نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: Maximize

  1. #1

    Tick Maximize

    سلام
    چرا بعد از Minimize کردن ، فرم به حالت اول خود Maximize بر نمی گردد خواهشمندم راهنمایی بفرمایید و فرم ضمیمه را نگاه کنید . متشکرم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar max.rar‏ (9.7 کیلوبایت, 136 دیدار)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    نقل قول: Maximize

    سلام
    دوست عزيز علت اين موضوع Yes بودن خصوصيات Pop Up‌ و Modal فرم بطور همزمان هست ، اگر يكي از اين خصوصيتها رو به No تغيير بديد مشكلتون حل ميشه .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hoshy345
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    امارات .ابوظبی
    پست
    121

    نقل قول: Maximize

    با سلام
    اینو ببین راحتره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar max.rar‏ (9.7 کیلوبایت, 230 دیدار)

  4. #4

    نقل قول: Maximize

    سلام
    دوست عزیز جناب قربانی منظور از این کار، بزرگ نمودن فرم به صورت تمام صفحه می باشد و چنانچه خصوصیات Pop Up و Modal را به Yes و No تبدیل کنم این امر محقق نمی گردد و جناب hoshy345 گرامی نمونه ای که جنابعالی زحمت کشیدید یک مشکل کوچک دارد که کل برنامه را Minimize نمی کند. با تشکر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    نقل قول: Maximize

    سلام
    دوست گرامی شما خصوصیت Pop Up رو به Yes و خصوصیت Modal رو به No تنظیم کنید و در رخداد On Resize فرم هم کد زیر رو اضافه کنید
    Private Sub Form_Resize()
    DoCmd.Maximize
    End Sub
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6

    نقل قول: Maximize

    سلام

    باتشکر از دوستان عزیز من مراحل بالا را انجام دادم ولی یه مشکلی پیدا شده وقتی گزینه درخواست گزارش را انتخاب میکنم فرم گزارش در زیر فرم اصلی پنهان می شود لطفا" راهنمایی بفرمایید
    آخرین ویرایش به وسیله کوروش بزرگ : دوشنبه 24 خرداد 1389 در 20:07 عصر

  7. #7

    نقل قول: Maximize

    سلام دوستان.اگه بخواهیم فرم اول برنامه باز بمونه وخودبرنامه اکسس مینیمایزبشه(مثل صفحه اول برنامه حسابداری )باید چکارکرد؟
    تشکر

  8. #8

    نقل قول: Maximize

    با سلام دوست عزیز من هم مثل شما همین مشکی رو داشتم اما حلش کردم این کاری رو که میگم انجام بدی حله :

    فرض کن یک دکمه ای رو گذاشتی که می خوای با کلیک روی اون گزارشت باز بشه

    1- اول تو رویداد OnClick دکمه به بخش ساخت ماکرو ها برو
    2- از لیست باز شونده گزینه OpenReports رو انتخاب کن
    3-در پایین یک بخشی وجود داره
    4- نمای View رو در حالت Print Previwe بزار
    5- نمای ٌWindow Mode رو هم در حالت Dialog قرار بده
    6- فرم رو اجرا کن
    7- روی دکمه ای که داشتیم کلیک کن .

  9. #9

    نقل قول: Maximize

    نقل قول نوشته شده توسط کوروش بزرگ مشاهده تاپیک
    سلام

    باتشکر از دوستان عزیز من مراحل بالا را انجام دادم ولی یه مشکلی پیدا شده وقتی گزینه درخواست گزارش را انتخاب میکنم فرم گزارش در زیر فرم اصلی پنهان می شود لطفا" راهنمایی بفرمایید


    با سلام دوست عزیز من هم مثل شما همین مشکی رو داشتم اما حلش کردم این کاری رو که میگم انجام بدی حله :

    فرض کن یک دکمه ای رو گذاشتی که می خوای با کلیک روی اون گزارشت باز بشه

    1- اول تو رویداد OnClick دکمه به بخش ساخت ماکرو ها برو
    2- از لیست باز شونده گزینه OpenReports رو انتخاب کن
    3-در پایین یک بخشی وجود داره
    4- نمای View رو در حالت Print Previwe بزار
    5- نمای ٌWindow Mode رو هم در حالت Dialog قرار بده
    6- فرم رو اجرا کن
    7- روی دکمه ای که داشتیم کلیک کن .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •