نوشته شده توسط
behrouz_n
من برنامه ای میخوام بنویسم که چند صندوقدار به یک کامپیوتر مرکزی از طریق wireless وصل بشوند. اطلاعات IP و Port کامپیوتر سرور را داخل قسمت تنظیمات برنامه قابل تغییر باشه. علاوه بر اون میخوام از به وسیله packet PC نیز به دیتابیس وصل بشم. برای برنامه نویسی Packet PC از یک نفر پرسیدم گفت که اتصال به پایگاه داده اش تفاوتی با برنامه های ویندوزی نداره و فقط باید IP , Port کامپیوتر دیتابیس رو بهش بدی. از روش ASP.NET Web Services و WinSock نمیخوام استفاده کنم.
سلام.
من نپرسیدم شما چی کار نمی کنید. پرسیدم چیکار می خواهید کنید.
در هر حال، روشی که میگم بهترین روش نیست، اما سریعترین روش پیاده سازی ارتباط بین ماشین شما و ماشینی هستش که RDBMS روش نصب شده. فرض کنید SQL Server رو روی ماشین Remote نصب کرده ایم. کافیه تا SQL Server رو Config کنیم تا اجازه برقراره ارتباط TCP/IP رو بده (برای آشنایی با جزییات اینکار، به بخش SQL Server مراجعه کرده و این مطلب رو در اون بخش جستجو کنید).
وقتی SQL Server رو آماده کردید، کافیه تا Connection String به Database مورد نظرتون رو در برنامه خودتون درست تعیین کنید. بعنوان مثال منظور از Connection String زیر:
Database=mydatabasename;Server=180.195.235.52;User ID=whatever;Password=mypassword;
این هستش که به بانکی با نام mydatabasename روی ماشینی با آدرس 180.195.235.52 و تحت Credential ای که با نام کاربری whatever و کلمه عبور mypassword تعیین شده متصل شو...
بدین ترتیب شما با ADO.NET همونطوری که با یک بانک Local کار می کنید، کار خواهید کرد و Provider مورد نظر هنگام لزوم، ارتباط با اون IP Address (و در نتیجه RDBMS) رو برقرار میکنه و اطلاعات مورد نظر رو از بانک دریافت کرده، یا به بانک اضافه می کنه.
موفق باشید.