سلام . این تاپیک محل قرار دادن کد اسنیپت های شماست . برای این که در این تاپیک مشکلی به وجود نیاید به موارد زیر توجه کنید : 1- در این تاپیک فقط کد اسنیپت های خود را قرار دهید و از قرار دادن سورس کد و موارد مشابه خودداری کنید . البته قرار دادن ابزارهایی در رابطه با کد اسنیپت ها مشکل ندارد . 2- این تاپیک محل بحث با یکدیگر نیست و از مشاجره لفظی خودداری کنید . 3- هر اسنیپتی که توسط شما ارائه می شود ، باید در متن آن قید شود که مربوط به کدام نسخه از ویژوال استدیو ( 2003 – 2005 – 2008 ) است و در ضمن کلمه کلیدی ( Shortcut ) آن نیز باید معرفی شود . 4- از قرار دادن جملاتی که باعث دلسردی کاربران شود جدا خودداری کنید .( طبق قوانین سایت )
5- در صورت وجود مشکل در یک اسنیپت و یا درخواست توضیح فرد ارائه دهنده را با پیام خصوصی در جریان بگذارید .
توضیح : برای استفاده از کد اسنیپت ها ، ابتدا اسلاید آموزشی را ببینید و بعد از اینکه کد اسنیپت را به محیط برنامه نویسی وارد کردید کلمه کلیدی آن را که در هرپست مشخص است در محیط کد نویسی تایپ کرده و سپس کلید TAB را بفشارید . در پایان از تمامی کسانی که در فعال بودن این تاپیک کمک می کنند نهایت تشکر را دارم .
آخرین ویرایش به وسیله Netsky : سه شنبه 19 آذر 1387 در 14:15 عصر
آموزش تصویری وارد کردن کد اسنیپت در برنامه . فایل زیر یک اسلاید آموزشی است که بوسیله آن می توانید از نحوه وارد کردن یک کد اسنیپت به محیط برنامه نویسی آگاه شوید .
فایل دوم هم آموزش اینه که چه طوری کد اسنیپت رو در برنامه تعریف کنیم .
آخرین ویرایش به وسیله Netsky : سه شنبه 19 آذر 1387 در 17:02 عصر
این اسنیپت هم میتونه فرم شما رو روی همه فرم ها نگه داره . ( حالت ON TOP ) توضیح : برای نمونه سه دکمه Alt + Ctrl + Del رو فشار بدید و یه پنجره دیگه مثل My computer رو هم باز کنید . می بینید که تسک منیجر زیر پنجره My computer نمیره . کلمه کلیدی : TopForm ورژن : 2005 download
این یکی خیلی جالبه . وقتی این کد اسنیپت رو در Form Load خودتون قرار بدید و برنامه رو اجرا کنید صدای شروع ویندوز در اول برنامتون پخش میشه . کلمه کلیدی : SFL ورژن : 2005 download
کد اسنیپت زیر کلیدهایی که کاربر میزنه رو بر میگردونه . کلمه کلیدی : NK ورژن : 2005
توضیح : این کد اسنیپت باید در رویداد key Down فرم وارد شود . download
سلام . یکی از دوستان توضیحی در مورد کد اسنیپت ها خواسته بودن .
به روی چشم .
ببینید دوستان عزیز ، کد اسنیپت ها قطعه کد هایی هستند که ساختار XML دارند . این قطعه کدها خیلی به برنامه نویس ها کمک می کنند تا کدهایی رو که روزانه زیاد مورد استفاده شون قرار میگیره به راحتی وارد برنامه خودشون بکنن . در مورد وارد کردن به محیط برنامه نویسی و تعریف کردن اونها در محیط کد نویسی دوتا اسلاید همون اول تاپیک گذاشتم که خیلی واضح بهتون همه چیز رو میگه .
اگه بازم مشکلی هست من دربست در اختیارتون هستم .
البته به خاطر اینکه قوانین تاپیک رعایت بشه اگه سوالی هست به صورت پیغام خصوصی برام بفرستید .
دوستدار تک تک شما دوستان عزیز .........
سلام . بابا ایولا به شما ... دستخوش ........
هیچ کس همکاری که نمی کنه . مگه ساختن یه کد اسنیپت چه قدر سخته که همکاری نمی کنید .
بیخیال ....
یه کد اسنیپت دیگه آماده کردم که امیدوارم به دردتون بخوره .
این کد میتونه تشخیص بده فایلی مورد نظر شما در آدرس مورد نظرتون وجود داره یا نه .
کلمه کلیدی : FE
ورژن : 2005 download
سلام .
بیاید بابا با این ابزار میتونید راحت کدهاتون رو به کد اسنیپت تبدیل کنید و در این تاپیک بزارید .
راستی این اسنیپت ادیتور برای دات نت 2005 هستش . از همین سایت مایکرو سافت میتونید مال 2008 رو هم دانلود کنید . Download From MicroSoft Site
سلام دوستان .
کد اسنیپت بعدی برای تشخیص روزهای هفته هستش .
کد را در Form Load قرار بدهید . در آغاز برنامه یه پیغام میاد که روز هفته رو به فارسی براتون مینویسه .
کلمه کلیدی : DW
ورژن : 2005
این اسنیپت هم میتونه فرم شما رو روی همه فرم ها نگه داره . ( حالت ON TOP ) توضیح : برای نمونه سه دکمه Alt + Ctrl + Del رو فشار بدید و یه پنجره دیگه مثل My computer رو هم باز کنید . می بینید که تسک منیجر زیر پنجره My computer نمیره . کلمه کلیدی : TopForm ورژن : 2005 download
اين که نياز به اسنيپت نداره فقط کافيه خاصيت TopMust فرم را برابر True کني
اين فايل فشرده حاوي چندين کد اسپينت هست از جمله ذخيره تغييرات در رجيستري، اطمينان ار وجود فايل، گشودن و خواندن فايل متني، تبديل ميلادي به شمسي ، جابجائي فرم و تغيير زبان به فارسي
فايل ها مجدد تصحيح شدند
در ضمن مي تونيد ميانبر هر کدوم رو از نگاه به خود فايل بدست آورد.
همه اين ها مربوط به دات نت 2008 هست. دريافت
آخرین ویرایش به وسیله Hossis : شنبه 30 آذر 1387 در 08:47 صبح
سلام . یه اسنیپت دیگه . این کد بررسی میکنه که کاربر به اینترنت وصله یا نه .
مطمئنم به دردتون میخوره . راستی پیغامش هم فارسیه .
کلمه کلیدی : NETSRV
ورژن : 2005
آخرین ویرایش به وسیله Netsky : چهارشنبه 27 آذر 1387 در 17:04 عصر
سلام . یه کد اسنیپت دیگه آماده کردم که تقدیمتون میکنم . این اسنیپت یه پیغام قبل از صفحه Wellcome Screen نشون میده . اگه کاربر این پیغام رو OK نکنه ویندوز ریست میشه . یه بار اسنیپت رو داخل برنامتون وارد کنید و برنامه رو اجرا کنید و کامپیوترتون رو ریست کنید . میبینید چی میشه . کلمه کلیدی : MSGBWS ورژن : 2005
کد اسنیپت تشخیص ماه جاری . اینم یه کد اسنیپت که تشخیص میده الان چه ماهی هستش ( میلادی ) و به صورت یه پیغام فارسی بهتون میگه . کلمه کلیدی : MN ورژن : 2005