نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: borland C++‎ کمک برای اجرا در ویستا

  1. #1

    borland C++‎ کمک برای اجرا در ویستا

    سلام. میخوام تو ویستا borland C++‎ نصب کنم نمیشه. توربو هم نصب نمیشه. با ویژوال هم بلد نیستم کار کنم. اگه بخوام یکی از برنامه هام که تو برلند اجرا کنم نمیدونم چی کار کنم.
    برلند جدید برا ویستا نیمده؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: borland C++‎ کمک برای اجرا در ویستا

    کسی که از سیستم عامل جدید استفاده می کند باید از جدید ترین نسخه های کامپایلر نیز استفاده کند.
    برای ویستا می توانید از visual studio 2008 استفاده کنید (یا نسخه 2005 به همراه دو service pack) یا از C++‎builder 2007.

    دقت کنید که برنامه نویسی کنسولی در این کامپایلرها اصلا سخت نیست و خیلی زود یاد می گیرید؛ فقط یک پروژه از نوع console app بسازید و در یک فایل cpp کدهایتان را بنویسید.

  3. #3

    نقل قول: borland C++‎ کمک برای اجرا در ویستا

    ویژوال 2008 دارم . واسه C++‎ هم توش یه new میسازم . اما موقع اجرا ارور میده . برنامه هام تو برلند xp درست هستن. برای کامپایل تو ویژوال مثل اینکه فرق داره. چون حتی به iostream هم گیر میده.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار bsng110
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    36
    پست
    104

    نقل قول: borland C++‎ کمک برای اجرا در ویستا

    هوالحکیم
    سلام
    یک جورایی حق با شماست. اولاً دستوراتی که مربوط به کتابخانه های بورلند هستند، باید حذف شوند. در ثانی در مورد iostream نیازی به h. ندارد و کافیست بنویسید <include <iostream# و حتماً در خط های بعدی(قبل از استفاده از اشیاء و خصوصیات و ... این فایل) باید ;using namespace std را بنویسید و یا اینکه با استفاده از ::std به اشیاء و صفات و ... این فایل دسترسی پیدا کنید مثلاً بنویسید std::cout! بهتر است همان using را در ابتدای برنامه و بعد از include بنویسید.
    راستی چه کار خوبی کردید که بالاخره به VS سوییچ کردید، چرا که من نیز دیگر نمی توانم به borland برگردم! از VS خیلی خیلی راضیم باوجود اینکه احساس می کنم هنوز محیط توسعه ++VC قابلیت های محیط توسعه #VC را ندارد، ولی باز هم خیلی بهتر از ++BC است.
    یا علی
    خدانگهدارتان

  5. #5

    نقل قول: borland C++‎ کمک برای اجرا در ویستا

    نقل قول نوشته شده توسط raha2400 مشاهده تاپیک
    برای کامپایل تو ویژوال مثل اینکه فرق داره. چون حتی به iostream هم گیر میده.
    هر چند سال نسخه جدیدی از ++C عرضه می شود و امکاناتی به زبان و کتابخانه های آن اضافه می شود، پس اگر از کامپایلرهای جدید استفاده می کنید آن ها از آخرین نسخه ++C پیروی می کنند و در کل تغییرات بسیار اندکی در کدها خواهید داشت. پس ضرر نمی کنید که با نسخه های جدیدتر ++C کار کنید.

    مثلا در استاندارد 10 سال اخیر بسیاری از کتابخانه ها .h ندارند، مثل همان iostream که دوستان اشاره کردند و ورودی-خروجی ها در حوزه std قرار دارند که فقط باید using namespace std را تعریف کنید.

    در این لینک نیز توضیحاتی داده شده است

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •