نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: نمايش يك بنر و منو در تمام صفحات

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871

    Post نمايش يك بنر و منو در تمام صفحات

    با سلام
    من ميخوام براي راحتي كار بنر و منوي صفحه ي اصليم توي تمام صفحات نمايش داده بشه (مثل ساخت css براي صفحات)
    حالا ميخواستم ببينم آيا اين كار امكان پذير هست يا خير ؟
    با تشكر

  2. #2

    نقل قول: نمايش يك بنر و منو در تمام صفحات

    از masterpage استفاده کنید

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    19

    نقل قول: نمايش يك بنر و منو در تمام صفحات

    از یک masterpage همانطور که گفتند استفاده کنید و منوها و بنر را در آن قرار دهید و در بخش contentplaceholder محتویات داخلی صفحه و سپس مستر پیج صفحاتی که می خواهید داخل قرار بگیرند را برابر با همین مستر پیج قرار دهید و داخل این صفحات هم باید از contentplaceholder استفاده کنید.
    بطور مثال :

    <%
    @MasterLanguage="C#‎"AutoEventWireup="true"CodeFile="MediaMaster.master.cs"Inherits="Data_MediaMaster" %>

    .
    .
    .
    <asp:contentplaceholderid="contentMedia"runat="server">
    </asp:contentplaceholder>
    ..




    این کدها باید حتما در صفحه مستر پیج موجود باشند و سپس در صفحات content :


    <%@PageLanguage="C#‎"ValidateRequest="false"MasterPageFile="~/Data/MediaMaster.master" %>

    <asp:contentid="Content1"contentplaceholderid="contentMedia"runat="server">
    محتویات صفحه
    </asp:content>




    قبل از آمدن مستر پیج من برای قرار دادن منو و بنر های یکسان در صفحاتم مثلا منوها را در یک userControl و بنر را در یک user control دیگر قرار می دادم و در هر صفحه ای که لازمشان داشتم کافی بود آنها را گرفته و روی صفحه بیاندازم .به این ترتیب هر موقع بخواهیم مثلا منوهایمان را تغییر دهیم کافیست در یکجا این کار را انجام دهیم و در بقیه صفحات تاثیر آن خود به خود گذاشته میشود.

    البته با وجود مستر پیج دیگر احتیاجی به این عملیات نیست .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: نمايش يك بنر و منو در تمام صفحات

    وقتی با یک div ساده و یک کد یه خطی css می تونه این کار رو بکنه چرا هی از مستر پیج استفاده کنه که یه کمی سرعت بیاد پایین
    سلام
    عنوان رو ببین:
    نمايش يك بنر و منو در تمام صفحات

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار article
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    197

    Question نقل قول: نمايش يك بنر و منو در تمام صفحات

    من یک پروژه ایجاد کردم ودر آن ار مستر پیج استفاده کردم اما وقتی می خواهم به یک صفحه نسبت بدهم صفحه ایجاد شده فقط یک صفحه طوسی خالی نمایش داده میشود

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Afshin160
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    528

    نقل قول: نمايش يك بنر و منو در تمام صفحات

    سلام ..
    از masterpage استفاده کنید
    من هم همين نظر را دارم .

    من یک پروژه ایجاد کردم ودر آن ار مستر پیج استفاده کردم اما وقتی می خواهم به یک صفحه نسبت بدهم صفحه ایجاد شده فقط یک صفحه طوسی خالی نمایش داده میشود
    دوست عزيز شما بايد يه ContentPlaceHolder هم داشته باشيد درضمن زمان بايد اين مستر پيج را به صفحات ديگر نسبت دهيد .
    مبحث مسترپيج را مطالعه كنيد .

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    ahwaz
    پست
    17

    نقل قول: نمايش يك بنر و منو در تمام صفحات

    دوست عزیز موقع ایجاد صفحه جدید باید تیک select master page را زده و مستر پیج خود را انتخاب کنید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار article
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    197

    نقل قول: نمايش يك بنر و منو در تمام صفحات

    من این تیک را میزنم اما باز هم انجام نمیشود
    وplaceholder را هم به همه صفحات نسبت میدهم

  9. #9

    نقل قول: نمايش يك بنر و منو در تمام صفحات

    خوب شما کدتون رو بذارید تا معلوم بشه مشکلتون کجاست
    اگر مراحل رو درست انجام داده باشید مشکلی نباید داشته باشید
    من خودم شخصاً با صفحات ارشد زیاد کار میکنم و مشکلی ندارم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار aynehband
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    111

    نقل قول: نمايش يك بنر و منو در تمام صفحات

    شما مستر پیج را بساز و جایی که میخواهی تغییر کنه یک context بگذار بعد ذخیره کن و بعد اون را به فایل های جدیدت نسبت بده.
    چه طوری placeholder را به صفحاتت نسبت میدهی؟

  11. #11

    نقل قول: نمايش يك بنر و منو در تمام صفحات

    من با master Page موافقم خیلی بهتر میشه پروژه رو هندل کرد مخصوص اگه تعداد صفحات زیاد باشه و شما بخوای بنر رو عوض کنی؟؟ چیکار می تونی بکنی با DIV

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار jafaripur
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    پست
    216

    نقل قول: نمايش يك بنر و منو در تمام صفحات

    MasterPage

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار article
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    197

    نقل قول: نمايش يك بنر و منو در تمام صفحات

    نقل قول نوشته شده توسط hobab-theme مشاهده تاپیک
    خوب شما کدتون رو بذارید تا معلوم بشه مشکلتون کجاست
    اگر مراحل رو درست انجام داده باشید مشکلی نباید داشته باشید
    من خودم شخصاً با صفحات ارشد زیاد کار میکنم و مشکلی ندارم
    این کد مربوط به master page


    <%@ Master Language="C#‎" AutoEventWireup="true" CodeFile="MasterPage.master.cs" Inherits="MasterPage" %>

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" >
    <head runat="server">
    <title>Untitled Page</title>
    </head>
    <body style="clear: none; display: inline; width: 32767px; height: 32767px;" vlink="#ffffff">
    <form id="form1" runat="server">
    <div>
    &nbsp;<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="width: 163%; height: 100%">
    <tr>
    <td colspan="1" style="background-image: url(App_LocalResources/Banner.jpg);
    height: 231px; background-color: gainsboro">
    </td>
    <td colspan="1" dir="rtl" style="background-image: url(App_LocalResources/Banner_02.jpg);
    width: 465px; text-align: left" valign="middle">
    <table dir="rtl" style="font-size: 80%; width: 419px; font-family: Tahoma">
    <tr>
    <td colspan="7" style="font-family: Tahoma; text-align: right">
    <asp:Label ID="Nam_txt" runat="server" Width="75px"></asp:Label><asp:Label ID="Well_txt"
    runat="server" Font-Bold="True" ForeColor="DarkBlue" Text="خوش آمدید."></asp:Label></td>
    </tr>
    <tr>
    <td colspan="7" style="text-align: right">
    <asp:Label ID="Bazdid_txt" runat="server" Text="آخرین بازدید شما:"></asp:Label>
    <asp:Label ID="Bazdid_txt1" runat="server" Width="88px"></asp:Label>
    <asp:Label ID="Clock_txt" runat="server" Width="67px"></asp:Label></td>
    </tr>
    <tr>
    <td colspan="7" style="height: 18px; text-align: right">
    <asp:Label ID="P_Msg3" runat="server" Text="پیام های خصوصی"></asp:Label>
    <asp:Label ID="Msg_txt2" runat="server" Text="0"></asp:Label>
    <asp:Label ID="P_Msg" runat="server" Text="خوانده نشده،"></asp:Label>&nbsp;
    <asp:Label ID="P_Msg1" runat="server" Text="در مجموع"></asp:Label>
    <asp:Label ID="Msg_txt3" runat="server"></asp:Label></td>
    </tr>
    <tr>
    <td style="width: 100px">
    </td>
    <td style="width: 100px">
    </td>
    <td style="width: 100px">
    </td>
    <td style="width: 100px">
    </td>
    <td style="width: 100px">
    </td>
    <td style="width: 100px">
    </td>
    <td style="width: 100px">
    </td>
    </tr>
    </table>
    </td>
    <td colspan="2" style="height: 231px; background-color: gainsboro; background-image: url(App_LocalResources/Banner.jpg); text-align: right;" dir="rtl">
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    </td>
    <td colspan="1" style="background-image: url(App_LocalResources/Banner.jpg); height: 231px;
    background-color: gainsboro">
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td>
    </td>
    <td style="width: 465px">
    </td>
    <td style="width: 16000px">
    </td>
    <td align="center" dir="rtl" scope="rowgroup" style="width: 1228px; position: static;
    background-color: white; text-align: justify" valign="bottom">
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td style="height: 57px">
    </td>
    <td style="height: 57px" colspan="2">
    &nbsp;<asp:contentplaceholder id="ContentPlaceHolder1" runat="server">
    WELLCOME</asp:contentplaceholder>
    </td>
    <td style="width: 1228px; position: static; height: 57px; background-color: white; text-align: justify" align="center" dir="rtl" scope="rowgroup" valign="bottom">
    <table style="width: 161px; height: 39px">
    <tr>
    <td align="left" style="width: 26px">
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td align="left" style="width: 26px; height: 164px" valign="baseline">
    </td>
    <td colspan="" rowspan="" valign="middle" style="height: 164px">
    <asp:Menu ID="Menu1" runat="server"
    Font-Names="Tahoma" Font-Size="Smaller" ForeColor="Black" Height="111px"
    Width="99px">
    <LevelMenuItemStyles>
    <asp:MenuItemStyle Font-Underline="False" />
    </LevelMenuItemStyles>
    <DynamicHoverStyle BorderColor="#80FFFF" />
    <DataBindings>
    <asp:MenuItemBinding />
    </DataBindings>
    <Items>
    <asp:MenuItem Selected="True" Text="اخبار" Value="اخبار" ImageUrl="~/App_LocalResources/misc.jpg">
    </asp:MenuItem>
    <asp:MenuItem Text="مقالات" Value="مقالات" ImageUrl="~/App_LocalResources/misc.jpg"></asp:MenuItem>
    <asp:MenuItem Text="انجمن" Value="انجمن" ImageUrl="~/App_LocalResources/misc.jpg"></asp:MenuItem>
    <asp:MenuItem Text="نظر سنجی" Value="نظر سنجی" ImageUrl="~/App_LocalResources/misc.jpg"></asp:MenuItem>
    <asp:MenuItem Text="آرشیونظر سنجی" Value="آرشیونظر سنجی" ImageUrl="~/App_LocalResources/misc.jpg"></asp:MenuItem>
    <asp:MenuItem Text="اطلاعات کاربران" Value="اطلاعات کاربران" ImageUrl="~/App_LocalResources/misc.jpg"></asp:MenuItem>
    <asp:MenuItem Text="ثبت نام در سایت" Value="ثبت نام در سایت" ImageUrl="~/App_LocalResources/misc.jpg"></asp:MenuItem>
    <asp:MenuItem Text="جستجو" Value="جستجو" ImageUrl="~/App_LocalResources/misc.jpg"></asp:MenuItem>
    <asp:MenuItem Text="درباره ما" Value="درباره ما" ImageUrl="~/App_LocalResources/misc.jpg"></asp:MenuItem>
    </Items>
    <DynamicItemTemplate>
    <%# Eval("Text") %>
    </DynamicItemTemplate>
    </asp:Menu>
    </td>
    <td style="height: 164px">
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td align="left" style="width: 26px">
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td align="left" style="width: 26px">
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td align="left" style="width: 26px">
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    </tr>
    </table>
    &nbsp;&nbsp;<div style="display: inline; width: 100px; height: 100px; text-align: justify">
    </div>
    &nbsp;&nbsp;
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td align="center" colspan="4" style="background-image: url(App_LocalResources/Footer.jpg);
    height: 316px; background-color: lightgrey; color: #ffffff;" valign="bottom">
    “Copyright … “</td>
    </tr>
    </table>
    </div>
    </form>
    </body>
    </html>

    این هم کد مربوط به صفحه نسبت داده شده
    <%@ Page Language="C#‎" MasterPageFile="~/MasterPage.master" AutoEventWireup="true" CodeFile="Default2.aspx.cs" Inherits="Default2" Title="Untitled Page" %>
    <asp:Content ID="Content1" ContentPlaceHolderID="ContentPlaceHolder1" Runat="Server">
    WELLCOME
    </asp:Content>

    اما زمانی که برنامه را اجرا میکنم یک صفحه خاکستری نمایش داده میشود

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار article
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    197

    نقل قول: نمايش يك بنر و منو در تمام صفحات

    نقل قول نوشته شده توسط aynehband مشاهده تاپیک
    شما مستر پیج را بساز و جایی که میخواهی تغییر کنه یک context بگذار بعد ذخیره کن و بعد اون را به فایل های جدیدت نسبت بده.
    چه طوری placeholder را به صفحاتت نسبت میدهی؟
    <asp:Content ID="Content1" ContentPlaceHolderID="ContentPlaceHolder1" Runat="Server">
    WELLCOME
    </asp:Content>

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    هه‌ورامان
    پست
    220

    نقل قول: نمايش يك بنر و منو در تمام صفحات

    از masterpage استفاده کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •