نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: پاسخ يك سوال (سري و دنباله)

  1. #1

    پاسخ يك سوال (سري و دنباله)

    با عرض سلام
    سوال بدين شرح است :
    برنامه‌اي بنويسيد كه عدد طبيعي n را از ورودي گرفته و ضمن توليد n عدد از سري اعداد زير ، جمع آن‌ها را چاپ كند.


    من اين‌جوري حل كردم :

    n = InputBox("ADAD")
    s = 0
    For i = 1 To n
    If i = 1 Then
    x = (i * 5) / (i * 10 + 3)
    Else
    z = (5 * i) + (i - 1) * 10 + 3
    x = (i * 5) / z
    End If
    Print x
    s = s + x
    Next i
    Print s


    ولي به نظر مياد اين جواب درست نيست .

    ممنون مي‌شم اگه توي حل اين سوال كمك كنيد .
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه  

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار AmirAmiri
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    353

    نقل قول: پاسخ يك سوال (سري و دنباله)

    سلام دوست عزیز بهتر بود این سوال رو در قسمت الگوریتم مطرح میکردی به هر حال...
    شما راه حلت خیلی اشتباه بود در اینجا مخرج هر کسر حاصل جمع صورت همون کسر بعلاوه مخرج کسر قبلی هستش.
    اینم کده برنامه

    Private Sub Command1_Click()
    Dim S As Double
    N = InputBox("Enter a number :")
    S = 0
    x2 = 8
    For i = 0 To N
    x1 = x1 + 5
    x2 = x2 + x1
    S = S + (x1 / x2)
    Text1.Text = Text1.Text & x1 & "/" & x2 & " = " & S & vbCrLf & vbCrLf
    Next
    Text1.Text = Text1.Text & " All sum = " & S
    End Sub


    فقط فراموش نکنی که حتما خاصیت MultiLine رو در Text1 برابر True قرار بدی در غیر اینصورت خروجی عجیبی به دست میاد.

    اگه بازم سواله الگوریتمی داشتید من در خدمتم.
    موفق باشید...

  3. #3

    نقل قول: پاسخ يك سوال (سري و دنباله)

    خيلي ممنون كه پاسخ داديد ...

    فقط يك قسمتش را اگر توضيح بدهيد ممنون ميشم :
    For i = 0 To N

    خوب مگر نبايد اين عمل N بار تكرار بشه ، پس چرا مقدار اوليه اين حلقه را 0 داده ايد؟ نبايد اين مقدار 1 باشه؟

    بي‌زحمت اين سوال هم يك نگاهي بكنيد :
    برنامه ای بنویسید که حاصل n جمله اول سری زیر را به ازای هر عدد حقیقی بدست آورد :
    x-(x^3/3!)+(x^5/5!)-(x^7/7!)+…

    من اين را هم حل كردم ، ولي فكر كنم باز هم اشتباه باشه . ميرم دوباره روش فكر مي‌كنم ، بعد ميام جواب خودم را هم مي‌ذارم ببينم اشتباهم كجا بوده .
    اين روش كه الان نوشتم دو تا حلقه داره ، يكي اعداد را درست مي‌كنه و يكي ديگه هم علامت‌هاي + و - را تعيين مي‌كنه . يك تابع هم براي فاكتوريل تعريف كردم .
    ممنون :)

    نقل قول نوشته شده توسط AmirAmiri مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز بهتر بود این سوال رو در قسمت الگوریتم مطرح میکردی به هر حال...
    بله ، حق با شماست . منتقل شد به قسمت الگوريتم ...

  4. #4

    نقل قول: پاسخ يك سوال (سري و دنباله)

    خوب اين روش حل من :
    n = 5
    m = 0
    For i = 1 To 2 * n Step 2
    m = m + 1
    If m Mod 2 = 0 Then
    Text1 = Text1 & "-" & "x^" & i & "/" & i & "!"
    Else
    Text1 = Text1 & "+" & "x^" & i & "/" & i & "!"
    End If
    Next i

    استفاده از دو حلقه تو در تو اشتباه بود و تونستم مطابق بالا اون را تصحيح كنم و خروجي 5 جمله اول را اين نشون ميده :
    +
    x^1/1!-x^3/3!+x^5/5!-x^7/7!+x^9/9!

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •