نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: یه سوال در موردDataGrid

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1383
    پست
    37

    یه سوال در موردDataGrid

    چطور می تونم رنگ سطر i ام از یه datagrid را عوض کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    دیتاگرید یک موجود شیء گرا است! شاید یکی از بهترین کنترل های ASP.NET باشد. هر ردیف آن با این بحث به سادگی قابل دسترسی و هر خاصیت آن هم قابل مقدار دهی است. برای مثال می توان فونت یک ردیف را tahoma و اندازه ی آنرا 10 نقطه و رنگ آنرا آبی و پشت زمینه آنرا زرد کرد! و یا حتی یک سلول خاص را...
    یک مثال در این زمینه:
    Conditional Formatting ASP.NET DataGrid Columns

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1383
    پست
    37
    متاسفانه مشکل من حل نشد. :?
    من دستور زیر را برای عوض کردن رنگ ستون i ام از Datagrid نوشتم و میخوام چیزی شبیه همین دستور را برای عوض کردن رنگ سطر i ام از اون بنویسم .

    DataGridReg.Columns[i].ItemStyle.BackColor =Color.Blue;

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    شما در چه هنگامی می خواهید این رنگ را عوض کنید؟
    اگر هنگام بکارگیری رخدادهایی مانند ItemDataBound می خواهید اینکار را انجام دهید e.Item.BackColor را مقدار دهی کنید.

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1383
    پست
    37
    کاری که من می خواهم بکنم به این صورت است که من با استفاده از یک ستون Data grid که چک باکس است چند تا از سطرهای Data grid را انتخاب کردم و از بین این سطرها ، اونهایی که یک attribute مشترک داشتند رو انتخاب کردم و الان می خوام رنگ اون سطرها رو عوض کنم تا کاربر متوجه شود که کدوم سطرها ، اون attribute خاصشون با هم مساویند.

    ( من یک قسمت از انتخاب واحد دانشجویان رو پیاده سازی می کنم که این ستون خاص مربوط به تاریخ امتحاتات است که نباید با هم مساوی باشند و در صورتی که دانشجو درسهایی را انتخاب کند که تاریخ امتحانشون با هم مساوی است باید آن سطرهای خاص با رنگ متمایز نمایش داده شوند.(

    امیدوارم درست تونسته باشم منzورم رو بیان کنم. :roll: :?:

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    سوال جالبی است! لطفا یک عکس از این دیتاگرید برای نمونه اینجا قرار بدهید تا بهتر بشود قضاوت کرد.

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1383
    پست
    37
    من هر کاری کردم نتونستم عکس Data Grid رو بذارم اینجا :?
    ولی Data Grid من 6 تا ستون داره که Template column اند و شامل کد درس ، نام درس واحد ، نوع ، تاریخ امتحان و یک ستون به نام Select است که این ستون آخر Check box است
    بعد از اینکه کاربر این Check box را کلیک کرد همون مواردی که در تاپیک بالا گفتم چک می شود
    و می خوام اگه تاریخ 2 تا امنحان تداخل داشت ، رنگ این دو سطر i ام و j ام تغییر کند.

  8. #8
    من دقیقا همین کار را کردم
    برای این کار باید در رویداد RowCreated هر بار سطر آخری که ایجاد می شود را بررسی کنی و رنگ آن را تغییر دهی :

    protectedvoid GridView1_RowCreated(object sender, GridViewRowEventArgs e)
    {

    if (GridView1.Rows.Count > 0)
    if (GridView1.DataKeys[GridView1.Rows.Count - 1]["unread"].ToString() == true+"")
    GridView1.Rows[GridView1.Rows.Count - 1].Font.Bold =
    true;

    }
    اون ستونی از دیتا گرید که باید چک بشه را قبلش باید در DataKeys دیتا گرید وارد کنی
    برای مثال من ستون unread را می خواهم چک کنم و اگر مقدار آن true بود فونت آن سطر Bold شود

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mahdi_negahi
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    www.iranbuycenter.com
    پست
    582
    عزیز جان به تاریخ و روز تاپیک توجه کن

  10. #10
    خب هنوز کسی بهش جواب درست و حسابی نداده
    بنده خدا هنوز جوابشو نگرفته!

تاپیک های مشابه

  1. کنترل کلیدها در DataGrid
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 26 آبان 1389, 23:31 عصر
  2. نمایش یک رکورد جدول به صورت دو سطر در datagrid
    نوشته شده توسط zahracomputer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 12 مهر 1385, 20:22 عصر
  3. دستور If در DataGrid
    نوشته شده توسط shahramasp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 14 تیر 1385, 21:12 عصر
  4. مشکل در کار با datagrid
    نوشته شده توسط radan63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1385, 09:27 صبح
  5. سه رقم سه رقم جداکردن در datagrid
    نوشته شده توسط Beyondsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 24 فروردین 1385, 18:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •