نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: قفل گذاری روی CD

کاربر دائمی آواتار farideh_en
    محل زندگی
    زنجان

قفل گذاری روی CD

سلام
    من یک برنامه آموزشی نوشتم که از یک سری فایل های word , pdf,image استفاده می کنه
    در واقع میخوام اطلاعاتم را که شامل یک فایل اجرایی و یک سری فایل های word , pdf,image است را وقتی روی CD رایت مکنم اطلاعات مربوط به word , pdf,image کپی نشه
    از نرم افزار UltraISO و TZcopy استفاده کردم اما با pdf مشکل داره چه وقتی با UltraISO hide میکنی یا با TZcopy افزایش حجم میدی از طرف دیگه فایل های word را هم با این که از روی cd که کپی مکنی نمیشه اما وقتی فایل word را باز مکنی و از منوی save نرم افزار word ذخیره میکنی save میشه .
    نرم افزار hexalockچطوره ؟؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید .

کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز

نقل قول: قفل گذاری روی CD

TzCopy و Ultra Iso و ... رو بیخیال شو که اصلا جواب نمی ده!

کاربر دائمی آواتار vahid_visualbasic
    محل زندگی
    shirazZzZz

شما بسته نرم افزاری نگهبان رو بخر قیمتش 5 تومان هست یه نرم افزار برا سی دی توش هست جواب میده

نقل قول نوشته شده توسط vahid_visualbasic مشاهده تاپیک
    شما بسته نرم افزاری نگهبان رو بخر قیمتش 5 تومان هست یه نرم افزار برا سی دی توش هست جواب میده
    ميشه دوست عزيز اين نرم افزار را آپلود كنيد؟
    يا اگه امكان آپلود نيست ، يك عكس از محيط اون بذاريد .
    با تشكر

کاربر دائمی آواتار vahid_visualbasic
    محل زندگی
    shirazZzZz

دوست عزیز نگهبان یه پکیج نرم افزاری هست که شامل نرم افزارای مختلف برای سی دی است. نرم افزار CryptCD5.0 توی پکیجش برای سی دی خوب جواب میده
    فکر کنم سرچ کنید باشه.اگه نبود تو بازار بسته نرم افزاری نگهبان رو بخرید با آموزش هستش

من مي‌خواستم بدونم نرم افزار جديدي را (به نام خودشون) به اين قيمت مي‌فروشند يا نه ...
    كه خوب ظاهرا توي اين پكيج نرم افزارهاي رايگان (و يا غير رايگان كه توي اينترنت رايگان پيدا ميشه :دي) هست .
    ممنون :)

بهترين انتخاب براي شما نرم افزار ThInstall هست. نسخه كرك شده اون هم موجوده بگردين راحت پيدا ميشه نسخه 3 فكر كنم آخرين نسخش تا اين لحظه باشه. اين نرم افزار فايلهاي شمارو به يك فايل exe تبديل ميكنه و يك محيط مجازي براشون درست ميكنه تا بدون اينكه 1 بايت از اونا روي هارد كپي شه بتونيد باهاشون كار كنين و روشون كنترل داشته باشين. به راحتي ميتونين فايلهاي PDF , Word رو به كاربر نمايش بدين بدون اينكه نگران كپي شدن اونها توسط كاربر باشين. اين نرم افزار از لحاظ امنيت متوسط هست ولي فعلا تعداد كساني كه ميتونن دخلش رو بيارن كمه.
    نسخه جديد نگهبان هم از همين نرم افزار استفاده ميكنه.

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •