بانك SQL را مي خواستم براي يك دوست عزيز به داس تبديل كنم به اين مشكل برخوردم و خودم هم تعجب كردم .

اما پس از بررسي متوجه شدم كه تنها در صورتي مشكل حل ميشه كه از پروايدر JET استفاده بشه يا حداقل اگه مورد ديگه اي بوده من از اون استفاده نكردم ( در همين جا خواهش مي كنم از دوستاني كه از JET‌ استفاده نكرده و به اين مشكل هم برخورد نكرده اند نام پروايدر را يادداشت بگذارند تا بقيه هم استفاده كنند ) من خودم از VFPOLEDB.1 و از TextStream استفاده كردم و مشكل به هم خوردگي وجود داشت .

ببخشيد كه هنوز به علت كمبود وقت نتونستم اين مشكل رو حل كنم ولي پيشنهاد مي كنم تا برطرف شدن مشكل از JET‌ استفاده كنيد تا مشكلي نداشته باشيد .

من همچنان منتظر جواب دوستان ، از جمله دوست عزيزم Hooooman هستم.

در پايان از دوستاني كه فايل فوق را استفاده كرده و به مشكلي برخورد مي كنند خواهش مي كنم در همين تاپيك يادداشت بگذارند تا در اسرع وقت بررسي بشه و انشاءا... مشكل حل شود .

با تشكر

کاربر دائمی
    محل زندگی
    کرمانشاه

نقل قول نوشته شده توسط M_Man_M مشاهده تاپیک
    با عرض سلام خدمت تمامي دوستان
    از جمله آقاي Hooooman

بعضي از دوستان هنگام تبديل از ويندوز به داس دچار مشكل شدند و مشكل اونها به هم ريختگي نوشته ها در داس است كه اصلاً به هيچ عنوان متن تبديل شده قابل فهم نيست .

راستش من خودم هم چند روز پيش وقتي داده هاي يك جدول در بانك SQL را مي خواستم براي يك دوست عزيز به داس تبديل كنم به اين مشكل برخوردم و خودم هم تعجب كردم .

اما پس از بررسي متوجه شدم كه تنها در صورتي مشكل حل ميشه كه از پروايدر JET استفاده بشه يا حداقل اگه مورد ديگه اي بوده من از اون استفاده نكردم ( در همين جا خواهش مي كنم از دوستاني كه از JET‌ استفاده نكرده و به اين مشكل هم برخورد نكرده اند نام پروايدر را يادداشت بگذارند تا بقيه هم استفاده كنند ) من خودم از VFPOLEDB.1 و از TextStream استفاده كردم و مشكل به هم خوردگي وجود داشت .

ببخشيد كه هنوز به علت كمبود وقت نتونستم اين مشكل رو حل كنم ولي پيشنهاد مي كنم تا برطرف شدن مشكل از JET‌ استفاده كنيد تا مشكلي نداشته باشيد .

من همچنان منتظر جواب دوستان ، از جمله دوست عزيزم Hooooman هستم.

در پايان از دوستاني كه فايل فوق را استفاده كرده و به مشكلي برخورد مي كنند خواهش مي كنم در همين تاپيك يادداشت بگذارند تا در اسرع وقت بررسي بشه و انشاءا... مشكل حل شود .

با تشكر

سلام
    آقا علت اینکه من ایت سوالو چندین جا سوال کردم اینکه من با کامپوننت شما مثل هلو داشتم کار میکردم.و کلی هم دعاتون...... تا اینکه 1 دیکشنری دهخدا نصب کردم.مجددا کاراکترست داغون شد!!!! حالا هر چی دارم زیرو رو میکنم سر در نمیارم چی شده . نمیدونم این چه مسخره بازیه.حالا شما فرض کنین این اتفاق رو دستگاه مشتری بیفته.باید چه جوابی بهش بدم.

کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    نصف جهان

با سلام

اگه قبلاً با اين فايل كار مي كردي و بعد از نصب ديكشنري مشكل پيدا كردي ، فعلا تنها يه راه حل مي تونم پيشنهاد كنم :

و اون اينه كه يه فايل به نام kbdfa.dll تو ويندوزه كه اين فايل بيشتر با اون كار مي كنه . ممكنه اون ديكشنريه براي كار خودش اين فايل و تغيير داده باشه .

اين فايل تو صفحات قبلي ( همون جايي كه با حرف "ك" مشكل داشتند ) من آپلود كردم مي توني از اونجا برش داري .

اين و امتحان كن . من منتظر جواب هستم

کاربر دائمی
    محل زندگی
    کرمانشاه

سلام دوست عزیز
    اولا ممنونم که پیگیر مشکل من هستین
    من این راه حل شما رو هم انجام دادم اما نشد
    ولی مشکل با عوض کردن ویندوز و نصب مجدد همون نسخه قبلی حل شد
    که قطعا شما هم این راه حل رو منطقی نمیدونین
    من نمیفهمم چه تغییری توی کاراکتر ست ویندوز یا Regional language ایجاد میشه که این اتفاق میفته
    البته توی همون حال هم من اگر دی بی اف رو به تکست تبدبل میکردم مسئله حل بود ولی چون حجم این فایل بسیار بالا هستش مدت زمان عملیات وحشتناک میشه
    دیگه نمیدونم چیکار کنم و بقول معروف چارچنگولی موندم!!!!!!!!!!!!!

کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    نصف جهان

يا سلام

آقا Hooooman اگه ميتوني كدهايي كه متن ها رو از فايل منبع ميخوني ، كدهايي كه متن و تبديل مي كني و در نهايت كدهايي كه متن ها رو تو فايل مقصد ميريزي آپلود كن تا بررسي كنم .

مسئله خيلي جالب شد كه وقتي تكسته ميشه ولي در غير اينصورت نميشه .

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •