نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: بررسی امنیت Packer

  1. #1

    بررسی امنیت Packer

    از دوستان اگر سطح امنیت این پکری رو که نوشتم تامین میکنه بررسی کنند ممنون میشم.

    توضیح اینکه فایل ضمیمه شده با استفاده از پکری که نوشتم پک شده. هدف از این پکر تامین امنیت برنامه های دات نت هست.
    نسخه قبلی پکر رو تو سایت گذاشتم ولی تو این نسخه هیچ مورد امنیتی پیاده سازی نشده بود.
    نسخه قبلی: https://barnamenevis.org/showthread.php?t=61230

    از اونجایی که این پکر رو برای خودم ننوشتم، امکان قرار دادن سورس اون وجود نداره ولی می تونم در صورت رفع مشکلات، نسخه تغییرات داده شده رو مخصوص این سایت و برای استفاده عموم بزارم.

    هدف: بررسی سطح امنیتی که این پکر می تونه تامین کنه.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    Cool نقل قول: بررسی امنیت Packer

    سطح امنیت : زیر صفر
    پسورد لازم برای ورود به نرم افزار : Microsoft Sans Serif
    آخرین ویرایش به وسیله Nima NT : پنج شنبه 24 اردیبهشت 1388 در 00:03 صبح

  3. #3

    نقل قول: بررسی امنیت Packer

    در مورد روش عملتون توضیح بفرمایید لطفا.
    چه مواردی رو دیدید که سطح امنیت رو زیر صفر میگید؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    Smile نقل قول: بررسی امنیت Packer

    باید خدمتتون عرض کنم که پکر شما فقط می تونه جلوی کراکر های تازه وارد رو بگیره ( البته در مواردی فقط در حد سخت تر کردن کار ) ، وقتی برنامه شما لود می شه رو رم ، من برنامه شما رو توسط Dumper ها دامپ می کنم ، فایل دامپ شده چون هیچ گونه تکنیک Ram Protection و یا Anti Dump به همراه خودش نداشته کاملا" سالم بدست میاد ، بعد از این کار من میتونم توسط Decompiler های موجود برای سیستم NET. سورس مربوط به نرم افزار رو کاملا" مشاهده کنم ، اینم یه نمونه از سورس برنامه به زبان VB.NET :


    Private Sub doit(ByVal sender As Object, ByVal e As DoWorkEventArgs)
    If (CStr(e.get_Argument) = "Microsoft Sans Serif") Then
    MessageBox.Show("You did it!" & ChrW(10) & "Please report in forum and describe how.", "Thanks for your time", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Asterisk)
    End If
    End Sub





  5. #5

    نقل قول: بررسی امنیت Packer

    نیما جان می شه فایل های Obfuscate شده به وسیله Dotfuscator و Xenocode را هم DeOfuscate کرد؟

    ممنون.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    Cool نقل قول: بررسی امنیت Packer

    برنامه هایی که اسمشون رو بردی ، علاوه بر Obfuscate کردن فایل ، اون رو Pack هم می کنن ، در مورد Pack کردنش میشه گفت برای هر Packer یه Unpacker هم وجود داره و به راحتی آنپک میشن.
    ولی در مورد موتور Obfuscate اونها میشه گفت در مواردی DeObfuscate کردن اونها تقریبا" غیر ممکنه ، Obfuscate کردن یه فایل دات نت اون رو از کرک شدن محافظت نمیکنه ، تنها کاری که میکنه کار کراکر رو سخت تر میکنه ، مثلا" در مورد همین فایل پک شده جناب سالار سافت ، اگه فایلش رو Obfuscate هم کرده بود رشته Microsoft Sans Serif به صوزت رمز شده در می اومد ، اونوقت من نمی تونستم در عرض 10 ثانیه رشته رو پیدا کنم و به اصلاح برنامه کرک شه ، اونوقت من مجبور بودم کد های IL برنامه ایشون رو مطالعه بکنم و این کار زیاد آسونی نیست.
    در ضمن جناب Programmer.G یادتون باشه که برای محافظت از برنامه های دات نتی خودتون از چند Obfuscator استفاده کنید ( حتما" یه دستی به تنظیماتش هم برای سخت تر کردن کار کراکر بکشید ، و سعی کن از تکنیک Strong Names هم بهره بگیری ).
    برای دریافت یه سری از برنامه های محافظتی دات نت می تونی به سایت زیر هم یه سری بزنی.
    آخرین ویرایش به وسیله Nima NT : چهارشنبه 12 تیر 1387 در 17:52 عصر

  7. #7

    نقل قول: بررسی امنیت Packer

    فایل دامپ شده چون هیچ گونه تکنیک Ram Protection و یا Anti Dump به همراه خودش نداشته کاملا" سالم بدست میاد ،
    دقیقا نکته همین جاست. این پروتکتور سه تا thread داره که مرتبا اعمال AntiDump و anti debug رو با روشهای متفاوت انجام میدن. من اینطوری احتمال میدم که این ها به درستی کار نکردن.

    مثلا" در مورد همین فایل پک شده جناب سالار سافت ، اگه فایلش رو Obfuscate هم کرده بود رشته Microsoft Sans Serif به صوزت رمز شده در می اومد ، اونوقت من نمی تونستم در عرض 10 ثانیه رشته رو پیدا کنم و به اصلاح برنامه کرک شه ، اونوقت من مجبور بودم کد های IL برنامه ایشون رو مطالعه بکنم و این کار زیاد آسونی نیست.
    این مسئله وظیفه پکر نیست که این کار رو بکنه. این قضیه مربوط به برنامه است که قراره پک بشه. یعنی قبل از پک یک بار عمل obfuscate بعد pack. البته خب در اینجا هدف بررسی packer بود پس obfuscate رو انجام ندادم.
    از همکاریتون ممنونم

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: بررسی امنیت Packer

    اتفاقا" برعکس ، روتینهای Anti Debug و Anti Dump رو هم دیدیم ، ولی فکر کنم شما یه اشتباه کوچیک کردین ، روتینهای ضد دیباگ و ... برای فایلهای Win32 و دات نت کاملا" متفاوت هستند ، برنامه شما با Olly DBG دیباگ نمیشه واصلا" قرار هم نیست که دیباگ بشه ، چون برای کرک کردن یه فایل دات نت به دامپر ساده + یه Hex Editor کافیه تا من بتونیم فایل شما رو کرک کنم ، پکر شما برای جلوگیری از دامپ شدن برنامه خیلی ضعیف عمل کرد ، سعی کنید بیشتر رو مساله آنتی دامپ متمرکز شوید.
    سوالی بود بازم در خدمتم.

  9. #9

    نقل قول: بررسی امنیت Packer

    آقا نیما از لطفتون ممنونم.

    فقط دو سوال دیگه می خواستم بپرسم.
    یکی اینکه من اول با Code Veil فایل را محافظت می کنم، وقتی می خوام همین فایل را یک بار دیگر برای مثال توسط SmartAssemblies محافظت کنم، خطا می ده. می گه اسمبلی استاندارد نیست.

    دوم هم اینکه برای Dotfuscator ، آنپکر سراغ دارید؟

    ممنون.

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    Smile نقل قول: بررسی امنیت Packer

    برنامه های Code Veil و SmartAssemblies اصلا" باهم سازگاری ندارن چون هرکدومشون میان اسمبلی برنامه شما رو با متد خودشون رمزنگاری می کنن ، شما بهتره بیای اول با برنامه هایی مثل 9Ray Spice و دیگر برنامه های Dotfuscator برنامت رو obfuscate بکنی بعد از برنامه هایی مثل Code Veil و ... استفاده بکنی.
    در مورد آنپکری هم که خواستی باید بگم ، برنامه هایی که توسط Dotfuscator محافظت می شن ، پک نمی شن ، فقط اسم کلاس ها ، متغیر ها ، رشته ها و ... توسط یه متد رمزنگاری اختصاصی رمزی میشن.
    کراکر ها میان برای اینگونه برنامه ها ، نرم افزارهایی به اسم DeOfuscator درست میکنن که فقط رشته ها از حالت رمز در میاره ، ولی اسم نابه حنجار کلاس ها و ... پا برجاست ( از همین رو گفتم DeOfuscate کردن در مواردی غیر ممکنه )
    اینم از DeOfuscator نرم افزار smart assemblies ، در ضمن اگه سوالی داشتی مشتاقانه در خدمتم.
    این هم از یه برنامه که ادعای DeOfuscator بودن داره ( ولی در اکثر مواقع درست کار نمیکنه )
    آخرین ویرایش به وسیله Nima NT : پنج شنبه 24 اردیبهشت 1388 در 00:03 صبح

  11. #11

    نقل قول: بررسی امنیت Packer

    نقل قول نوشته شده توسط Nima NT مشاهده تاپیک
    در ضمن اگه سوالی داشتی مشتاقانه در خدمتم.
    دوست عزیز لطف می کنید. ممنونم که وقتتان را برای آموزش دیگران صرف می کنید.

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    Smile نقل قول: بررسی امنیت Packer

    این یه سورپرایز واسه جناب Programmer.g
    آموزش ویدوئی استفاده از Smart Kill برای کرک کردن یه برنامه دات نتی.
    آخرین ویرایش به وسیله Nima NT : دوشنبه 25 مرداد 1389 در 15:23 عصر

  13. #13

    نقل قول: بررسی امنیت Packer

    روتینهای ضد دیباگ و ... برای فایلهای Win32 و دات نت کاملا" متفاوت هستند
    اگه اطلاعاتی در این زمینه دارید خوشحال میشم. در اختیار همه بزارید.

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    Cool نقل قول: بررسی امنیت Packer

    بدون شرح !
    آخرین ویرایش به وسیله Nima NT : دوشنبه 25 مرداد 1389 در 15:23 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •