نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: کشف الگوریتم تولید کلید فعالسازی ( دات نت )

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    Question کشف الگوریتم تولید کلید فعالسازی ( دات نت )

    با سلام خدمت دوستان ، بنده در یکی از مقالات سایت PCworld ( خارجی ) خوندم که اگه برای تولید کلید فعالسازی یه نرم افزار از الگوریتم های MD5 و RSA به شکل ترکیبی استفاده بشه امنیت اون رو دربرابر Keygen شدن تا 99 ٪ افزایش میده.
    منم براین اساس یه برنامه نوشتم. از شما دوستان و اساتید محترم درخواست می کنم که یه نگاهی به فایل بنده بندازین و ببینین آیا Keygen مشه یا نه.
    با تشکر فراوان.

    در ضمن اگر برنامه رو کرک هم بکنید ممنون می شم.

    آخرین ویرایش به وسیله Nima NT : چهارشنبه 13 آذر 1387 در 02:11 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    Exclamation نقل قول: کشف الگوریتم تولید کلید فعالسازی ( دات نت )

    تا به الان 4 بار فایل دانلود شده، 26 نفر هم از این موضوع بازدید کردن.
    پس چرا خبری نشد ؟؟
    یعنی keygen یا Crack نمی شه ؟!


  3. #3
    Unpacked.Patched
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    Thumbs up نقل قول: کشف الگوریتم تولید کلید فعالسازی ( دات نت )

    از کرک دستت درد نکنه ، ولی به سوال من جواب ندادین.
    آیا Keygen هم می شه یا نه ؟
    اصل تمرکز من تو برنامه Keygen شدن یا نشدنش بود ؟
    اگه جواب بدی بازم ممنون می شم.

    درسته که برنامه کرک شده ولی هدف این نبود ، اگه ممکنه برایش یه Keygen درست کنید یا لااقل الگوریتم تولید کلید فعالسازی رو بهم بگین.

    آخرین ویرایش به وسیله Nima NT : پنج شنبه 23 خرداد 1387 در 16:01 عصر

  5. #5

    نقل قول: کشف الگوریتم تولید کلید فعالسازی ( دات نت )

    من فایل اصلی و کرک شده رو دانلود کردم ، کرک کردن و گذشتن از CodeVeil زیاد سخت نبود ولی تو Keygen کردنش موندم. از دوستان کسی بلده ؟ اگه بلده بگه تا همه استفاده کنیم.

  6. #6

    نقل قول: کشف الگوریتم تولید کلید فعالسازی ( دات نت )

    پكر مورد استفاده CodeVeil نيست البته نميدونم چيه ولي آنپكش راحته در ضمن به نظر مياد از يك obfuscator كه نسخه كامل هم نيست استفاده كردي كه اختلال چنداني در كار كرك ايجاد نميكنه.....

    به نظر خودت وقتي كد فعال سازي رو از روي مقادير رندوم توليد ميكني ميشه براش كيجن ساخت؟ !!!

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    Smile نقل قول: کشف الگوریتم تولید کلید فعالسازی ( دات نت )

    با سلام ، مرسی که منو هم دریافتی.
    خدمتتون عرض کنم ، من خواستم کرکر رو گول بزنم و با نهایت شرمندگی شما هم گول خوردین ، اون فعالیتهای تصادفی هیچ کاربردی نداره فقط کراکر رو سرگرم می کنه در ضمن من از CodeVeil استفاده کردم ( به جون خودم ) .
    ممنون میشم اگه بازم یه نگاهکی بکنید.
    با تشکر فراوان.

    برادران اگر نمی شه Keygen بکنید بگین تا من یه کم حال کنم ، این طوری تو آب نمک نخوابونیدم.
    آخرین ویرایش به وسیله Nima NT : جمعه 24 خرداد 1387 در 17:04 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: کشف الگوریتم تولید کلید فعالسازی ( دات نت )

    دوست عزیز شما که این همه کیف می کنی

    من خیلی از شما ممنون میشم که برنامه هاتون قابل پچ باشه ولی قابل کیجن نباشه

    واقعا عالیه

  9. #9

    نقل قول: کشف الگوریتم تولید کلید فعالسازی ( دات نت )

    سلام، ببخشيد نتونستم توي پيام خصوصي بهتون جواب بدهم. ( قضيه 50+ پست ! )

    متاسفانه من 12 روز ديگر كنكور دارم و زمان هم بشدت براي دوره كم دارم.
    متاسفام كه نمي‌توانم كمكتون كنم ولي تا آنجا كه بنده فهميدم سريال Random توليد مي‌شود ؟!

    جناب نيما NT ، اصلا براي اينكه بفهميم آيا CrackMe درست كار مي‌كند يا خير خوب است يك سريال Valid قرار دهيد.

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: کشف الگوریتم تولید کلید فعالسازی ( دات نت )

    جناب Nima_Subzero از اینکه رو فایلم وقت گذاشتی ممنونم.
    ولی متاسفانه یا خوشبختانه شما هم به اشتباه آقای Fh_Prg افتادید.
    ولی مهم نیست ، مهم اینه که شما بتونی یه نتیجه خوب تو کنکور بگیری ، برات آرزوی موفقیت می کنم.
    ( ولی مساله Random یه حقه کوچولو بود )

  11. #11

    نقل قول: کشف الگوریتم تولید کلید فعالسازی ( دات نت )

    نقل قول نوشته شده توسط Nima NT مشاهده تاپیک
    با سلام ، مرسی که منو هم دریافتی.
    خدمتتون عرض کنم ، من خواستم کرکر رو گول بزنم و با نهایت شرمندگی شما هم گول خوردین ، اون فعالیتهای تصادفی هیچ کاربردی نداره فقط کراکر رو سرگرم می کنه
    شما چرا به حرف دوستمون sub-zero عمل نكردي و يك نمونه كد فعال سازي نميذاري اينجا؟ البته حتي خودت هم نميتوني كد فعال سازي براي كركمي كه خودت ساختي توليد كني چون اين كركمي بيشتر يك باگمي هست تا كركمي !!! پس وقت خودت رو براي توليد كردن كد تلف نكن چون اصلا غير ممكنه اينم دليلش :


    يك تايمر تو برنامه گذاشتي كه با سرعت زياد textbox2 رو با يك عدد تصادفي پر ميكنه اين textbox قابل ديدن نيست. باكسي كه كاربر كد رو توش وارد ميكنهtextbox3 رو بعد از اينكه كاربر روي كليد register كليك ميكنه با مقداري كه تو textbox1 هست مقايسه ميكني !!!

    اين يعني چي حالا؟ با اينكار چيو ميخواستي ثابت كني؟



    textBox2.Text = Conversions.ToString(new Random().Next());



    if textBox2.Text==textBox3.Text { registered }



    اين قطعه كدي هست كه بايد اجرا ميشد تا كركمي درست كار كنه ولي عملا هيچوقت اجرا نميشه تا textbox2 رو با يك مقدار صحيح پر كنه ! مسلما اگه كار ميكرد همين قطعه كد براي ساختن كيجن كافي بود :

    SHA512Managed managed = new SHA512Managed();
    string s = "لطفا\" منو کرک کنید";
    byte[] bytes = Encoding.ASCII.GetBytes(s);
    byte[] buffer2 = managed.ComputeHash(bytes);
    textBox1.Text = Encoding.ASCII.GetString(buffer2);
    textBox2.Text = Conversions.ToString(textBox1.Text.GetHashCode());



    اگه باورت نميشه ميتوني يك مسيج باكس قبل از اون مقايسه كذايي بذاري تا مقادير داخل تكست باكسا رو نمايش بده تا ببيني با هر بار كليك كردن روي كليد register يك كد جديد متفاوت توليد ميشه.

    در مورد پيغام خصوصي كه دادي چون نميتونم اونجا جوابت رو بدم (50 تا پست ندارم قانون مسخره) بايد بگم كه من ديگه وقتم رو با كركمي هاي بي سروته شما تلف نميكنم متاسفم....

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •