نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: نبودن بعضی از API ها در هیدر های VC++‎6(کمک)

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار crackgns
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    38

    Thumbs down نبودن بعضی از API ها در هیدر های VC++‎6(کمک)

    بیشتر APIهای جدید در ویندوز Nt مثل GetProcessId توی هیدر های VC++‎6 تعریف نشدن میشه بگید چطوری می تونم کاری کنم که بشه از این API ها توی VC++‎6 استفاده کرد؟لطفآ کمک کنین؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amir_civil
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    452

    نقل قول: نبودن بعضی از API ها در هیدر های VC++‎6(کمک)

    سلام
    dll مورد نظر رو لود کن

  3. #3

    نقل قول: نبودن بعضی از API ها در هیدر های VC++‎6(کمک)

    1- ابتدا این مطالب را مطالعه کنید

    2- به جز خود ویندوز NT ، نسخه های 2000 تا ویستا جز سری NT هستند و VC++‎6 که برای سال 1998 هست شامل SDK جدید نیست. آخرین نسخه SِDK مورد پشتیبانی VC6 هم نسخه February 2003 است که قابل دانلود از سایت مایکروسافت می باشد.

    3- پیشنهاد می شود از نسخه های جدیدتر VC استفاده کنید تا از SDK های جدید شامل ویستا نیز بهره ببرید.

    4- با دردسر ترین را لود دینامیک dll ها هست (که پیشنهاد نمی شود مگر در مواردی که واقعا ناچارید از VC6 استفاده کنید)، می توانید ابتدا با GetVersion و نسخه EX نوع ویندوز را تشخیص دهید و با LoadLibrary و GetProcAddress از توابع استفاده کنید (در فروم این موارد را جستجو کنید)

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار crackgns
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    38

    نقل قول: نبودن بعضی از API ها در هیدر های VC++‎6(کمک)

    آقا خیلی ممنون.میشه بگی به غیر از دات نت آخرین ورژن VC چیه!(آخرین ورژنی که بشه باهاش مثل VC++‎6 اما با امکانات بیشتر و جدیدتر برنامه نویسی کرد)

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: نبودن بعضی از API ها در هیدر های VC++‎6(کمک)

    نقل قول نوشته شده توسط crackgns مشاهده تاپیک
    آقا خیلی ممنون.میشه بگی به غیر از دات نت آخرین ورژن VC چیه!(آخرین ورژنی که بشه باهاش مثل VC++‎6 اما با امکانات بیشتر و جدیدتر برنامه نویسی کرد)
    VC++‎2008 .چندپست قبل تر کلی داستان هست در مورد این که بعضی ها اشتباه فکر می کنند که دیگر با نسخه های بالاتر vC++‎ نمیشه native کد نوشت

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار amir_civil
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    452

    نقل قول: نبودن بعضی از API ها در هیدر های VC++‎6(کمک)

    تو همون لینک که جناب Nima_NF دادن توضیح داده شده
    اخریش vC++‎2009 هستش که البته میشه هم باهاش دات نت کار کرد هم mfc و هم win32

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار crackgns
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    38

    نقل قول: نبودن بعضی از API ها در هیدر های VC++‎6(کمک)

    من Visual C++‎2005 Express Edition رو دارم اما چیزی با نام MFC رو نداره تو قسمت win32 فقط Consol application و Empty project داره کدوم رو باید بزنم.در مورد هیدر(Header)که برای استفاده از API ها هم باید وارد کنم.همچنین میشه راهنمایی کنین و بفرمایید منظور از CLR توی قسمت ایجاد پروژه چیه و برای ایجاد پروژه ای که مبتنی بر .NET نباشه(به خصوص MFC) باید چیکار کنم!؟؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار amir_civil
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    452

    نقل قول: نبودن بعضی از API ها در هیدر های VC++‎6(کمک)

    من Visual C++‎2005 Express Edition رو دارم اما چیزی با نام MFC رو نداره
    Microsoft Visual Studio 2008 رو نصب کنید
    تو قسمت win32 فقط Consol application و Empty project داره کدوم رو باید بزنم
    بستگی به برنامه خودت داره
    در مورد هیدر(Header)که برای استفاده از API ها هم باید وارد کنم
    معمولا
    windows.h ولی بازم بستگی یه نوع api داره
    بفرمایید منظور از CLR توی قسمت ایجاد پروژه چیه و برای ایجاد پروژه ای که مبتنی بر .NET نباشه(به خصوص MFC) باید چیکار کنم
    clr برای سی++ دات نت هست

  9. #9

    نقل قول: نبودن بعضی از API ها در هیدر های VC++‎6(کمک)

    نسخه های express نسخه های رایگان، ناکامل و کوچکی است که هدف، استفاده در محیط های آموزشی و جایگزین برای کامپایلرهای قدیمی مثل ++TurboC هست. این نسخه های شامل MFC نیستند.

    پس برای MFC و کارهای پیچیده تر، شما باید نسخه های تجاری ++Visual C را تهیه کنید (standard / professional / enterprise ...) حال 2005 یا 2008.

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار crackgns
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    38

    نقل قول: نبودن بعضی از API ها در هیدر های VC++‎6(کمک)

    از همتون ممنون!!!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •