نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: کامپوننت KDTele با دستگاه مودم کار میکنه یا دستگاه تلفن؟

کاربر دائمی آواتار hp1361
    محل زندگی
    تهران

کامپوننت KDTele با دستگاه مودم کار میکنه یا دستگاه تلفن؟

سلام

دوستان من در برنامه ام ازاین کومپوننت استفاده کردم . وسط برنامه نویسی این سوال برام پیش اومد که برای مثلا صحبت کردن باید از خود مودم استفاده کرد یا نه میشه از تلفن هم استفاده کرد؟

تنها کاری که من می خواهم بکنم گرفتن شماره توسط این کومپوننته و صحبت کردن رو می خوام کاربر از طریق دستگاه تلفن ادامه بده.آیا با وصل کردن خط از پشت مودم به تلفن عملیه؟

ممنون و منتظرم

کاربر دائمی آواتار Valadi
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما

نقل قول: کامپوننت KDTele با دستگاه مودم کار میکنه یا دستگاه تلفن؟

اگر می خواهید با خود مودم صحبت کنید باید یک نوع گوشی آلمانی (قدیمی و اگر پیدا بشود ) گوشی و دهنی آن که از جنس زغالی است استفاده کنید

محل زندگی
    تهران

با سلام به آقای ولیدی که بعد از 12 بازدید ایشون جوابی دادن!

نمیدونم من منظور شمارو نمیگیرم یا شما متوجه منظور من نشدین.

من نمیخواهم از مودم استفاده ای جز گرفتن شماره بکنم . کلا مودم به کمک برنامه من شماره بگیره و کاربر برنامه من بعد از شماره گیری گوشی دستگاه تلفن رو برداره و مکالمه اش رو بکنه .

همین . حالا فقط به من بگین بعد از اینکه شماه توسط برنامه گرفته شد ادامه مکالمه با دستگاه تلفن مقدور هست یا خیر؟(یادآوری می کنم که خط دستگاه تلفن از پشت مودم گرفته شده)

ممنون و منتظرم

کاربر دائمی آواتار as13851365
    محل زندگی
    لیبدرا

خوب خودتان امتحانش کنید !

اگر خط تلفن اول به کامپیوتر وصل بشه بعد از کامپیوتر به تلفن فکر کنم اگه ارتباط رو در کامپیوتر قطع کنی ارتباط تلفن ( ارتباط تماسی ) قطع می شه

ولی اگه خط تلفن اول به کوشی تلفن و بعد از کوشی به مودم وصل بشه به راحتی می تونید با کامپیوتر شماره گیری کنید و بعد کوشی تلفن رو بردارید صحبت کنید و اگر برنامه ارتباط رو قطع کنه ( برای این که صدا واضح ردوبدر بشه ) تلفن همچنان ارتباطش رو حفظ می کنه

کلا این جور کارها رو اگه شخص خودش امتحان کنه زودتر به نتیجه می رسه و اگر احیانا یکی همچین پستی زد تجربه کرده ها به راحتی می تونند جواب بدن

محل زندگی
    تهران

با سلام به دوستان

بالاخره شرایط جهت تست سوالم مهیا شد . نتیجه این شد .

از اونجائی که تلفن من همانند مودم یک ورودی و یک خروجی نداشت و تنها یک ورودی خط داشت لذا ابتدا خط رو به مودم و بعد به تفن وصل کردم و با استفاده از برنامه شماره گیری کردم و بعد از برقراری تماس برنامه را بستم و ارتباط کماکان ادامه داشت لذا نتیجه میگیریم:

میتوان خط را ابتدا به موردم و سپس به تلفن متصل نمود . حالت عکس رو هم پیش بینی میکنم ممکن باشه .

با تشکر از دوستان

کاربر دائمی آواتار baran_mehr
    محل زندگی
    شهر آفتاب گرمسار

اگر می خواهید با خود مودم صحبت کنید باید یک نوع گوشی آلمانی (قدیمی و اگر پیدا بشود ) گوشی و دهنی آن که از جنس زغالی است استفاده کنید
    حالا حتما باید گوشیش آلمانی باشه؟

دوست عزیز میخواستم بدونم شما تونستیدبدون اینکه کلیدی برای قطع تمناسهای گرفته شده، تماستون رو پایان بدید!! اخه زمانی که تماسی گرفته میشه اگر طرف مقابل تلفن رو قطع کنه خط ما هنوز مشغوله و باید خودمون قطع کنیم میخواستم بدونم شما تونستید کدی پیدا کنید که وقطی طرف مقابل گوشی رو گذاشت این طرف هم قطع بشه؟

کاربر دائمی
    محل زندگی
    ایران تهران

یک مسیج تو ایونت های kd tele هست که بعد از بوق اشغال از طرف دیگه اتوماتیک طرف ما رو قطع میکنه سمپل anser machine رو ببنید

اینم بگم مودمی که voice داشته باشه و اگه mic , speaker بهش وصل شه می تونه هم شماره بگیره هم صحبت کنه برنامه هاش زیادن خود ویندوز تو ورژن 2000 یک برنامه برای این گذاشته بود به نام phone dialer

دوست عزیز قبل از انتقال نتایج تحقیقات ارزشمند اشتباه خود کمی سرچ کنید ...

دوست عزیزی که شش ماه از خدمتت مونده الان برای مت زدن خیلی زوده

ما زیر تخت اسایشگاه مت میزدیم حالا جونا ی جدید تو فروم

کاربر دائمی آواتار baran_mehr
    محل زندگی
    شهر آفتاب گرمسار

همین شما جونای قدیم هستید که همه در و دیوارو میزو تخت و پر کردین از یادگاری و ... ما جونای به قول شما جدید برای حفظ آثار تاریخی شما دوستان گرامی دیگه روی تخت و میز و ... نقش ارایی نمیکنیم
    همونجور که دوستمون گفتن اگر مودم ساپورت کنه میتونین با هدفون راحت صحبت کنید و یا گوشی های (نه قدیمی) جدید رو هم بهش وصل کنید و صحبت کنید.
    benyaminrahimi در مورد جایی که گفتید میرم تست میکنم و احتمالا دوباره راهنمایی بگیرم.
    ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •