نقل قول نوشته شده توسط bah_jaf مشاهده تاپیک
این کلاس 2 تا اورراید داره:
حالت اول که ساده هست:
PrintDGV.Print_DataGridView(GrdView, عنوان خط 1, عنوان خط 2, عنوان خط3)
که سه ردیف عنوان داره میشه به جای هر عنوان "" را قرارداد که در این صورت اون خط رو حذف میکنه
حالت دوم که جذاب هم هست بصورت زیر هست:
PrintDGV.Print_DataGridView(GrdView, "عنوان 1", "عنوان 2", "عنوان 3", "یک ارایه از لیست فیلدهای موجود", "یک ارایه از لیست فیلدهایی که عددی هستن", "یک ارایه از لیست فیلدهایی که باید جمع گرفته شوند", "یک ارایه از فیلدهایی که باید جهت دسته بندی استفاده شود", "تنظیم با ابعاد صفحه", "خط دار باشد یا نباشد", "نام فونت", "اندازه فونت که هدر ها 2 سایز بزرگتر میشوند")
و درصورتیکه به شکل دوم نمایش دهید میتوانید شکل زیر برا ببینید که اگر در ستون فیلدهای انتخابی کنار مربع تیک زده باشید درصورتیکه فیلد عددی باشد سه رقم سه رقم جدا میشود و در قسمت فیلدهای جمع مانند تصور نمونه ستون کد تفضیلی جمع بسته خواهد شد و دسته بندی جمع بر اساس فبلدهایی است که در ستون دسته بندی استفاده نموده اید یعنی با تعویض رشته جمع به شما داده خواهد شد در مثال زیر اگر ادرس 10 فیلد اول به فرض تهران باشد. انگاه جمع 10 ستون زده خواهد شد و به همین ترتیب باز هم درصورتیکه سوال داشتید در خدمتم میتونید پیام خصوصی بدید
نقل قول نوشته شده توسط Shahram_Shobeiri مشاهده تاپیک
اینم یه مثال
از هر دو دوست عزیز کمال تشکر دارم که راهنماییم کردید
ولی بازم او مشکلی که تو عکس بهش اشاره کردم رو نتونستم واسه ستون های فارسی و راست به چپ اومدنشون رو حل کنم
به هر حال بازم تشکر