نمایش نتایج 1 تا 40 از 143

نام تاپیک: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

نقل قول نوشته شده توسط Mrs.Net مشاهده تاپیک
    پلتفرم جدید ie از diect2d استاده کرده که فکر کنم برای بهتر کار کردن html5 باشه.
    این دقیقا همان موضوعی هست که در چند پست بالاتر توضیح دادم.

یعنی به خاطر اینکه در ویندوزهای جدید پیش فرض این هست که شما یک کارت قدرتمند با پشتیبانی حداقل DirectX 9 داشته باشید، پس نه تنها دست مایکروسافت باز شده است تا امکانات جدید عرضه کند مانند Direct2D (یا حتی وقتی پنجره های ویندوز در Areo با DirectX تولید می شوند)، آن وقت برنامه ها هم به این سمت خواهند رفت.

مثلا همین winamp سال ها هست که با همین GDI امکانت خود را پیاده سازی کرده و در تنظیمات برای کارهای fade و غیره همچنان از CPU استفاده می کند، اما مطمئن باشید به همین زودی ها کار ترکیب خود را آغاز می کند و GPU را همراه CPU به کار خواهد گرفت تا استفاده بهینه از سخت افزار کرده باشد.

به همین خاطر هست که Qt هم دست به کار شد و با OpenGl کتابخانه 2D خود را نوشت تا برنامه ها در جای ممکن از GPU بهره ببرند.

کاربر دائمی آواتار bachebahal_1363
    محل زندگی
    اینترنت

سلام خدمت آقا نیما
    بنده یه سوال داشتم
    من DirectX SDK Aug 2009 رو دانلود و نصب کردم
    حالا که می خوام از Direct2D استفاده کنم پیغام زیر رو نشون می ده
    در صورتیکه من تمامی link های برنامه رو همچنین header های لازم رو به برنامه اضافه کردم اما باز هم همین پیغام رو می ده
    آیا Direct2D فقط برای windows vista و windows 7 است؟
    درصورتیکه در System Requirment گفته که از windows xp هم پشتیبانی می کنه

fatal error C1083: Cannot open include file: 'd2d1.h': No such file or directory

نقل قول نوشته شده توسط bachebahal_1363 مشاهده تاپیک
    آیا Direct2D فقط برای windows vista و windows 7 است؟
    درصورتیکه در System Requirment گفته که از windows xp هم پشتیبانی می کنه
    Diret2D یک بحث جدید هست و فقط در سیستم عامل های جدید اجرا می شود، حتی windows vista نیز باید sp2 به همراه یک package دیگر باشد.

سیستم های پشتیبانی شده برای Direct2D :

Minimum supported client:
    Windows 7 or Windows Vista with Service Pack 2 (SP2) and Platform Update for
    Windows Vista

Minimum supported server:
    Windows Server 2008 R2 or Windows Server 2008 with Service Pack 2 (SP2) and Platform Update for Windows Server 2008

دقت کنید که کتابخانه ها و هدر فایل های مورد نظر در جدید ترین نسخه 7 SDK Windows قرار دارد. پس آخرین SDK ویندوز را دانلود و نصب کنید.

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •