خلوت و همیشه منظم(البته بعضی وقتها یک فایلهایی گوشه کناره میفته!)
خلوت و همیشه منظم(البته بعضی وقتها یک فایلهایی گوشه کناره میفته!)
با توجه به تصاویر دوستان فکر کنم الان یه صحنه وحشتناکو ببینید
FastCode جان گفتم که وحشتناکه
تو که قلبت مشکل داشت چرا این تصویرو دیدی![]()
سلام
بله عزیز، چرا نشه؟
http://www1.upic.ir/images/qn75l62e8rak3zimnoc.jpg
موفق باشی
اینم Desktop من.
![]()
Telegram : @SQL_Server
بفرمایید اینم لینکشبا اجازه تون من الآن این دستکتاپ شما رو نگاه کردم. ببینم قضیه اون نماز زشت نماز زیبا چیه؟ می شه لینکش رو به ما هم بدی؟
برادر صادقیان این عکسه کیه پشت صفحه میز کار شماست خیلی شبیهتونه ، دختر خودتونه ؟ ( حالا هست یا نه در هر صورت بزنم به تخته خلی باحاله از قیافش هم بر میاد که آروم باشه ، خدا حفظش کنه ) .اینم Desktop من.
سلام.بله دخترمه.الانم 1 سال 8 ماهشه.
ممنون.این عکس مربوط به عید امساله
Telegram : @SQL_Server
برخلاف همیشه امروز دسکتاپم خلوته!
![]()
ببینم حضرت همایونی دماوند، عجب چیزیه. شعر توی شعار شما رو می گم. مزه داد.
مال کیه؟
منظورتون شعار منه؟ببینم حضرت همایونی دماوند، عجب چیزیه. شعر توی شعار شما رو می گم. مزه داد.
مال کیه؟
اینم برای من![]()
خیلی تاپیک خوبیه! دستتون درد نکنه.
اینم دسک تاپ منه.
...Here u r
من دیروز ubuntu نصب کردم.
و میدونم که ویندوز نیست(قابل توجه اسم تاپیک).
ولی این تصویر دسکتاپشه:
دسکتاپ هرچی مرتب تر باشه ذهنم بازتره....
در شهر خبری نیست !![]()
آخرین ویرایش به وسیله Nima NT : دوشنبه 25 مرداد 1389 در 15:19 عصر
سلام.
میتونم بپرسم چرا از CuteFTP استفاده می کنید؟ من نسخه اصلی این برنامه رو خریده بودم (چند سال پیش) اما وقتی FileZilla رو دیدم، به کل ازش استفاده نکردم. یکبار امتحانش کنید، احتمالا ازش خوشتون میاد (رایگان هم هست).
موفق باشید.
دلیل خاصی نداشت. الان داشتم روی وبسایتم فایل آپلود میکردم که هی ارور میداد . با پشتیبانی هاست هم در حال چت بودم و داشتم همزمان از cuteftp و filezilla استفاده میکردم تا ببینم احیانا تو کدومش ارور برطرف میشه. که تو هیچکدومش فرقی نداشت. و بالاخره خودم دمار از روزگار این ارور دراوردم (چون پشتیبانی یه چیزایی میگفت که منو گیج کرده بود....)
ولی میشه بگین خوب filezilla چطور بود که قید cuteftp رو زدید؟ منظورتون GUIشه؟
سلام.
من CuteFTP 5 رو گرفته بودم و واقعا اینقدر کند و سنگین اجرا میشد که حالم رو بد کرده بود. با پشتیبانی شرکتش هم تماس گرفتم، اما هیچ راه حلی ارائه نکردن. این شد که رفتم روی FireFTP و از اون استفاده کردم (تقریبا یک سال) تا بعدش به FileZilla برخوردم که خوب، اصلا قابل مقایسه با FireFTP نبود، از اون طرف هم مثل CuteFTP سنگین نبود. ضمن اینکه رایگان هم بود. همه اینها باعث شد تا به FileZilla بطور کلی سوئیچ کنم.
موفق باشید.
پاورقی: درست مثل سوئیچ کردنم به XnView برای مشاهده تصاویر. هم رایگانه، هم فوق العاده.
ما که رفتیم ( منظورم از ویندوزه )
الان لینوکس دارم و خیلی هم بهتر از ویندوزه
این Ubuntu 8.1میبینم که از Parsix استفاده می کنید...
احساس سرگیجه دارم.... !!!!!وای چه سوتی گنده ای!!!
این پز دادن هم چه کارهایی می کنه با آدم!!
اصلا دقت به آرمش نکردم، فقط یه لحظه محیط GNOM اش منو یاد Parsix انداخت... اصلا نمیدونم رو چه حسابی گفتم پارسیکسه!!
![]()
شاید به این خاطر هست که من معمولا با محیط KDE کار می کنم و GNOM رو فقط تو Parsix تجربه کردم!!!
![]()
آخرین ویرایش به وسیله mohamad_ice : یک شنبه 26 اردیبهشت 1389 در 01:09 صبح دلیل: +
با سلام به دوستان عزیز.
این هم تصویری از دسکتاپ بنده. البته هر چند روز یکبار چیدمان و تصویر رو عوض میکنم.
توصیه میکنم تصویر رو در اندازه واقعی ببینید , لذت خواهید برد.
مشاهده تصویر در اندازه واقعی
همگی دوستان!
شلختگی تا چه حد؟
یکم مرتب باشید
نا سلامتی شما کامپیوتری هستید
از مردم عادی چه انتظاری باید داشت
حتما هاردتون هم همین جور فاجعه هست.
لابد هر گوشه از هارد که میری یک چیزی افتاده...
نهایتش این میشه که برای پیدا کردن یک چیز باید ساعت ها وقت بذارین. و سرعت کامپیوترم که قربونش برم.
دقت کنید که اگه همیشه همه چیز دسته بندی شده و در جای خودش بصورت مرتب قرار گرفته باشه هارد هیچ وقت نیاز به Defrag نداره و همیشه سرعتش حفظ میشه و عمرش هم بیشتر خواهد بود
توصیه میکنم دسکتاپتون همیشه خلوت و خالی باشه. و فقط آیکون های پر کاربرد رو در اون قرار بدید
quick launch رو نهایتن به سه چهار مورد خلاصه کنید. اینطوری task bar هم بزرگ تر میشه
میتونید بجاش از pin منوی start استفاده کنید. اگه start هم ارتفاعش زیاد میشه اندازه آیکون هاش رو کوچک کنید.
نرم افزار الکی نصب نکنید مگر اینکه قصدتون کار کردن به کرات با اون باشه.
اگر هم نصب کرده اید و دیگه لازم نداشتید پاکش کنید.
بعضی از برنامه ها رو که نصب میکنید و هیچ خاصیتی ندارن و یک آیکون به کنار ساعت اضافه میکنند رو یا حذف کنید و یا اگه استفاده دائمی نمیشن رو از start up بردارید تا سرعت لود ویندوز بالا بیاد
در نهایت با این تفاسیر نباید هر شش ماه ویندوزتون خراب بشه.
البته ویندوز pack 3 یا مدیا سنتر و یا 7 که خودم همیشه استفاده میکنم بدین منواله
ویندوز معمولی پک 2 که یک ماه هم برام دووم نمیاره!
...نکنید این کاراتونو![]()
اینم دسکتاپ من.
پروژه های که روشون کار میکنم اصولا سمت راست دسکتاپ قرار دارند.
راستی من ubuntu 9.04 داشتم ولی چند روز پیش پاک کردم(آخه میخوام 10.04 رو نصب کنم - اگه نصب کردم یه عکس ازش میزارم).
این بی انصافیه , شما این رو شلختگی میبینید , ولی من هیچ مشکلی در پیدا کردن نرم افزارهام ندارم و دقیقا میدونم کدوم Shortcut کجاستشلختگی تا چه حد؟
یکم مرتب باشید
نا سلامتی شما کامپیوتری هستید
از مردم عادی چه انتظاری باید داشت
حتما هاردتون هم همین جور فاجعه هست.
لابد هر گوشه از هارد که میری یک چیزی افتاده...چیدمان دسکتاپم هم چندان بدون قانون نیست. مثلا IDE های مورد نیاز کنار هم هستند و دیتابیس منیجر های مختلف کنار هم و ...
درضمن برای اجرای برنامه های پرکاربرد حتما نیازی به کلیک کردن بر روی اون نیست! همه برنامه های مورد نیاز من با Sortkey اجرا میشوند
یه دسکتاپ صاف و ساده و بدون تغییر وتکراری برای من که مدت زیادی با کامپیوتر کار میکنم جالب نیست. مهم نیست که به نظر شلختگی بیاد یا هرچیز دیگه ای
آقا من همه این کار ها رو کردم تازه شده این. نرم افزارهایی که ندرتا استفاده میکنم رو فقط در VmWare نصب میکنم. این نرم افزارهایی که دیدید رو , با همشون کار میکنم. امکان نداره در ظرف یک هفته به یه دونه از اینها نیاز پیدا نکنم. نرم افزارهایی هم که ندرتا استفاده میکنم رو هم در Vmware استفتده میکنم که نرم افزار اضافی روی ویندوزم نصب نکنمدقت کنید که اگه همیشه همه چیز دسته بندی شده و در جای خودش بصورت مرتب قرار گرفته باشه هارد هیچ وقت نیاز به Defrag نداره و همیشه سرعتش حفظ میشه و عمرش هم بیشتر خواهد بود
توصیه میکنم دسکتاپتون همیشه خلوت و خالی باشه. و فقط آیکون های پر کاربرد رو در اون قرار بدید
من Taskbar رو موقع نیاز بزرگتر میکنم , اون QuickLunch ها بجز Mediaplayer برای من پرکاربردنرو نهایتن به سه چهار مورد خلاصه کنید. اینطوری task bar هم بزرگ تر میشه
این توصیه هایی که کردید رو بعد از 8 سال برنامه نویسی حرفه ای و زندگی با کامپیوتر خودم خوب میدونم.
تصویر Pin های منوی استارت من رو هم ندیدید که , از اون هم استفاده میکنم.
ویندوزم هم خیلی بیشتر از اونی که فرمودید دوام میاره.
ممنون از احساس مسئولیتتون, ممکنه توصیه های شما به درد افراد دیگه ای بخوره![]()
این موردو خوب اومدی!حتما هاردتون هم همین جور فاجعه هست.![]()
آهنگا تو دله عکسهاست و عکس ها تو دل پروژه هامو.....