صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 54

نام تاپیک: تست قفل نرم افزاری (یک برنامه نمونه)

  1. #1
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298

    Tick تست قفل نرم افزاری (یک برنامه نمونه)

    با سلام خدمت دوستان . من یه 6 الی 7 سالی است که دلفی کار می کنم و توی این مدت با استفاده از کامپوننتهای مختلف و روشهای ابدائی به صورت نرم افزاری از محصولات خودم در مقابل کرکرها محافظت کردم و تا حدودی موفق بودم . الان یک نمونه نرم افزار قفل شده که نیاز به رجیستر داره نوشتم و دوست دارم یه بررسی بکنید ببینید چه قدر طول می کشه کرک(C r a c k ) بشه . آخه هنوز یک نفر حرفه ای در این حوزه کاری پیدا نکردم که بتونه بررسیش کنه .

    اگر این لطف را در حق من کنید خیلی ممنون می شوم .

    این برنامه نیاز به DLL دستو پاگیر qtintf70.dll داره اگر دلفی 7 را نصب داشته باشید مشکلی نداره اگر نه یه اشاره بکنید من اون DLL رو هم Upload کنم .

    واسه اطمینان فایل DLL را اگر نداشتید از این لینک بگیرید Download
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326
    ..............
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    ممنون از لطف شما .
    چقدر وقت گذاشتید . و میشه اشکال کار من را بگویید . امکان نداشت که خود فایل را دستکاری کنید .
    و آیا هر کسی می تواند به راحتی این کار را انجام دهد .
    سطح امنیت فایل را چند می دهید از 1 تا 100 امتیاز بدهید .
    چی کار باید می کردم که به راحتی با لودر نشه اجراش کرد

    ممنون اگر توضیح دهید .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326
    چرا امکان دستکاری خود فایل هم بود
    هرکسی دوبار با دیباگر سروکله زده باشه میتونه
    سطحش از 100 ..... 5 خوبه ... همین حدودا....
    روتینهای آماده آنتی لودر نمیدونم باشه یا نه ، پیدا کردی به منم بده :)
    ولی اگه حال نوشتنشو داری فکر کنم از همین روش مهندسی معکوس باید بری جلو.. یعنی توابع اجرای فایل را توی حافظه چک کنی ، پروسه مادر و فرزندی را چک کنی وجود داره یا نه ، تغییرات در حافظه را چک کنی ، و الی آخر....

    همین الانش هم بعضی از پروتکتروها از این روش هم استفاده میکنن ( تعداد خیلی کم ولی معروف)

    چرا اینقدر حجمش زیاده :)
    ناقلا توابع سوکت پروگرامینگ توی این کرک می چیکار میکنه ؟ نکنه خدانکرده تروجانی چیزی قاطیشه اگه اینطوری پسوردم حرومت باشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    بابا دمت گرم ما چیکار id شما داریم .

    آقای جوکر این فایل جدید که گذاشتید چرا نمی تونه مثل لودر پیام رجیستر شدن رو بده .
    میشه توضیح بدهید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326
    ا شما چطوری قفل نویسی هستی که سوال هاشو از من میپرسی :)
    قفل شما اینطوری بود که اگه قفل نبود پیغام میداد و برنامه خاتمه ، اگر هم قفل بود اول پیغام بعد ، برنامه اجرا میشد ، قفل حالا برنامه اجرا شده دیگه پیغام ها زیادی بودن
    تابع چک قفلت با یک RETN پرید...

    خلاصه برنامه هات را اینطوری بدی تو بازار ممکنه کرک کنن و اذیت بشی و سرمایه و وقتی و هزینه ای که صرف کردی بهت برنگرده....
    پیشنهاد میکنم یه کم دیگه روتینهای قفلت را بپیچون ، مطمئنا بروبچ خوشحال میشن نمونه قفلها را قبل از رفتن روی برنامه های اصلی و اومدن توی بازار تست کنن که خدای نکرده 4تا بچه که هیچی از خرج زندگی یه برنامه نویس نمیدونن ، و باباشون صبح به صبح پول توجیشون را میده برن برای خودشون شوکولات بخرن ، بدبختت نکنن....
    آخرین ویرایش به وسیله joker : جمعه 06 اردیبهشت 1387 در 00:35 صبح

  7. #7
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    آخه می دونی من هم تغییر حجم فایل رو با دور روش هم تغییر CRC را با دو روش بررسی می کنم . یکی از درون برنامه یکی با استفاده از یک فایل بیرونی . به خاطر همین گفتم باید پیام رجیستر شدن را ببینیم . در روش Loader شما کاملا برنامه را برای کاربر نهایی رجیستر کردی ولی در روش دوم که روی خود فایل اجرایی کار کردی برنامه رجیستر نشد . مهم نیست برنامه اجرا بشه مهم آمدن اون پیام رجیستر شدن است چون اون پیام معادل کانکت شدن به دیتا بیس است . فکر کنم منظورم رو درست بیان نکرده بودم .
    حالا یک سوال .
    اگر من درون یک تایمر که با کد نویسی درست کردم به صورت رندوم قفل را چک کنم کار کرک کردن خود فایل نه Loader شاید هم لودر مشکل می شه یا تاثیری نداره . البته چک قفل با توابع که مجزا از توابع اولیه موجود در OnCreate باشند . لطفا نظرتان را بگویید . ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله دنیای دلفی : جمعه 06 اردیبهشت 1387 در 14:33 عصر

  8. #8
    دوستان می بخشید که سوال خارج از بحث می‌پرسم
    استفاده از ابزارهایی مثل Thermida و XenoCode چطوره؟
    کد دستکاری شده توسط آنها چه نمره‌ای از 100 می‌گیرد؟
    و آیا بهتره خودمون امنیت نرم‌افزارمون رو تامین کنیم یا بدیم دست این ابزارها؟
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397
    اگه امنیت نرم افزارتو خودت تامین کنی بهتره چون اگه یکی از همین نرم افزار ها کرک بشه ، الگوریتمش هم لو می ره بنابراین وای به حال نرم افزارت ...

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326
    نقل قول نوشته شده توسط دنیای دلفی مشاهده تاپیک
    آخه می دونی من هم تغییر حجم فایل رو با دور روش هم تغییر CRC را با دو روش بررسی می کنم . یکی از درون برنامه یکی با استفاده از یک فایل بیرونی . به خاطر همین گفتم باید پیام رجیستر شدن را ببینیم . در روش Loader شما کاملا برنامه را برای کاربر نهایی رجیستر کردی ولی در روش دوم که روی خود فایل اجرایی کار کردی برنامه رجیستر نشد . مهم نیست برنامه اجرا بشه مهم آمدن اون پیام رجیستر شدن است چون اون پیام معادل کانکت شدن به دیتا بیس است . فکر کنم منظورم رو درست بیان نکرده بودم .
    حالا یک سوال .
    اگر من درون یک تایمر که با کد نویسی درست کردم به صورت رندوم قفل را چک کنم کار کرک کردن خود فایل نه Loader شاید هم لودر مشکل می شه یا تاثیری نداره . البته چک قفل با توابع که مجزا از توابع اولیه موجود در OnCreate باشند . لطفا نظرتان را بگویید . ممنون
    چون برنامه تا رجیستر نمیشد فرم اصلی نمایش داده نمیشد گذاشتم به حساب اینکه نتیجه رجیستر ولید نمایش فرمه ...

    فرقی نمیکنه کجای برنامه ازشون استفاده کردی تابعی یا توابعی که قفل را چک میکنن اگه پچ بشن چه یکبار چه 100 بار توی تایمر چک بشن نتیجه مورد نظر را برمیگردونن.

    استفاده از ابزارهایی مثل Thermida و XenoCode چطوره؟
    کد دستکاری شده توسط آنها چه نمره‌ای از 100 می‌گیرد؟
    و آیا بهتره خودمون امنیت نرم‌افزارمون رو تامین کنیم یا بدیم دست این ابزارها؟
    تمیدا و اگزه کریپتور به نظر من بالاترین نمره میگیرن ، البته براشون آنپکر هم هست....

    هر دو
    به قول قدیمیا یک قفل هم یک قفله...

  11. #11
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    ممنون از نظرتون من یک مقداری روش کار می کنم بعد می زارمش بعد اگر زحمتی نبود یه وری برای کرک کردنش روش برو . و از 1 تا 100 امتیاز بدید .

    ممنون از وقتی که می گذارید

  12. #12
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298

    Talking ادامه تست برنامه

    جوکر جان سلام ببخشید دوباره مزاحم وقتت شدم . این بار با نگرشی تازه تر و جدید فایل رو محافظت کردم . اگر ممکنه یه تست روش انجام و نمره اون رو بده از 1 تا 100 .

    خوب نمره بدی ها . اون دفعه 5 دادی رد شدم ببینم ایندفعه چیکار کردم .

    ممنون بای
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  13. #13
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    ظاهرا با این کد می توان جلوی دیباگرهای مثل Olly وغیره را گرفت ولی C است آیا کسی می توانید به Delphi تبدیلش کند .

     
    void AntiDebug()
    {
    char lpszSystemInfo[MAX_PATH];
    HANDLE hSnapshot=NULL;
    DWORD PID_child;
    DWORD PID_parent,PID_explorer;
    HANDLE hh_parnet = NULL;
    PROCESSENTRY32 pe32 = {0};
    pe32.dwSize = sizeof(PROCESSENTRY32);//0x128;
    PID_child=GetCurrentProcessId();//getpid();
    hSnapshot = CreateToolhelp32Snapshot(TH32CS_SNAPPROCESS,0);
    if (Process32First(hSnapshot, &pe32))
    {
    while (Process32Next(hSnapshot, &pe32))
    {
    GetFileNameFromPath(pe32.szExeFile);
    CharUpperBuff(pe32.szExeFile,strlen(pe32.szExeFile ));
    if(strcmp(pe32.szExeFile,"EXPLORER.EXE")==0)
    {
    PID_explorer=pe32.th32ProcessID;
    }
    if(pe32.th32ProcessID==PID_child)
    {
    PID_parent=pe32.th32ParentProcessID;
    }
    }
    }
    if(PID_parent!=PID_explorer)
    {
    hh_parnet= OpenProcess(PROCESS_ALL_ACCESS,
    TRUE, PID_parent);
    TerminateProcess(hh_parnet, 0);
    }
    else
    {
    MODULEENTRY32 me32 = {0};
    me32.dwSize = sizeof(MODULEENTRY32);
    hSnapshot = CreateToolhelp32Snapshot(TH32CS_SNAPMODULE,
    PID_explorer);
    if (Module32First(hSnapshot, &me32))
    {
    do
    {
    if(PID_explorer==me32.th32ProcessID)
    {
    GetWindowsDirectory(lpszSystemInfo,
    MAX_PATH+1);
    strcat(lpszSystemInfo,"\\");
    strcat(lpszSystemInfo,"EXPLORER.EXE");
    CharUpperBuff(me32.szExePath,
    strlen(me32.szExePath));
    if(strncmp(me32.szExePath,
    lpszSystemInfo,
    strlen(lpszSystemInfo)))
    {
    GetFileNameFromPath(me32.szExePath);
    if(strcmp(me32.szExePath,
    "EXPLORER.EXE")==0)
    {
    hh_parnet=
    OpenProcess(PROCESS_ALL_ACCESS,
    TRUE, PID_explorer);
    TerminateProcess(hh_parnet, 0);
    }
    }
    }
    }while (Module32Next(hSnapshot, &me32));
    }
    }
    }


  14. #14
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326
    نقل قول نوشته شده توسط دنیای دلفی مشاهده تاپیک
    جوکر جان سلام ببخشید دوباره مزاحم وقتت شدم . این بار با نگرشی تازه تر و جدید فایل رو محافظت کردم . اگر ممکنه یه تست روش انجام و نمره اون رو بده از 1 تا 100 .

    خوب نمره بدی ها . اون دفعه 5 دادی رد شدم ببینم ایندفعه چیکار کردم .

    ممنون بای
    من که فرقی توی روش پروتکت ندیدم
    در مورد اون سورس هم کافیه کرکه موقع اجرای برنامه روی تابع CreateToolhelp32Snapshot توقف کنه.... فکر کنم پروتکتور ACprotector از این روش استفاده میکرد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #15
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    اینجاست که یک سری رازها نهفته شدند من به خودم 30 می دم ماجرای این برنامه با برنامه قبلی خیلی فرق می کنه . درسته موفق شدی اجراش بکنی ولی بیشتر از یک دقیقه برنامه اجرا نمی مونه . یه بررسی مجدد بکن .

    یک نکته دیگر که فراموشم شد این است توی لودر قبلی برنامه اجرا می شد و نیازی به فایلهای اکتیو نداشت ولی در این لودر اگر فایل اکتیو نباشد برنامه با لودر اجرا نمی شود .

    بازم دستت درد نکنه .
    آخرین ویرایش به وسیله دنیای دلفی : یک شنبه 08 اردیبهشت 1387 در 16:09 عصر

  16. #16
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    خدایا شکر دارم امید وار می شوم . جوکر جان وقت نکردی یه نگاهی دیگه بهش بندازی یا یکم کار را سخت تر کردم اخه دفعات قبل بلافاصله دخلشو آوردی .

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326
    نه عزیزم شما به خودت 100 بده


    این چه طرز کرک می گذاشتنه :)
    اصولا توی این مدل برنامه ها اگه فایلی محدودیت داره باید قبلش ذکر کنی
    یه وقت زمان را گذاشته بودی روی 100 دقیقه ، به نظرت کرکر باید بیاد اینا را هم تست کنه:)
    قبلش همه محدودیتها را مینویسن ، بعد میگویند حالا هرکی خواست محدودیت ها را برداره...

    پیوست : استفاده از روتینهای تکراری به تعداد زیاد فرقی با یک روتین چندان نداره ، Search-Replace ....

    اینبار برات فایل را همراه با پیغام گذاشتم :) n دقیقه هم ایشالا کار میکنه

    ولی در این لودر اگر فایل اکتیو نباشد برنامه با لودر اجرا نمی شود .
    احیالا اسم این کار را که آنتی لودر نزاشتی :)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله joker : یک شنبه 08 اردیبهشت 1387 در 15:05 عصر دلیل: فایل را اشتباهی آپلود کردم :)

  18. #18
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    جوکر جان منظوری نداشتم :
    سوال : در این کرک می که گذاشتم آیا پیام اول که گفته بودم این برنامه را خریداری کنید تاثیری در روند کرک شما داشت یا خیر آخه به صورت کامل پیام کد شده بود .
    سوال:آیا جای پیام مهم است یا متن پیام.
    سوال:آیا فرقی می کند فرامین چک کردن قفل را در OnCreate فرم اول بنویسیم یا به صورت کد نویسی در هنگام تولید فرمها در بخش Project

    من در بالا سه تایمر با کد نویسی گذاشته بودم . که قفل را چک می کردند در بازه 60 الی 100 ثانیه .

    یک تایمر برای شناسایی بعضی از دیباگرها و در صورت بودن بستن برنامه .
    همچنین یک تایمر برای تغییر Image Base برنامه که از گرفتن Dump جلوگیری کنه .

    سوال :آیا وقتی با UPX پک می کنم و برنامه اجر می شه Image base تغییر پیدا نمی کنه یا بله تغییر پیدا می کنه منظورم اون کد اسمبلی که وظیفه اش تغییر Image Base است.

    در نسخه بعدی که خواهم گذاشت (البته باز شرمنده می کنید) کاری کردم که تا بخواهید با OlyDbg یا SoftICE برنامه را اجرا کنید این برنامه ها بسته خواهند شد . به نظر شما تاثیری در روند کرک شدن دارد یا خیر

    یک معذرت خواهی هم بدهکارم نمی دونستم باید بگم که تایمر گذاشتم

    ممنون از راهنمایی
    آخرین ویرایش به وسیله دنیای دلفی : یک شنبه 08 اردیبهشت 1387 در 16:07 عصر

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326
    نقل قول نوشته شده توسط دنیای دلفی مشاهده تاپیک
    جوکر جان منظوری نداشتم :
    سوال : در این کرک می که گذاشتم آیا پیام اول که گفته بودم این برنامه را خریداری کنید تاثیری در روند کرک شما داشت یا خیر آخه به صورت کامل پیام کد شده بود .
    سوال:آیا جای پیام مهم است یا متن پیام.
    سوال:آیا فرقی می کند فرامین چک کردن قفل را در OnCreate فرم اول بنویسیم یا به صورت کد نویسی در هنگام تولید فرمها در بخش Project

    من در بالا سه تایمر با کد نویسی گذاشته بودم . که قفل را چک می کردند در بازه 60 الی 100 ثانیه .

    یک تایمر برای شناسایی بعضی از دیباگرها و در صورت بودن بستن برنامه .
    همچنین یک تایمر برای تغییر Image Base برنامه که از گرفتن Dump جلوگیری کنه .

    سوال :آیا وقتی با UPX پک می کنم و برنامه اجر می شه Image base تغییر پیدا نمی کنه یا بله تغییر پیدا می کنه منظورم اون کد اسمبلی که وظیفه اش تغییر Image Base است.

    در نسخه بعدی که خواهم گذاشت (البته باز شرمنده می کنید) کاری کردم که تا بخواهید با OlyDbg یا SoftICE برنامه را اجرا کنید این برنامه ها بسته خواهند شد . به نظر شما تاثیری در روند کرک شدن دارد یا خیر

    یک معذرت خواهی هم بدهکارم نمی دونستم باید بگم که تایمر گذاشتم

    ممنون از راهنمایی
    1- کد شدنش تاثیری نداشت.
    2- جای نوشتن قفل فرقی نمیکنه، هرجائی میتونه باشه ، هرچی بیشتر بهتر.
    3-ایمیج بیس را وقتی تغییر میدن که که برنامه به این راحتیا آنپک نشه ، برنامه شما را upx -d project1.exe بیشتر فاصله نداشت تا انپک
    4- نسخه بعدی سعی کن روش های جدید بکار ببری نه یک روش را شونصد بار دور بگردونی :)
    ( توی نسخه های تجاری این کارها را بکن ولی برای تست های معمولی قفل نه ، چون از نظر کرکر وقتش بیشتر از ور رفتن به یک کرک می ارزش داره )
    اونوقت فکر میکنی برنامه ات غیرقابل کرکه ، نسخه تجاری را میدی بیرون ، بدبخت میشی

  20. #20
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    1- کد شدنش تاثیری نداشت.
    یعنی شما می گویید بودن این پیام در پیدار کردن مکان آغاز تست قفل تاثیر داشت و اگر من آن را حتی کد شده آنجا نمی گذاشتم کار شما سخت تر می شد.

    3-ایمیج بیس را وقتی تغییر میدن که که برنامه به این راحتیا آنپک نشه ، برنامه شما را upx -d project1.exe بیشتر فاصله نداشت تا انپک
    SVK-Protector نسخه 1.44 رجیستر شده رو دارم ولی اجرای فایل رو خیلی کند می کنه . نظرتون در مورد این پکر چیه
    آخرین ویرایش به وسیله دنیای دلفی : یک شنبه 08 اردیبهشت 1387 در 16:49 عصر

  21. #21
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    جوکر جان من فایل کرک شده شما را که UnPack هم شده بود دانلود کردم ولی به تنهایی اجرا نشد و درکنار فایلهای رجیستر پیام خریداری نشدن برنامه را می داد .
    فایل را درست UPLOAD کرده اید .!!!!!!!!1

    دستت درد نكنه دوباره بررسي كردم حالا درست شد .
    آخرین ویرایش به وسیله دنیای دلفی : سه شنبه 10 اردیبهشت 1387 در 20:52 عصر

  22. #22
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    جوكر جان آماده باش كه دارم با يك روش خفن برمي گردم. I'm Will BACK

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326
    بیخیال بابا.....
    حداقل یه جایزه ای چیزی که بصرفه آدم وقت بزاره

    برو اینجا ملت بیکار زیاد پیدا میشن که کرک کنن :)
    http://www.crackmes.de

  24. #24
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    ما را چه كار به استكبارات جهاني مثل آلمان ...
    ما بايد بتوانيم در سال شكوفايي و نوآوري ... از اين جور حرفها و كارها بكنيم ...
    حالا بگذريم . جوكر جان ما تسلط شما در اين كار را مي خواهيم .

    ممنون كه كمك مي كنيد .

  25. #25
    کاربر تازه وارد آواتار Sir.V65j
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    IRan,X
    پست
    92
    جایزه باشه منم هستم!(لطفاً از جایزه های خود جوکر نباشه)

  26. #26
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    جوكر جان جايزه رو گفتي يه سري به سايت شخصي من بزن ببين چه كامپوننتي نياز داري ترتيب شو بدم برات .
    با عرض پوزش سايتم يك اشكالي پيدا كرده درست كه شد خبر مي دهم
    www.JonoobShop.com
    آخرین ویرایش به وسیله دنیای دلفی : جمعه 13 اردیبهشت 1387 در 14:33 عصر دلیل: اشكال در سايت معرفي شده

  27. #27
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298

    Smile بازگشتي با دستي پرتر

    سلام جوكر جان و ساير دوستان كلاه سفيد .
    اينبار با دستي پر تر از هميشه برگشتيم .
    اگر نتوانستيد كرك كنيد بگوئيد فايل توليد سريال را براي شما آپلود كنم و شما فايل سريال را توليد كنيد تا رجيستر را براي شما ارسال كنم .
    تايمر كنترل فقل - توابع كنترل ديباگر ها تا حدي . . .
    تغيير محتواي حافظه .
    تصحيح استفاده از متغيير ها .
    كنترل برنامه از طرق DLL خارجي .
    و . . .

    فايل qtintf70.dllرا هم اگر نداريد اون را هم آپلود كردم
    نمره فراموش نشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله دنیای دلفی : جمعه 13 اردیبهشت 1387 در 16:10 عصر

  28. #28
    کاربر تازه وارد آواتار Masoudxb
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    58
    نقل قول نوشته شده توسط دنیای دلفی مشاهده تاپیک
    سلام جوكر جان و ساير دوستان كلاه سفيد .
    اينبار با دستي پر تر از هميشه برگشتيم .
    اگر نتوانستيد كرك كنيد بگوئيد فايل توليد سريال را براي شما آپلود كنم و شما فايل سريال را توليد كنيد تا رجيستر را براي شما ارسال كنم .
    تايمر كنترل فقل - توابع كنترل ديباگر ها تا حدي . . .
    تغيير محتواي حافظه .
    تصحيح استفاده از متغيير ها .
    كنترل برنامه از طرق DLL خارجي .
    و . . .

    نمره فراموش نشه
    فایل qtintf70.dll رو کم داره... کرک می ها رو به بدترین صورت ممکن میذاری ! نه قانونی نه اطلاعاتی نه چیزی . راستی اگه میخوای قدرت کد رو آزمایش کنی ، بنظر من از پروتکتوری چیزی کمک نگیر.
    مثل SVKP که اینجا استفاده کردی.

  29. #29
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    فایل qtintf70.dll رو کم داره... کرک می ها رو به بدترین صورت ممکن میذاری ! نه قانونی نه اطلاعاتی نه چیزی . راستی اگه میخوای قدرت کد رو آزمایش کنی ، بنظر من از پروتکتوری چیزی کمک نگیر.
    مثل SVKP که اینجا استفاده کردی.
    در پست اولم qtintf70.dll را گذاشته بودم ولي ظاهرا خراب شده حجمش زياده اگر دلفي داشته باشي روي سيستمت نصب است .
    منظور از قانون را درست نگرفتم . ولي در كل اين برنامه تا وقتي رجيستر نباشد پيام عدم رجيستر بودن را مي دهد . و وقتي رجيستر شد پيام رجيستر شدن را مي دهد نكته مهم اين است مهم اجرا شدن برنامه نيست . مهم اين است كه پيام رجيستر شدن را بدهد چون معادل كانكت شدن به پايگاه داده (Database) است .
    من از SVKP براي حفاظت استفاده نكرده ام بلكه از بخشي از توابع مخصوص برنامه نويسي آن جهت حفظ يك سري اطلاعات مهم استفاده كرده ام .
    سيستم مديريت قفل و ديباگر كاملا دستي و به صورت كد نويسي انجام مي شود كه شامل :
    مخفي كردن رويه ها
    چك كردن حجم فايل
    چك كردن CRC فايل
    چك كردن PE فايل
    آزار دادن ديباگرها و ...

    سعي مي كنم فايل qtintf70.dll را دوباره آپلود كنم

  30. #30
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    ظاهرا كار اين قفل جديد درسته داره عمرش زياد مي شه ...
    بروبچ كركر آستينا رو بالا بزنند. . .
    پنج شنبه ساعت 7 بعدالظهر فايل رو فرستادم الان شنبه ساعت 10 صبح است خدا را شكر تا الان 8 نفر فايل رو دانلود كردن بگو 5 تاشون روش كار كردن باز هم خدا را شكر.
    آخرین ویرایش به وسیله دنیای دلفی : شنبه 14 اردیبهشت 1387 در 09:17 صبح

  31. #31
    Protection : IceLicense - SecureCode
    DataBase : DbiSAM
    DataBase Password :
    Hh}_
    Alt+0166
    Alt+0176
    Alt+0149
    Alt+0233
    Alt+0166
    Zz190338!@N*&1254df5A


    algorithm :
    if HardDiskVolume=NT25T612VG19 then Registered

    bypassing Crc check - Filesize check, Antidebug : Easy

  32. #32
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    دستت درد نكنه ولي تا اينجا 50 درصد راه را رفته اي هنوز بايد يك كد ديگر را براي اجراي برنامه پيدا كني كه مهم ترين بخش برنامه است .
    تمامي مواردي كه اعلام كردي درست است و مربوط سيستم حفاظتي برنامه مي باشد ولي شما بايد يك كد ديگر را پيدا كني تا بتواني برنامه را رجيستر كني .
    يعني بايد پيام رجيستر شدن ظاهر شود اين به معني كانكت شدن به بانك اطلاعاتي است .
    راهنمايي : از يكي از خواص SecureCode استفاده شده كه به شما اجازه اجراي بخش خاصي از برنامه را نمي دهد مگر با كد فعال سازي .

    ولي دستت درد نكنه 50 درصد راه را رفتي .

  33. #33
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    Fh_prg سلام
    يك سوال : اگر من بتوانم اين رشته هاي كد شده رو در فايل اجرايي مخفي بكنم آيا در كرك كردن شما تاثيري دارد يا نه
    آيا شما محتواي اصلي رشته هاي من را با استفاده از Register ها كشف كرديد يا با بدست آوردن كاركترهاي كد شده و كليد آنها كه در فايل Exe بود و با استفاده از IceLicense عكس عمل كد كردن من را انجام داديد .

    ممنون اگر توضيح دهيد .

    البته يك ضحمت بكشيد تا اينجا آمده ايد اون 50 درصد آخرش رو هم بررسي كنيد

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326
    توی برنامه دیدم از الگوریتمهای رمز LC4 استفاده کردی(شایدم این پروتکتوره استفاده کرده من فکر کردم شما استفاده کردی)
    ، اگه احیانا قسمتی از برنامه با اکتیو کد دیکود میشه همین حالا بگو که وقتمون را تلف نکنیم
    منظورم اینه که یه چیزی شبیه به فینگرپرینت آرمادیلو که تا کد واقعی نباشه ، اصل برنامه دیکریپت نمیشه....
    اینجور مواقع معمولا با داشتن یک اکتیو کد ، نسخه نهائی برنامه را پوست کنده تحویل میدن
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه  

  35. #35
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    ینجور مواقع معمولا با داشتن یک اکتیو کد ، نسخه نهائی برنامه را پوست کنده تحویل میدن
    من يك كاري كردم كه يك سري فرامين را بعد از توليد فايل اجرايي تغيير دادم كه حتما براي اجراي اون فرامين بايد كد رجيستر اصلي همون 50 درصد وجود داشته باشه .

  36. #36
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    جوكر جان يك امتيازي ندادي ببينيم قبوليم يا نه

  37. #37
    مدیر بخش آواتار Securebit
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    761
    این هم فایل کرک شده
    آخرین ویرایش به وسیله whitehat : چهارشنبه 18 اردیبهشت 1387 در 11:56 صبح دلیل: بهتره در گذاشتن فایلهاتون دقت کنید!

  38. #38
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    این هم فایل کرک شده
    ببخشيد ما را گرفته ايد از خودت پيام در مياري
    آخرین ویرایش به وسیله whitehat : دوشنبه 16 اردیبهشت 1387 در 22:01 عصر دلیل: فکر کردم شما ویرایش می کنید

  39. #39
    قصد كرك نداشتم ولي مجبور شدم حرف دلم رو گوش بدم و كركش كنم تا دست برداري .....

    من 2 روزه وارد دنياي كرك و امنيت شدم ولي تونستم توي 10 دقيقه كركش كنم ....( البته ناگفته نماند كه بر روي اسمبلي تسلط دارم و شايد دليلش اين بوده )


    http://fire-wizard.persiangig.com/C-...%3B%3B.%29.rar

    يا حق ...
    آخرین ویرایش به وسیله مهران موسوی : دوشنبه 16 اردیبهشت 1387 در 22:10 عصر دلیل: لطفا از کل کل بیجا پرهیز کنید...با تشکر :)

  40. #40
    راستي يه چيزي هم بگم ... فايلت شيطون بازي در مي اورد و بعد از اجرا خودش رو پاك ميكرد ... اول گفتم ولش كن بزار پاك كنه ... بعد ديدم ارزش حرف شنيدن نداره و اين محدوديت رو هم از بين بردم ... در ضمن پيام موفقيت هم ظاهر ميشه ....

    C:\Documents and Settings\Mehran\Local Settings\Temp\uis3C.bat

    هم فايله جالب بود هم مسيرش ....

    يا حق ...

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •