نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: یه باگ در FireFox و مروگرهای هم خانواده

  1. #1
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    40
    پست
    1,944

    یه باگ در FireFox و مروگرهای هم خانواده

    سلام

    دوستان برای استفاده از Css های خارجی میبایست با دستور :
    کد HTML:
    <link type="text/css" href="css2/MyCss.css" rel="Stylesheet" />
    فایل وارد بشه، ولی اگر پسوند فایل عوض بشه مثلا همون محتوی با پسوند دیگری ذخیره بشه دیگه برای FireFox مرورگرهای هم خانواده قابل شناسایی نیست مثلا:

    کد HTML:
    <link type="text/css" href="css2/MyCss.txt" rel="Stylesheet" />
    علت خاصی داره یا واقعا یه باگ هست؟!

    موفق باشید

  2. #2

    نقل قول: یه باگ در FireFox و مروگرهای هم خانواده

    قکر کنم به خاطر هدری هست که می فرسته. البته به نظر من نمیشه گفت باگ. از طریق هدرها فایل رو تشخیص میده

  3. #3

  4. #4

    نقل قول: یه باگ در FireFox و مروگرهای هم خانواده

    من که مشکلی نمی بینم! فایرفاکس و IE برای شناسایی CSS کاری به پسوند اون ندارن!
    اگر اینجور بود بسیاری از کامپوننت های ASP.NET که از Embedded Resources هایی همچون CSS استفاده می کنند در Firefox به درستی نمایش داده نمیشدن! مشکل از جای دیگه است...

    موفق باشید.

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار neopersia
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    www.NeoPersia.org
    پست
    76

    نقل قول: یه باگ در FireFox و مروگرهای هم خانواده

    مشکل از همون هدرها هست
    باید به هدر Content-Type رو برای فایلی که کدهای CSS توی اون هستن مقدار text/css بدی درست میشه
    این کارو هم میتونی با استفاده از زبانهای سمت سرور انجام بدی مثلاً وقتی که فایل css باید توسط یک اسکرپت داینامیک ایجاد بشه و هم اینکه توی تنظیمات سرور هدرهای اون پسوند رو تنظیم کنی
    روش اول تو Php میشه قرار دادن این کد اول صفحه css البته در صورتی که اون فایل به وسیله مفسر php خونده بشه یعنی مثلاً اگر پسوندش php باشه:

    header("Content-Type: text/css");


    روش دوم هم بستگی به سرور داره برای آپاچی میتونی از فایلهای htaccess استفاده کنی

  6. #6
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    40
    پست
    1,944

    نقل قول: یه باگ در FireFox و مروگرهای هم خانواده

    حق با شماست، ظاهرا باید برای ایجاد داینامیک این دسته از فایلها باید "text/css" رو برای مرورگر بفرستی تا شناسایی بشه.
    البته این مورد فقط برای FF لازم هست.

    ممنون از دوستان
    موفق باشید

  7. #7

    نقل قول: یه باگ در FireFox و مروگرهای هم خانواده

    من به طور قطع نمیتونم بگم. اما اینجوری که به نظر میاد هم توی FF و هم توی IE به هدرها توجه میشه. چون من وقتی که یک فایل js یا css رو می خوام توی صفحه بزارم همش یه فایل مثلا به اسم fetch.php استفاده می کنم. که هدرها رو هم براش می فرستم. و روی هر دو مرورگر به درستی کار می کنه

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار neopersia
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    www.NeoPersia.org
    پست
    76

    نقل قول: یه باگ در FireFox و مروگرهای هم خانواده

    این مشکل برای من وقتی پیش اومد که من میخواستم برای فایلهای css و js هدر expires رو ست کنم ولی سرور مد مربوط به این کارو نداشت مجبور شدم از php استفاده کنم. چاره کار هم همون هدر بود که گفتم
    البته این مشکل فقط در فایرفوکس و برای فایلهای css بود برای جاوا اسکرپت بدون هدر هم مشکلی نبود و کار میکرد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •