نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: اجرا برنامه سی شارپ با SQLEXPRESSتحت شبکه

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    31

    اجرا برنامه سی شارپ با SQLEXPRESSتحت شبکه

    سلام
    من یک پروژه سی شارپ با پایگاه داده
    SQLEXPRESS طراحی کردمولی نمی دونم چطوری آن را روی شبکه اجرا کنم
    لطفا اگر کسی میدونه من را راهنمایی کند
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: اجرا برنامه سی شارپ با SQLEXPRESSتحت شبکه

    سلام دوست عزیز
    این نسخه از sql امکان کار روی شبکه رو نداره
    از نسخه های standard یا enterprise استفاده کن
    موفق باشی

  3. #3

    نقل قول: اجرا برنامه سی شارپ با SQLEXPRESSتحت شبکه

    من همیشه برام سوال بوده که ایا نمی شه به یه صورتی با sql express یا sql compact تحت شبکه کار کرد؟؟؟؟؟؟
    یعنی جایی که مسیر فایل بانک اطلاعاتی هست رو در کانکشن استرینگ بصورت یک ادرس موجود در شبکه بزنیم و اون آدرس هم در شبکه هست و به اشتراک گذاشته شده.
    یعنی به اینصورت نمی شه؟؟ چرا؟؟؟!!!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: اجرا برنامه سی شارپ با SQLEXPRESSتحت شبکه

    سلام دوست عزیز
    فقط با داشتن فایلهای دیتابیس sql نمیشه مثل اکسس تو شبکه باهاش برخورد کرد
    باید یه سرویس دهنده sql به فایلها attacht شده باشه و این نسخه express این امکان رو فقط بصورت لوکال میده.
    موفق باشی.

  5. #5

    نقل قول: اجرا برنامه سی شارپ با SQLEXPRESSتحت شبکه

    Sqlexpress 2005 , 2008 هر دو امکان کار بصورت لوکال و تحت شبکه با 50 کلاینت رو دارند.

    قبل از هر چیز کافییست امکانات شبکه را در SQL Server Configuration Manager تنظیم کنید

    sqlexpress دارای یک ویرایش بنام Sqlexpress with Advanced service هست که برای نسخه 2005 و 2008 موجود میباشد و بهتر است آن را از سایت ماکروسافت دانلود و نصب کنید

    تقریبا میشه گفت برای اکثر نرم افزارها با حجم اطلاعات متوسط ایده آل ترین دیتابیس میباشد

    یکم راجبش توی google.com تحقیق کنید

  6. #6

    نقل قول: اجرا برنامه سی شارپ با SQLEXPRESSتحت شبکه

    اگه ممکنه بگین که واقعا با sql express که رایگان هم هست و البته با کمک این نسخه ای که شما گفتین می شه تحت شبکه کار کرد؟!
    من جاهای زیادی که توی فروم گشتم گفتن که نمی شه و sql express تحت شبکه نیست و ...

    ایا فقط با دانلود این نسخه ای که گفتین و بعد از نصبش می تونم تحت شبکه کار کنم؟؟

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    31

    نقل قول: اجرا برنامه سی شارپ با SQLEXPRESSتحت شبکه

    سلام
    من نمی دونم چطوری امکانات شبکه رو SQL Server Configuration Manager فراهم کنم
    اگر امکانش هست من راهنمایی کنید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار a.maleki
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    یه جائی تو گرانشهر تهران
    پست
    310

    نقل قول: اجرا برنامه سی شارپ با SQLEXPRESSتحت شبکه

    از اسانید لطفا کمک کنید چطوری میشه که Sqlexpress 2005 را برای شکبه آمادش کرد

  9. #9

    نقل قول: اجرا برنامه سی شارپ با SQLEXPRESSتحت شبکه

    با سلام
    می تونی فایل sql express رو تو سرور share کنی بعد آدرسش رو توی local بدی

  10. #10

    نقل قول: اجرا برنامه سی شارپ با SQLEXPRESSتحت شبکه

    سلام مهندس
    کار سختی نیست
    باید SQL EXPRESS MANAGER رو روی سرور نصب کنی و بانکت رو اتچ کنی
    public static string sqlProvider = "Data Source=LOCALHOST\\SQLEXPRESS;Initial Catalog=DB_DATABASE;Integrated Security=True; User ID=SA;password=AAAA";
    حالا توی کلاینت ها به جای LOCALHOST باید ip سرور رو بدی

    اگه کامل نود بگو کمکت کنم
    موفق اشی

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    آستارا-تهران
    پست
    357

    نقل قول: اجرا برنامه سی شارپ با SQLEXPRESSتحت شبکه

    دوستان توجه داشته باشند که در SQL EXPRESS حداکثر حجم یک پایگاه داده 4GB می باشد.

  12. #12

    نقل قول: اجرا برنامه سی شارپ با SQLEXPRESSتحت شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط sadegh_vb مشاهده تاپیک
    سلام مهندس
    کار سختی نیست
    باید SQL EXPRESS MANAGER رو روی سرور نصب کنی و بانکت رو اتچ کنی
    public static string sqlProvider = "Data Source=LOCALHOST\\SQLEXPRESS;Initial Catalog=DB_DATABASE;Integrated Security=True; User ID=SA;password=AAAA";
    حالا توی کلاینت ها به جای LOCALHOST باید ip سرور رو بدی

    اگه کامل نود بگو کمکت کنم
    موفق اشی
    سلام
    چه جوری میشه بعد از اینکه برنامه رو روی سیستم کلاینت نصب کردیم ، ادرس سرور رو اونجا وارد کنیم (فقط یک بار).
    یعنی آدرس یه جایی ذخیره بشه که هر بار با اجرای برنامه آدرس سرور رو از کاربر نپرسه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: اجرا برنامه سی شارپ با SQLEXPRESSتحت شبکه

    اگر نخوام به کمبو باکس بایند کنم و به تکس باکس بایند کنم چطوریه؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •