نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: چگونه ConnectionString را داخل Web.config تعریف و استفاده کنم؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    پست
    33

    Red face چگونه ConnectionString را داخل Web.config تعریف و استفاده کنم؟

    سلام دوستان
    یک سوال داشتم
    من به روش های مختلفی ConnectionStrong رو داخل Web.Config تعریف کردم ولی اصلا نمیتونم توی کلاس دسترسی به دیتابیسم ازش استفاده کنم.. شاید نهوه تعریفش داخل web.Config رو اشتباه نوشتم. میشه لطفی کنید و نهوه تعریف و استفاده اون توی برنامه رو شرح بدید.
    راستی! جست جو هم انجام دادم در تاپیک ها. چیزی پیدا نشد

    ممنون

  2. #2
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: چگونه ConnectionString را داخل Web.config تعریف و استفاده کنم؟

    به این صورت در فایل web.config تعریف کنید!


    <
    connectionStrings>
    <
    addname="ConnectionString"connectionString="Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=&quot;|App_Data|\YourDataBase.MDF&quot;;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True"
    providerName="System.Data.SqlClient" />
    </
    connectionStrings>


    بعد به این صورت فراخوانی کنید:


    Dim Connection As String =
    ConfigurationManager.ConnectionStrings.Item(
    "ConnectionString").ToString


    اگر بازهم مشکل داشتید، بفرمایید.
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    هيج جا بابل نميشه
    پست
    356

    نقل قول: چگونه ConnectionString را داخل Web.config تعریف و استفاده کنم؟

    يا به اين شكل هم ميتوني

    <appSettings>
    <
    addkey="ConnectionString"value="Data Source=.;Initial Catalog=name bank;Integrated Security=True;Pooling=False"/>
    </
    appSettings>

    بعدش در صفحه اي كه مي خواي كد بنويسي اينجوري تعريف كن
    SqlConnection con = new SqlConnection(System.Configuration.ConfigurationMa nager.AppSettings["ConnectionString"]);

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    پست
    33

    نقل قول: چگونه ConnectionString را داخل Web.config تعریف و استفاده کنم؟

    ممنون از جواب هردوی شما اساتید
    من از سی شارپ استفاده میکنم. روش دوم رو من قبلا استفاده میکردم
    و به من خطا میداد (موقع Open کردن کانکشن)
    محلی هم که :
    <appSettings>
    <
    addkey="ConnectionString"value="Data Source=.;Initial Catalog=name bank;Integrated Security=True;Pooling=False"/>
    </
    appSettings>

    رو تعریف کردم یک خط مانده با آخر Web.Config بود و باز هم کار نکرد.

    راستی این سوال ربطی با تاپیک نداره ولی ببخشید میپرسم. چون تازه وارد هستم: شما دوستان چطوری آخرین تاپیک هایی که سوال پرسیدید رو دنبال میکنید. من داخل Usercp.php مثل بقیه فروم ها رفتم دیدم هیچچیز نبود. در صورتی که این تاپیکم رو شما دوستان دوتا پاسخ دادید.

  5. #5
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: چگونه ConnectionString را داخل Web.config تعریف و استفاده کنم؟

    راستی این سوال ربطی با تاپیک نداره ولی ببخشید میپرسم. چون تازه وارد هستم: شما دوستان چطوری آخرین تاپیک هایی که سوال پرسیدید رو دنبال میکنید. من داخل Usercp.php مثل بقیه فروم ها رفتم دیدم هیچچیز نبود. در صورتی که این تاپیکم رو شما دوستان دوتا پاسخ دادید.
    بیشتر توضیح بده! منظور شما از دنبال کردن چیه؟ چه ربطی به UserCp داره؟
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار merlin_vista
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    1,014

    نقل قول: چگونه ConnectionString را داخل Web.config تعریف و استفاده کنم؟

    با اينكه بسيار در فروم بحث شده :
    شديداً پيشنهاد ميشود كه از تگ <connectionStrings> موجود در WebConfig استفاده كنيد .
    دليل اين امر هم بهره گيري از خاصيت Pooling است .
    براي اطلاعات بيشتر در سايت جستجو كنيد .

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    پست
    33

    نقل قول: چگونه ConnectionString را داخل Web.config تعریف و استفاده کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط salehbagheri مشاهده تاپیک
    بیشتر توضیح بده! منظور شما از دنبال کردن چیه؟ چه ربطی به UserCp داره؟
    منظورم اینه که تاپیک هایی که داخلشون پست میدم رو در صورت آپدیت شدن نمیبینم داخل صفحه Usercp.php (داخل مجید آنلاین وقتی وارد این صفحه میشدم تاپیک هایی که داخلشون پست داده بودم رو در صورت آپدیت شدن نشون میداد ولی داخل برنامه نویس اینطور نیست )

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    پست
    33

    نقل قول: چگونه ConnectionString را داخل Web.config تعریف و استفاده کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط merlin_vista مشاهده تاپیک
    با اينكه بسيار در فروم بحث شده :
    شديداً پيشنهاد ميشود كه از تگ <connectionStrings> موجود در WebConfig استفاده كنيد .
    دليل اين امر هم بهره گيري از خاصيت Pooling است .
    براي اطلاعات بيشتر در سايت جستجو كنيد .
    من این تگ رو تعریف کردم
    میشه لطف کنید بفرمایید چطور داخل برنامه ازش استفاده کنم ؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار merlin_vista
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    1,014

    نقل قول: چگونه ConnectionString را داخل Web.config تعریف و استفاده کنم؟

    براي vb.net به پست شماره 3 دقت كن : https://barnamenevis.org/showpo...59&postcount=2

    براي C#‎ :
     SqlConnection con = new SqlConnection(ConfigurationManager.ConnectionStrin  gs["CString"].ToString());

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    هيج جا بابل نميشه
    پست
    356

    نقل قول: چگونه ConnectionString را داخل Web.config تعریف و استفاده کنم؟

    دوستمون اقاي باقري نحوي تعريف را اون بالا نوشتن
    Dim Connection As String =
    ConfigurationManager.ConnectionStrings.Item(
    "ConnectionString").ToString

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    پست
    33

    نقل قول: چگونه ConnectionString را داخل Web.config تعریف و استفاده کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط tarhebartar مشاهده تاپیک
    در صورت استفاده از اکسس این حربه قابل استفاده است.؟
    آره فقط باید Provider و ConectionString رو عوض کنی

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار teshnehab
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    200

    نقل قول: چگونه ConnectionString را داخل Web.config تعریف و استفاده کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط kezack مشاهده تاپیک
    يا به اين شكل هم ميتوني

    <appSettings>
    <
    addkey="ConnectionString"value="Data Source=.;Initial Catalog=name bank;Integrated Security=True;Pooling=False"/>
    </
    appSettings>
    بعدش در صفحه اي كه مي خواي كد بنويسي اينجوري تعريف كن

    موقع استفاده configurationManager را نمی شناسد؟؟؟؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار bahar_engineer
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    657

    نقل قول: چگونه ConnectionString را داخل Web.config تعریف و استفاده کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط salehbagheri مشاهده تاپیک
    به این صورت در فایل web.config تعریف کنید!


    <
    connectionStrings>
    <
    addname="ConnectionString"connectionString="Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=&quot;|App_Data|\YourDataBase.MDF&quot;;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True"
    providerName="System.Data.SqlClient" />
    </
    connectionStrings>
    بعد به این صورت فراخوانی کنید:


    Dim Connection As String =
    ConfigurationManager.ConnectionStrings.Item(
    "ConnectionString").ToString
    اگر بازهم مشکل داشتید، بفرمایید.
    توی C#‎ این دستور فرق می کنه ؟ من به این شکل نوشتم اما item رو نمی شناسه ... آیا فضای نام خاصی داره غیر از configuration?

    string c;
    c = ConfigurationManager.ConnectionStrings.Item("Conne ctionString").ToString();

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار imanasp
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    قطعه ای از بهشت
    پست
    364

    نقل قول: چگونه ConnectionString را داخل Web.config تعریف و استفاده کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط bahar_engineer مشاهده تاپیک
    توی C#‎‎‎ این دستور فرق می کنه ؟ من به این شکل نوشتم اما item رو نمی شناسه ... آیا فضای نام خاصی داره غیر از configuration?

    string c;
    c = ConfigurationManager.ConnectionStrings.Item("Conne ctionString").ToString();
    من هم این مشکل رو دارم و ConnectionStrings بعد از ConfigurationManager رو نمیشناسه! آیا فضای دیگه ای باید using بشه؟
    آخرین ویرایش به وسیله imanasp : پنج شنبه 24 دی 1388 در 09:21 صبح

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار article
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    197

    Exclamation نقل قول: چگونه ConnectionString را داخل Web.config تعریف و استفاده کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط salehbagheri مشاهده تاپیک
    به این صورت در فایل web.config تعریف کنید!


    <
    connectionStrings>
    <
    addname="ConnectionString"connectionString="Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=&quot;|App_Data|\YourDataBase.MDF&quot;;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True"
    providerName="System.Data.SqlClient" />
    </
    connectionStrings>


    بعد به این صورت فراخوانی کنید:


    Dim Connection As String =
    ConfigurationManager.ConnectionStrings.Item(
    "ConnectionString").ToString


    اگر بازهم مشکل داشتید، بفرمایید.
    من این کارها را انجام دادم اما رشته خالی برمی گرداند

  16. #16

    نقل قول: چگونه ConnectionString را داخل Web.config تعریف و استفاده کنم؟

    کسائی که ConfigurationManager رو نمی شناسه باید از بخش رفرنس ها دی ال اله System.Configuration رو ادد کنن!

  17. #17

    نقل قول: چگونه ConnectionString را داخل Web.config تعریف و استفاده کنم؟

    سلام.
    توی C#‎ من از این کد استفاده کردم کار می کنه.
    string constr = System.Configuration.ConfigurationManager.Connecti onStrings["dbConnectionString"].ToString();

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران پر از دود
    پست
    229

    نقل قول: چگونه ConnectionString را داخل Web.config تعریف و استفاده کنم؟

    برای VB هم به اینصورت :


    Dim Cnn As New SqlConnection(ConfigurationManager.ConnectionStrin gs.Item("NameConnectionString").ToString


    نام دلخواه Cnn

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    ایران عزیز
    پست
    356

    نقل قول: چگونه ConnectionString را داخل Web.config تعریف و استفاده کنم؟

    سلام دوستان
    میشه تو همین زمینه یه راهنمایی یا یه آموزش خوبی معرفی کنید؛
    ببینید الان این صفحه webconfig من هستش:
    آیا درست نوشتم؟اگه آره پس چرا خط قرمز زیرش انداخته؟ آیا از همین میشه توی برنامم استفاده کنم؟
    خطوط مربوط به connection رو هم از روی همین پست دوستان گذاشتم.

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    ایران عزیز
    پست
    356

    نقل قول: چگونه ConnectionString را داخل Web.config تعریف و استفاده کنم؟

    دوباره سلام
    یکمی جستجو کردم و فکر کنم درست شد:
    ببینید درسته؟
    آوردمش توی قسمت configuration
    آیا باید همونجا باشه؟ نباید ببرمش قسمت <system.web> ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •