آقا ببخشید
این ocx نیست که
چطور میشه از این استفاده کرد ؟!![]()
آقا ببخشید
این ocx نیست که
چطور میشه از این استفاده کرد ؟!![]()
این کامپوننت دلفی هست، نه کنترل VB6.این ocx نیست که
چطور میشه از این استفاده کرد ؟!
وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.
دلفی 7 استفاده میکنم....
وقتی خاصیت check on exit رو true میکنم اگه کاربر چیزی غیر از تاریخ معتبر وارد کنه سولار پیغام میده ولی پنلش حالت مات داره و تا روی نوار عنوان پیغامش کلیک نشه متن پیغامشم قابل خوندن نیست و بعد از تایید پیغام پنل همچنان میمونه تا داخل picker کلیک نشه....
حیفم میاد از سولار استفاده نکنم واقعا....من از پستای دوستان نتیجه ی درستی نگرفتم ،این مشکلو قبلا حل کردید جناب خورسندی یا راهی پیشنهاد میکنید؟
auto chek و mask هم enabled هستن...
دوتام عکس از مراحل خطاش گذاشتم،عکس دوم وقتیه که داخل picker کلیک میشه...
آخرین ویرایش به وسیله alidehban : سه شنبه 10 فروردین 1389 در 12:06 عصر
جناب آقای خرسندی با تشکر از تمامی زحمات شما
میخواستم بدونم من میتونم از کامپوننت شما در برنامه هام استفاده کنم؟
تریال نیست؟
جناب خرسندي ضمن تشكر
كامپوننت شما امكان پشتباني از تقويم قمري رو هم داره ؟؟؟؟
در صورت امكان كامپوننتهاي پايگاه داده اي آنها را هم ارائه كنيد . من تقريبا درست كردم ولي ايرادهاي جزئي داره .
با سلام.
آقاي خرسندي ميخواستم بگم اگه امكان داره رويداد On day click رو براي Solar date picker اضافه كنيد.
در ضمن در كار كردن با Solar date picker يه مشكل دارم.
وقتي در رويداد OnDayClick مربوط به solar Calendar كدي رو مينويسم بدون اينكه در رويدادهاي ديگر اون چيزي بنويسم با كليك كردن روي دكمه هاي مربوط به تغيير سال و تغيير نوع تقويم از شمسي به ميلادي و برعكس كد موجود در رويداد OnDayClick رو اجرا ميكنه.
يعني كد موجود در OnDayClick با فراخواني رويه هاي OnNextClick و OnPrevClick و OnLayoutClick هم اجرا ميشوند بدون اينكه هيچگونه كدي در انها نوشته شده باشد.
سلام.
آقای خرسندی به تازگی دلفی 2010 رو نصب کردم. میخواستم ببینم این کامپوننت رو چه طوری باید توی دلفی 2010 نصب کنم؟؟؟؟؟؟
یه سوال دیگه هم داشتم. هر چند ممکنه ربطی به این تاپیک نداشته باشه اما اگه میشه جوابش رو بدین. ممنون
سوال:
چه طور باید کوییک ریپورت (Quick Report) رو تو دلفی 2010 نصب کنم؟؟؟؟؟؟؟
آخرين نسخهی كامپوننت تقويم تو دلفی 2010 هم نصب ميشه،
البته مشكلی داره كه بايد رفع بشه.
در مورد QR هم تاجائيكه كه ميدونم نسخه 5.04 برای دلفی 2010 منتشر شده.
فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامهی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهرهی آزادی تيغ میکشد!
فايل dpk.* رو باز كن و Install كن.ببخشید، آقای خرسندی منظور من این بود که از چه منویی و چه گزینه هایی جلو برم که بتونم نصبش کنم؟؟؟؟
این مشکلی که میگین تا کی حل میشه؟؟؟؟
اميدوارم به زودی مشكلات حل بشه.
QR يك كامپوننت تجاری ست.لطف میکنید اینجا آپلودش کنید؟؟؟؟؟
آخرین ویرایش به وسیله m-khorsandi : یک شنبه 20 تیر 1389 در 13:09 عصر
فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامهی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهرهی آزادی تيغ میکشد!
آقای خرسندی پس از باز کردن فایل مورد نظر و فشردن کلید F9 با پیام خطای زیر روبرو میشم.
پست قبليمو با دقت بخون.
دوست عزیز، کامپوننت رو که Run نمی کنند! اگر کامپوننت را قبلا نصب کردید، و الان فقط دارید updateاش می کنید، کامپوننت را Compile کنید (Ctrl+F9)، اگر اولین بار هست که روی این نسخه از دلفی آن را نصب می کنید، در Project Manager، روی آن راست-کلیک کنید، و گزینه Install را انتخاب کنید.آقای خرسندی پس از باز کردن فایل مورد نظر و فشردن کلید F9 با پیام خطای زیر روبرو میشم.
وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.
سلام،من خود تقویم را نیاز ندارم فقط نیاز دارم تا روز و ماه و سال را به صورت عددی (مثل 1389/04/21) و به این شکل " دوشنبه 21 تیر 89 " در برنامه نشون بدم میشه راهنمایی کنید ، چندمین روز هفته هم باید نشون بدم و دیگه اینکه بشه یک تاریخ را به کامپوننت بدم و به شمسی یا برعکس تبدیل کنه.مرسی
آخرین ویرایش به وسیله sara66 : دوشنبه 21 تیر 1389 در 21:21 عصر
از چه ابزاری استفاده ميكنی؟
دلفی 2010 ...
اگه با کامپوننت شما درست بشه که بهتر اگه نه یکی معرفی کنید که تو دلفی 2010 کار کنه
فقط یک لیبل روی صفحه است که اطلاعاتی که گفتم باید توش باشه
ميدونم از دلفی استفاده ميكنی!
اگه از اين كامپوننت داری استفاده ميكنی بايد فايل راهنما رو بخونی چون مواردی كه خواستی تو فايل راهنماش توضيح داده شده، اگه از ابزار ديگهای برای كار با تاريخ استفاده میكنی، بايد ببينی اون ابزار امكاناتی كه خواستی رو پيادهسازیكرده يا نه.
اون اطلاعات تاریخ شمسی و روز هفته را لازم داشتم سرچ کردم به این کامپوننت رسیدم با این کامپوننت اگه میشه این اطلاعات را داشته باشم که بهتر اگه نه یک راهنمایی کنید
اطلاعاتی كه خواستی رو با اين كامپوننت ميتونی داشته باشی،
اين توابع كمكت ميكنن:
MonthName
DayName
Year
Month
Day
بقيهاش رو هم تو فايل راهنما ببين.
اینا مال چی هست ؟ کدوم کامپوننت ؟ چه شکلی استفاده کنم ؟
شما مگه نمیخواین از کامپوننت تقویم شمسی استفاده کنید؟؟؟؟؟
برای حل تمام مواردی که گفته بودین میتونین از کامپوننت تقویم شمسی استفاده کنید.
این کامپوننت رو از همین سایت دانلود کنید و پس از نصب کردنش اون رو داخل فرمی که میخواین اطلاعات مورد نظرتون رو نشون بده قرار میدین و از توابع زیر که آقای خرسندی در پست قبلی گفته بودن یعنی توابع
MonthName
DayName
Year
Month
Day
استفاده میکنید و مقدار این توابع رو به عنوان کپشن برای لیبل داخل فرمتون قرار میدینتا اطلاعات مورد نظر شما رو داخل لیبل نمایش بده.
در ضمن قبل از استفاده از کامپوننت فایل پی دی اف همراهش رو که دانلود کردین حتما بخونید.
انشاالله که مشکلتون حل بشه.
مرسی من نصب کردم ولی 2 تا کامپوننت بیشتر نداره این توابع مربوط به کدوم یکی از این دو کامپوننت هستن ؟ مال این کامپوننت هست SolarDatePicker یا این SolarMonthCalendar ؟ غیر از اینا که دیگه نداره اون توابع مال کدوم ؟ مثلا تو آنکلیک باتون بنویسم SolarDatePicker.DayName یا SolarMonthCalendar.DayName یا فقط اسم تابع را بنویسم ؟ هیچکدوم از این 3 حالت جواب نداد
Telegram : @SQL_Server
خوندم و نگاه کردم ، فقط نوشته کار این تابع چیه اما نحوه استفاده نداره همین DayName را کجا بنویسم ؟
1- اين تابع اينقدر سادهست كه نيازی به توضيح نحوهی استفاده نداره.
2- نحوهی استفاده از اكثر توابع در مثال همراه كامپوننت موجود است.
3- اينكه كجا بايد اين تابع رو بنويسی به خودت مربوط ميشه.
با سلام و ضمن تشکر از جناب خرسندی
من نیاز فوری به این کامپونت دارم و از اینجا نتونستم دانلود کنم
اگه ممکنه آخرین نسخه این کامپونت رو یه جای دیگه بذارید .
ممنون
من مشکلی در استفاده از SolarMonthCalendar دارم. می خوام وقتی کاربر روی یک روز کلیک کرد توی رویداد آن همانروز را به بانک اطلاعاتی اضافه کنم . در ماه جاری درست کار می کند. ولی وقتی ماه را عوض می کنم 2 تا اشکال پیش می آید: در دلفی 2009
1- تغییر ماه هم وارد رویداد OnDayClick می شود که اشتباه است.
2- یک روز اشتباه در بانک درج می شود مثلا یکبار 32/07/1389 وقتی از شهریور به مهر رفتم چاپ شد. البته رندوم است ولی حتما یک روز در Outdate ثبت می شود که درهرحال اشتباه است
* فکر می کنم اگر وارد رویداد OnDayClick نشود (با تغییر ماه )، مسئله حل است. اگر کسی راه حلی برای این کار پیدا کرده متشکر می شوم بگوید. حتی خواستم خودم ماه قبلی را با ماه جاری مقایسه کنم و اولین اختلاف را ندید بگیرم (چون اشتباها وارد روتین شده) و این روز اعمال نشود ولی از نظر منطقی صحیح نیست.
شكل جديد كامپوننت كه احتمالاً قبل از آپلود باز هم تغيير خواهد كرد:
اشكالات هم برطرف شده.
با سلام وتشکر...
ما البته در حدي نيستيم که از کار شما ايراد بگيريم مهندس...
فقط چنتا تا مسئله جزئی بود که عرض ميکنم تا در نسخه نهايی در صورت صلاحديد اعمال بفرماييد.
1-اينکه تابع INCDAY درست عمل ميکنه اما عکسش درست عمل نميکنه به اين صورت که اگه آخر ماه باشيم با يکروز افزايش ميره ابتداي ماه بعد اما عکس اين ماجرا تابعش گويا يکمي ناکامله يعني اگر ابتداي ماه باشيم و يکروز کم کنيم نميره آخرين روز ماه قبل...
2-همون مشکل پيغام خطا که جا می مونه و يک پنل خالی قبلش باز ميشه...
3-اينکه وقتي پنل انتخاب تاريخ با کليک روي دکمه ي گوشه ي datepicker باز ميشه با کليداي جهتي انتخاب ميشه ولي با اينتر داخل editbox درج نميشه و حتما بايد دابل کليک موس کنيم تا تاريخ درج بشه که البته من اينو با يه فضولي توي کداتون حل کرده بودم واينجام فايل pas رو ميزارم فرصت کرديد چک کنيد شايد از زحمت خودتون کم کنه
4-رنگ آبيه بالاي پنل رو در حالت monthcalendar ميشه هم تو خصوصيات هم با کد در اجرا تغيير داد ولی در حالت picker من نتونستم درست باهاش کار کنم شايد مشکل از من باشه که اگه اينطوره راهنمايي ميخوام و ضمنا اگر بتونيد رنگ پيشفرض رو يه مقدار روشنتر در نظر بگيريد اون عدد سال واضح تر باشه خيلی جالب تره بازم تصميم با شماست...
به اميد اينکه کسی به غير از سولار به تقويم فارسيه ديگه ای نتونه فکر کنه...
در پايان اين درازگوييه مارو ببخش مهندس...تشکر
از لینک زیر نسخه 2.27.20 رو دانلود کنید :
Solar Calendar
آخرین ویرایش به وسیله m-khorsandi : شنبه 06 شهریور 1389 در 12:43 عصر
با سلام و تشکر ازآقای خرسندی چند مطلب توی تقویم سولار هست که لازم دیدم با عکس نشون بدم شاید سریعتر راه حلی براش پیدا بشه البته همانطور که توی پست قبلی گفتم مشکل اجرای روتین OndayClick در تغییر ماه هنوز هست و البته در نمایش روزها هنگام کلیک روی آنها که رندوم روز دیگری را نشون می ده و هر بار روی هر روزی کلیک می کنم یک روز میشه. مثلا با 3 بار کلیک روی روزهای مختلف یک ماه می بینم همه آنها پنجم ماه شدند. نمی دونم بخاطر دلفی 2009 است یا مسئله دیگر. عکس تقویم ها قبل و بعد از تغییرات ضمیمه شده اند.
باز هم تاکید میکنم کلیه اشکالات فقط در نمایش است (البته بجز در تغییر ماه که روز ماه بعد رندوم است)
مشکل OnDayClick حل شد،
قبل تر مشکل مشابهی وجود داشته که من تصور کردم مشکل شما هم همون هست.
آخرین ویرایش به وسیله m-khorsandi : دوشنبه 08 شهریور 1389 در 18:35 عصر
ببخشید من امروز اشکال دیگری از سولار را برایتان با توضیح کامل گذاشته ام. البته یک مسئله دیگر که تازه فهمیدم این است که وقتی من در ماه 31 روزه روز 31 را انتخاب می کنم در ماههای بعدی این مشکل پیش می آید و گرنه اگر روزهای قبل که در همه ماهها مشترک است را انتخاب کنم مشکلی ندارد. این هم یک راهنمایی تا زودتر مشکلش مرتفع شود. ان شاءا..
1389/06/21 این مسئله در پست بعدی حل شده است. جهت اطلاع دوستان آنرا پاک نمیکنم.
آخرین ویرایش به وسیله Bita.Jo : یک شنبه 21 شهریور 1389 در 15:15 عصر