نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: مقایسه آماری برنامه نویسی با سایر انجمن های دنیا

  1. #1

    مقایسه آماری برنامه نویس با سایر انجمن های دنیا

    گفتم شاید جالب باشد به عنوان یک مقایسه آماری، برخی از انجمن های مطرح برنامه نویسی دنیا را (که مرجعی برای مقالات و سورس کدها هستند) به ترتیب زیر با آمار برنامه نویس مقایسه ای کنم.
    ترتیب زبان ها و تکنولوژی های بخش های آن ها با توجه به تعداد تاپیک ها و پست ها در هر سایت از بیشترین به کمترین میزان (آمار یا محبوبیت) آورده شده است.

    ابتدا تعداد پستها (Posts)
    سپس تعداد تاپیک ها (Threads)

    توجه کنید که سال تاسیس اکثر بخش ها را نیز در کنار آن ها آورده ام که تقریبا همگی در حدود سال 2000 یا کلا بعد از آن است (همزمان با دوره ظهور #C یا بعد از آن و اضافه کردن بخش آن) .

    با توجه به اینکه سایت ها بسیاری وجود دارد، شما هم اگر با سایت های غیر فارسی دیگری آشنایی دارید می توانید امار آن ها را به این شکل فقط در همین تاپیک قرار دهید.



    1- سایت codeproject با 5,716,390 کاربر به شرح زیر :


    C++‎ / Visual C++‎ / MFC (شروع بخش سال 1999)

    372,370 تاپیک
    ---------------------------
    #C (شروع بخش سال 2000)

    230,395
    ---------------------------

    ASP.NET

    134,239
    ---------------------------
    Visual basic (شروع بخش سال 2000)

    85,888



    =========================================

    2- بخش توسعه نرم افزار سایت DaniWeb با 462,747 کاربر به شرح زیر:

    ++C (شروع بخش سال 2002)

    86,899 پست
    14,661 تاپیک
    ---------------------------
    Java (شروع بخش سال 2002)

    32,939
    6,857
    ---------------------------
    C (شروع بخش سال 2002)

    27,943
    4,945
    ---------------------------
    Visual basic 4/5/6 (شروع بخش سال 2003)

    18,137
    4,475
    ---------------------------
    #C (شروع بخش سال 2003)

    11,159
    2,812


    =========================================

    3- سایت CodeGuru با 281,752 کاربر به شرح زیر :

    ++Visual C (شروع بخش سال 1999)

    869,035 پست
    239,851 تاپیک
    ---------------------------
    Visual basic 6 (شروع بخش سال 1998)

    230,076
    66,012
    ---------------------------
    C++‎ / Non Visual C++‎ Issues (شروع بخش سال 2001)

    167,714
    25,877
    ---------------------------
    Java (شروع بخش سال 1999)

    74,789
    21,946

    ---------------------------
    #C (شروع بخش سال 2000)

    74,285
    19,768



    =========================================

    4- سایت barnamenevis.org با 85,720 کاربر به شرح زیر:

    .NET شامل C#‎، VB.NET و....

    157,802 پست
    29,081 تاپیک
    ---------------------------
    Delphi

    92,495
    17,025
    ---------------------------
    Visual basic 6

    68,050
    10,885
    ---------------------------
    C / C++‎ / MFC / Visual C++‎

    16,585
    3,531
    ---------------------------



    نکات:
    - بخش Delphi در این سایت ها وجود ندارد، به جز سایت DaniWeb با 770 تاپیک.
    - آمار زیر 10,000 پست آورده نشده است.
    - در مورد اولین و آخرین ما برداشت آزاد با خودتان...

    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله Nima_NF : چهارشنبه 20 آذر 1387 در 14:58 عصر

  2. #2

    نقل قول: مقایسه آماری برنامه نویسی با سایر انجمن های دنیا

    تاریخچه این سایت رو کسی می دونه؟؟؟به نظرم اگه بگین خیلی خوبه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    259

    نقل قول: مقایسه آماری برنامه نویسی با سایر انجمن های دنیا

    سلام
    به نظر من دلیل محبوبیت دلفی تو ایران اینه که بیشتر دانشگاه‌های ایران، اولین زبانی رو که درس می‌دن پاسکال است، به همین دلیل تو ایران دلفی (که مبتی بر زبان پاسکال است) این همه محبوبیت داره.

  4. #4

    نقل قول: مقایسه آماری برنامه نویسی با سایر انجمن های دنیا

    به نظر بنده دلفی از نسخه های اولش تا الان همون دلفی بود ولی خوب خیلی ارتقاء پیدا کرد ولی ماکروسافت یکدفعه همه چیرو کنفه یکن می کنه

    به نظر من دلفی کاربراشو خیلی خزنده بروز می کنه یعنی یکم هم به فکر برنامه نویسای بیچارش هست

    دلفی هم زبان انعطاف پذیری هست و هم Syntax شیرینی داره و ابزارهای خیلی قوی و کارایی در اختیار برنامه نویسان گذاشته از طرفی از سرعت بالایی هم برخورداره

    به نظر بنده محصولات بورلند خیلی جلوتر از ماکروسافته پس بنابراین کارشناسان برلند با تجربه تر از کارشناسان ماکروسافت هستند


    البته اینها همه نظرات شخصی بنده هست



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  5. #5

    نقل قول: مقایسه آماری برنامه نویسی با سایر انجمن های دنیا

    لطفا بحث رو off-topic نکنید. همین الان داره در این مورد بحث میشه: https://barnamenevis.org/showthread.php?t=128219
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

  6. #6

    نقل قول: مقایسه آماری برنامه نویسی با سایر انجمن های دنیا

    نقل قول نوشته شده توسط sang9111 مشاهده تاپیک
    واقعا آمار قابل تاملی است واقعا استفاده کردم
    تعداد پست های بخش دلفی و C#‎ با C++‎ مقایسه کنید خنده داره
    90 % پست های بخش C++‎ مربوط به مشکلات دانشجویی است و کاملا غیر حرفهای که البته خوب دانشجویان عزیز بیان سوال بپرسن ولی منظور سطح علمی است
    کلا C++‎ یه زبان فراموش شد است در ایران
    اونوقت من می گم برید C#‎ یاد بگیرید یه عده عصبانی می شن که چرا اینطوری حرف می زنی
    فکر نون باشید با C++‎ تو این مملکت پول نمی یاد
    این آمار را گذاشتم که دقیقا برداشتی خلاف مطالب فوق کنید!
    این حرف را قبلا چند مرتبه زده بودید که لازم دیدم توضیحی بدم.

    این فروم هایی که نامشان برده شده است از کشور هایی مختلف در آن فعالیت می کنند: از هند، پاکستان و ایران گرفته تا استرالیا و کشورهای متمدن غربی.

    چرا به این شکل فکر نمی کنید که مردم دنیا با دقت ابتدا همه چیز را بررسی می کنند و هر چیز را در جای خود استفاده می کنند و فقط دنبال راحتی نیستند؟
    به جای اینکه بگید چون تو ایران اکثرا دنبال #C رفتند پس ما هم بقیه زبان ها را نابود کنیم یا کنار بگذاریم و بچسبیم به همین، چرا با دیدن آمار نمی گید که هر روز متخصصان ما دارند از روال عادی برنامه نویسان دنیا فاصله می گیرند؟!

    در حالی که نیاز برنامه نویسی دنیا به سمت cross-platform شدن پیش رفته است، ما اصلا وارد آن نشده ایم!

    تمام برنامه های ما شده سیستم اداری، چرا ؟ مگر ما نیاز به طراحی سایر انواع نرم افزارها نداریم؟
    یا مردم ما آن ها را نمی بینند یا خلاقیت و قدرت ورود به حوزه های دیگر را ندارند.

    ما آنقدر متخصص طراحی نرم افزارهای غیر پایگاه داده ای و غیر اداری کم داریم که تبدیل شده ایم به یک فاجعه و جز برای تامین برخی نرم افزارهای داخل کشورمان هیچ حرفی برای گفتن در محیط بین المللی نداریم. (که با وجود تحریم های آمریکا این امکان صادرات حداقل در آسیا و آفریقا وجود دارد و البته با معافیت مالیاتی صادرات از ایران!)


    یک نکته را همیشه به خاطر داشته باشید، تا زمانی که برنامه نویس حرفه ای زبانی یا فنی وجود نداشته چطور انتظار دارید که فردا در جامعه هزاران هزار شغل برایش وجود داشته باشد؟
    مثلا من بیایم بگویم 10 کارمند ++C با این مشخصات می خواهم، بعد تا چند سال صبر کنم تا این تعداد متخصص (نه تازه کار) پیدا کنم؟
    با این وضع چطور انتظار داشته باشیم کسی حاضر باشد روی چنان پروژه ای سرمایه گذاری کند وقتی کارمندش نیست...
    دوست گرامی، شما برنامه نویس هستید، فردا اگر کسی برایتان شغل فراهم نکرد، آیا خودتان نمی توانید چیزی تولید کنید که قابل استفاده برای چند نفر از این 6 میلیارد انسان در دنیا باشد؟

    برای این مورد یک نمونه برایتان نام می برم:
    چند سال قبل یک ایرانی (دکترای کامپیوتر) بعد از 20 سال با تحقیقاتی که از صادرات ایران و حقوق و غیره برنامه نویسان انجام داده بود، تصمیم می گیرد از آمریکا به ایران بیاید تا یک پروژه برنامه نویسی را شروع کند (جالب است بدانید در همان حوزه ++C بود).
    اما بعد از یک سال با مجله ای مصاحبه کرد و در آن گفته بود، من فکر همه چیز را کردم جز یک چیز.... در ایران متخصص این کار وجود ندارد! و بعد از گذشت یک سال هنوز کسی پیدا نشده است!

    هرگز فراموش نکنید که یک کشور باید حداقل انواع تخصص را در خود داشته باشد، از سخت ترین آن گرفته تا آسان ترین آن.


    و برای آخریم مورد، وقتی استادی نمی داند برنامه نویسی هایی مانند java یا ++C/C در کجا کاربرد دارد، چطور انتظار دارید شاگردش آن را بداند!
    ضمنا اگر نگاهی به تبلیغات روزنامه ها یا همین سایت و افرادی که دنبال برنامه نویسان این سری از زبان ها هستند بکنید، متوجه می شوید که تا بیش از یک سال تبلیغشان همچنان باقی می ماند.
    احتمالا این ها کار نیستند، فقط تبلیغ هستند که باید خاک بخورند.

  7. #7

    نقل قول: مقایسه آماری برنامه نویسی با سایر انجمن های دنیا

    آقا C#‎ یاد داری نه تمام این یه مثال بود همیشه هم اینطوری نیست
    منظور من بازار کار بود وقتی برنامه ما شده نرم افزار اداری که یک پایگاه داده
    اونوقت من باید کلی وقت صرف QT بکنم تا یاد بگیرمش و به کتابخانه استاد بشم
    و win32 هم همینطور منظور من این بود
    کار هست، ولی بقول نیما، متخصصش نیست! مطمئن باش شما اگر در ++C سطح دانش قابل قبولی داشته باشی، کار برات راحت پیدا میشه. اتفاقا چون متخصص در این زمینه کمتر هست، و از طرفی هر کسی هم به صرف خواندن دو سه کتاب نمیتونه وارد این حوزه بشه، برخلاف #C، رقابت در این حوزه کمتر هست، و احتمال استخدام شدن هم بالاتر. بعد از استخدام هم احتمال دریافت مزایا بیشتر فراهم هست، چون یک شرکت با از دست دادن یک برنامه نویس #C میتونه در کمتر از چند روز یکی را به عنوان جایگزین بیاره، ولی برای ++C به این راحتی فردی پیدا نمیشه.
    پس اگر بخواهیم از نقطه نظر بازاری شما هم نگاه کنیم، گرایش به همچین زبان هایی یک فرصت مناسب برای فرد محسوب می شود.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Saeed_m_Farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    فضای تهی میان دیوارها
    سن
    44
    پست
    1,046

    نقل قول: مقایسه آماری برنامه نویسی با سایر انجمن های دنیا

    تعداد پست های بخش دلفی و C#‎ با C++‎ مقایسه کنید خنده داره
    ّبا اجازه از مدير بخش :
    اين كه تعداد پست ++‍C با #C قابل مقايسه نيست اتفاقا خيلي هم طبيعيه و خنده دار بودنش هم از نظر شما؛ شايد به علت مقدمات ذهني غلطيه كه شما دارين؛ همون قانون 20/80 معروفه http://en.wikipedia.org/wiki/Pareto_principle : اين كه همه دارن دنبال چي ميرن دليل برتري علمي، مالي يا هيچ مزيت ديگه اي نميتونه باشه اتفاقا به قول شما
    کلا C++‎ یه زبان فراموش شد است در ایران
    تو كشور ما دليل اصلي اين جور تعدد درخواست راحت طلبي ذاتيمونه كه زبانزد همه است و همه دوست دارن جزو 80 درصد (فكر كنم اينجا 90 درصد باشه!) استفاده كننده باشن.
    90 % پست های بخش C++‎ مربوط به مشکلات دانشجویی است و کاملا غیر حرفهای
    شما چطوري با اين دقت 3,582 تا تاپیک رو خوندين و اين آمار دقيق رو در آوردين؟ ضمنا من فكر ميكنم خيلي از همين دانشجوهايي كه شما در موردشون فرمودين
    کاملا غیر حرفهای
    بازم اينقدر شجاع بودن كه بيان سمت سوال پرسيدن و ندن پروژه هايي كه اساتيد واسه آماده شدن براي بازار كار كشورمون بهشون ميدن بيرون واسشون بنويسن!
    ضمنا اگه شما كسي رو ميشناسين كه C بلده و بيكار مونده معرفي كنيد كه خيلي ها دنبالشن ...

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Saeed_m_Farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    فضای تهی میان دیوارها
    سن
    44
    پست
    1,046

    نقل قول: مقایسه آماری برنامه نویسی با سایر انجمن های دنیا

    آقاي كشاورز حواسم به پست شما نبود! اگه ميديدم پست اضافي نميدادم؛ واقعيتش معمولا اين وقتا كسي پست نميده منم گفتم زحمات دوستمون بيجواب نمونه!
    ضمنا اينم لينك فارسي اصل پارتو واسه كسايي كه دنبال كوتاهترين مسير هستن يا به الگوريتمهاي حريصانه اعتقاد دارن، خوب حقم دارن چون وقتشون ارزش داره و نبايد واسه زبانهاي سطح پايين و فراموش شده هدر بره :
    http://www.tdins.org/featured/2/pareto.htm

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار محمدامین شریفی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران - شیراز
    پست
    1,302

    نقل قول: مقایسه آماری برنامه نویسی با سایر انجمن های دنیا

    من که خیلی توی فارم های دیگر هستم.
    به نظر من این فارم خیلی خوب بومی سازی شده(بخاطر استفاده از دکمه تشکر و دیگر امکانات اضافه شده به نسخه اصلی vBulletin)
    در ضمن توی وبلاگ های دیگر به شدت تبلیغ دارند که با سرعت اینترنت ما یعنی فاجعه.نمونه اش را میتوانید توی وبگاه eca.ir که بزرگترین فارم الکترونیک ایران هست ببینید.واقعا اعصاب آدم خورد میشه با این سرعت و همچنین interface مزخرفش،مثلا وقتی میخوای از یک نفر تشکر کنی صفحه reload میشه.

    از آقای کشاورز و آقا نیما هم کمال سپاس را دارم.امیدوار این وبگاه مانند بقیه زیاد توش تبلیغات خارجی(دیگر شرکت ها) وارد نشه،وگرنه هرچی تبلیغات آموزشی یا فروشگاه آنلاین تو این وبلاگ داشته خوب هست.


    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله aminsharifi67 : دوشنبه 02 دی 1387 در 02:46 صبح

  11. #11

    نقل قول: مقایسه آماری برنامه نویسی با سایر انجمن های دنیا

    در ضمن گفته شما که همه رفتند سراغ دات نت و cross platform تو ایران معنی ندارد را نفهمیدم!،ولی شاید یکی از دلایلش اینست که موبایل های هوشمند و سیستم های تعبیه شده تو ایران خیلی گران هستند یا اصلا نیستند،در ضمن سرعت اینترنت هم مزخرف هست.شاید هم شما از منظر لینوکس نگاه کردید(ولی ماکروسافت ویندوز را برای کارهای رومیزی پیشنهاد میکند!)
    من جایی گفتم همه رفتند سراغ دات نت و cross platform؟!! حداقل این گفته را به کسی نسبت می دادید که خودش دات نت کار باشه!


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  12. #12

    نقل قول: مقایسه آماری برنامه نویسی با سایر انجمن های دنیا

    دوستان بحث خلاصه سره چی هست ؟ مقایسه آمار برنامه نویسی یا مقایشه زبانهای مختلف ؟

    من فکر کنم تاپیک قفل شه بهتره



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  13. #13

    نقل قول: مقایسه آماری برنامه نویسی با سایر انجمن های دنیا

    نقل قول نوشته شده توسط aminsharifi67 مشاهده تاپیک
    یک پرسش چرا وبگاه codeproject که محل برنامه های برنامه نویسان هست را با فاروم برنامه نویس مقایسه کردید؟
    و همچنین دیگر وبسایت های معرفی شده.
    این مواردی که آمارشان آورده شده است، سایت های بزرگ و مرجع هستند که بخش های متفاوتی دارند، همانند این سایت نیز یک Forum یا همان تالار گفتگو دارند که از معروفیت خاصی برخوردارند، مثلا آدرس تالار گفتگوی codeproject در این لینک است.

    به عنوان مثال هفته قبل تیم فنی توسعه ++Visual C با قرار قبلی یک بخش در فروم codeguru ایجاد کردند و گفتگوی مستقیم با برنامه نویسان داشتند تا نظرات آن ها را بپرسند. زیر بخش تحت عنوان Slow Chat:C++‎0x هنوز در آن تالار وجود دارد.

    همانطوری که در پست اول ذکر شده سایر دوستان هم می توانند آمار سایت های مختلف را نیز در همین تاپیک قرار دهند.

    در ضمن گفته شما که همه رفتند سراغ دات نت و cross platform تو ایران معنی ندارد را نفهمیدم!
    یعنی اینکه نرم افزارها طوری نوشته شوند که بتوان با بازنویسی اندکی برای سایر سیستم عامل ها نیز (از لینوکس گرفته تا symbian و windows mobile) منتشر و قابل استفاده شوند.
    که این دست از برنامه ها با توجه به لایه زیرین طراحی آن ها از ثبات زیادی برخوردارند و سال ها به صورت backward compatibility پشتیبانی خواهند شد.

    مثلا وقتی شما برنامه ای برای یک سرور می نویسید، کاربر خود را به این محدود نمی کنید که فقط از ویندوز و یا مثلا به دنبال آن از ASP استفاده کند، بلکه این کاربر است که می تواند انتخاب کند و آن را بر روی سرور لینوکس خود نیز استفاده کند.

    یا همین طور در مورد تمامی سازمان های ما، مثلا در یک دانشگاه برای سیستم اپراتور ها که جز اجرای "برنامه مدیریت دانشجویان و ثبت نام" کار دیگری نمی خواهد، لینوکس می تواند یک محیط بسیار مناسب باشد، با امنیت بالاتر، ویروس کمتر و نقض نکردن قوانین بین المللی که این آمادگی در آینده بسیار مفید خواهد بود.

    در هر حال اگر از cross platform چندان اطلاع ندارید، مقالات "بخش فنی C" یا مقالات java را مطالعه کنید.
    دوستان بحث خلاصه سره چی هست ؟ مقایسه آمار برنامه نویسی یا مقایشه زبانهای مختلف؟
    هدف نه دفاع از چیزی هست، نه مخالفت با چیزی، برداشت آزاد با خواننده است.

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    171

    نقل قول: مقایسه آماری برنامه نویسی با سایر انجمن های دنیا

    جالبه بحث با آمار شروع شد رسید به ماکروسافت و لینوکس!!

    یه سوال: اینقدر نگیم فلان...
    وظیفه ما چیست ؟ وقتی که مجبوری مشتری مدار باشی،وقتی که مجبوری چیزی رو یاد بگیری که تو ایران جواب بده، وقتی که تو ایران: به قول شما نه استاد چیزی بلده، نه دانشجو و نه مشتری تخصصی به قضیه نگاه میکنه، واین منوال هم باقی خواهد ماند..
    افرادی رو میشناسم که دوران دانشجویی و قبل آن رو دنبال هر زبونی رفتند غیر از #C وasp.netولی مجبور شد عوض کنه! بگذریم...
    راه حل چیست؟ برای تغییر رویه و نوع نگاه و دانش نرم افزاری! ‍‍

  15. #15

    نقل قول: مقایسه آماری برنامه نویسی با سایر انجمن های دنیا

    با سلام:

    چند نکته : امیدوارم دوستان با دقت مطالعه کنند.

    1-در حال حاظر هر سیستم نرم افزاری در سطوحی نیازمند برنامه نویسی سطح پایین(ASM) و پایین رو به متوسط (C) و پایین رو به متوسط رو به بالا (CPP) هست.
    علت : کارایی - استفاده ومدیریت منابع سخت افزاری وکلا بستری که اون سیستم نرم افزاری درش اجرا میشه.
    تعریف :پلت فرم نرم افزاری :محیطی که به ما اجاره اجرایه کد ها(برنا مه هامون رو میده) مثال دات نت-جاوا -ویندوز-مک-سولاریس.
    تعریف : پلت فرم سخت افزاری : محیطی که به پلت فرم نرم افزاری امکان اجرا رو میده مثال -X86-X64-Ultra Spark .....

    ماشین مجازی دو پلت فرم بزرگ یعنی JVM جاوا , CLR دات نت هر دو به زبان Native پلت فرم سخت افزاری و نرم افزاری محیط اجراشوا که عمدتا C و CPP هست پیاده سازی میشند.

    نکته ظریفی که میخوام توجه دوستارو بهش جلب کنم اینه که وقتی ما از جاوا یا دات نت صحبت میکنیم در اصل اشاره به پلت فرم جاوا یا دات نت میکنیم .ولی اغلب اینطور به نظر میرسه که ما داریم درباره زبان این پلت فرم ها مثل C#‎-Java-vb.net وووو صحبت میکنیم.

    جاوا ودات نت هر دوپلت فرم هایی هستند که به ما امکان اجرایه کد هامون رومیدند و هر کدومشون بنا بر فلسفه ای که دارند امکانات مختلفی رو برایه برنامه نویسشون فراهم میکنن.از طرفه دیگه وقتی از زبانی مثل C یا CPP صحبت میکنیم در اصل داریم درباره یک زبان برنامهنویسی صحبت میکنیم که امکان استفاده از پلت فرم های مختلف سخت افزاری رو برای ما در وهله اول فراهم میکنه.در وهله بعدی میشه از زیر ساخت هایی که C یا CPP ایجاد کرده یا با خودشون یا با پلت فرمهایی که ساختن مثل جاوا و دات نت برنامه نوشت.

    پس : اصولا وقتی میخوایم بین جاوا C#‎ و C,CPP مقایسه کنیم(چه از لحاظ اقبال عمومی شرکتی -افراد -مشتری ها - دختر های احساساتی!) میباید دقیقا منظورمون رو از دات نت و جاوا و هر پلت فرم دیگر نرم افزاری مثل دلفی(دلفی به عنوان یه کتابخانه کلاس و کامپوننت هایی که بورلند و سایر شرکایه تجاریش در فایل هایه LIB بسته بندی کردنو اغلب وارپر های توتبع Native سیستم هستند برای Object Pascal) یا زبان هایه انترپرتری مثل Python-Ruby-PHPوووو همگی علاوه بر اینکه خودشون با زبانه Native یک سیستم عامل خاص پیاده شدند در عمل برای اضافه کردن ویژه گی های جدید نیازمند C,CPP هستند رو مشخص کنیم!
    میشه گفت C و CPP بیشتر زبانه برنامه نویسی هستند تا پلت فرم.و همین بهشون امکان این رو میده تا خلاء بین پلت فرم نرم افراری و سخت افزاری رو پر کنند.(هرچند خیلی خیلی از برنامه هایه کاربردی رو هم به این زبون ها مینویسند!)

    2-دقیقا به علته تسهیلاتی که پلت فرم های نرم افزاری برای ما فراهم می کنند تمایل داریم بیشتر ازشون بهره -ببریم .حد اقل تا وقتی که نیاز هامونرو تامین کنند!
    هر جامعه ای نیاز هایه عمومی خودش رو داره.در این ایران تا الان بنده کمتر پروژه ای رو دیدمکه دیتابیس محور نباشه.
    پیاده سازی پروژه های دیتابیس چهدر وب چه در Desktop و موبایل با زیر ساختهایی که پلت فرم هایی مثل جاواو دات نت فراهم میارن هم به لحاظ هزینه -هم به لحاظ پذیرفته شدن از لحاظه AQ جهانی امری منطقی هست.چرا که برایه پیاده سازیه همین پروژه ها با C یا CPP حتی با وجود کتابخانه های مختلف وقت بر و هزینه بره(دو چیزی که اغلب گروه های نرم افزاری ازش فراری هستند وحتی جهانی .پروژه ها به علت ریسکه بالا در ایران باید با کمترین هزینه مالی زمانی بیشترین در آمد رو داشته باشند).

    برنامه نویسان ایرانی ریشه در چنین محیطی دارند.ایران اگر بیابانی برایه برنامه نویسه ایرانی داشته باشه باید از برنامه نویس ایرانی سپاسگذار بود که درچنین خاکه بی آبی ریشه زده و اگر رشد نمی کنه حد اقل هست!


    3-وقتی به بیوگرافی برنامه نویسان شرکت هایه بزرگ نویسندگان مطرحه علوم کامپیوتر نگاه میکنم متوجه میشم که برنامه نویسی در جایی که اغلب دوستان ایران رو باش مقایسه میکنند معنایی متفاوت داره.پس لاجرم برنامه نویس ایرانی نباید خودش رو با برنامه نویس غربی و حتی بعضی اسیایی ها مقایسه کنه(البته در این پارادایمی که الان عرض میکنم!)
    مثلا اغلب دیدم که اپن سورسی ها و کارمندای شرکتایی مثل IBM-Microsoft-Sun-Adobe-.....تو بیوگرافیشون نوشته شده اول با c نرم افزار بزرگ نوشته بعد فلان نظریه یا آلگوریتم یا پترن رو ارائه داده بعد با یه تیم توطراحی ونوشتن یه نرم افزار JavaEE همکاری کرده چند سالی با دلفی مشغول بوده و الان هم زبانه برنامه نویسه مثلا #X رو داره طراحی میکنه.تعریفه چنین برنامه نویسی دیگه کسی نیست که به فلان زبان تسلط داره و یا حتی فلان پلت فرم.تعریف چنین برنامهویسی میشه کسی که نرم افزار تولید میکنه.و به بیان بهتر برنامه نویسی رو زندگی میکنه!
    درسته که همه قرار نیست اینطورباشند.
    مهم درک و استدلالیه که یک برنامه نویس میتونه داشته باشه برای نوشتن برنامش.و البته اغلب شرکت ها که ابزاره درست رو در زمانه درست انتخاب کنند.
    اینکه دلیله اقباله یک تکنولوژی-زبان-پلت فرم وووو رو در چیزی بیش از احساسات شخصی(که اغلب ناخودآگاه به همه بسطش میدیم)-بدونیم و بفهمیم.
    4-با عرایضی که کردم به نمودار ها و جداولی که در این لینک ها هست نگاهی بندازید.
    http://www.tiobe.com/index.php/conte...pci/index.html
    http://www.langpop.com/

    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله mazdadoost : سه شنبه 03 دی 1387 در 14:25 عصر
    یک بار و برای همیشه می خواهم چیزهای زیادی ندانم.فرزانگی نیز برای شناخت , محدودیت می آفریند .(پندها وپیکان ها – فردریش نیچه)

  16. #16

    نقل قول: مقایسه آماری برنامه نویسی با سایر انجمن های دنیا

    چون نون در نمی یاد ازش
    یکی از شرکت های معتبری که در تهران می شناسمش برنامه نویس فول تایم پایتون استخدام می کنه. در دوران دانشجویی هم که من بیشتر سراغ برنامه نویسی سیستمی و امنیت و ... می رفتم اساتیدم می گفتن تو ایران با این چیزا نون نمیشه در آورد که دیدم شد و شغلم دقیقا مرتبط با آموخته هامه
    فردا زنم به معلومات من که نگاه نمی کنه می گه پول بیار
    خب این مشکل خودته و به اینجا مربوط نمیشه
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار manager
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Z
    سن
    38
    پست
    771

    نقل قول: مقایسه آماری برنامه نویسی با سایر انجمن های دنیا

    بازهم بحث های فلسفی و بی انتها که آخرش هیچ کس هیچ چیزی دستگیرش نمی شه، حداقل اگر هم بحثی به وجود می یاد تاپیک مردم رو آقای مدیران پاک نکنید ببینیم چی می گن اینطوری یه جور زورگوئی می شه البته کاری نداریم....
    کاش می شد این آمارها رو به صورت نمودار نشون بدیم و یک سری اطلاعات ازشون خارج کنیم. مثلا پردردسر ترین زبان ها کدامند ؟ محبوب ترین زبان ها؟ پر منبع ترین زبان ها! پیچیده ترین زبانها ! میزان رشد زبان ها یا محبوبیت اونها ! و امثالهم تا به یه درد مردم بخوره ...

  18. #18

  19. #19

    نقل قول: مقایسه آماری برنامه نویسی با سایر انجمن های دنیا

    نقل قول نوشته شده توسط manager مشاهده تاپیک
    بازهم بحث های فلسفی و بی انتها که آخرش هیچ کس هیچ چیزی دستگیرش نمی شه، حداقل اگر هم بحثی به وجود می یاد تاپیک مردم رو آقای مدیران پاک نکنید ببینیم چی می گن اینطوری یه جور زورگوئی می شه البته کاری نداریم....
    ای کاش شما هم قبل از اینکه این حرف را بزنید، یک بررسی دقیق تر می کردید!

    کاربران خودشان برای جلوگیری از بحث بیهوده (که هدف این تاپیک نیست) پست هاشون را پاک کردند و دلیل آن را هم ذکر کردند. اگر قرار است همه نظر دهند، تا زمانی که توهینی در کار نباشد ما هرگز نظر کسی را پاک نمی کنیم.

    ما تشکر می کنیم که کاربران خودشان آن قدر فهمیده هستند که بحث مقایسه آماری را به مطالب دیگر ربط نمی دهند.

    موفق باشید

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار محمدامین شریفی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران - شیراز
    پست
    1,302

    نقل قول: مقایسه آماری برنامه نویسی با سایر انجمن های دنیا

    نقل قول نوشته شده توسط manager مشاهده تاپیک
    بازهم بحث های فلسفی و بی انتها که آخرش هیچ کس هیچ چیزی دستگیرش نمی شه، حداقل اگر هم بحثی به وجود می یاد تاپیک مردم رو آقای مدیران پاک نکنید ببینیم چی می گن اینطوری یه جور زورگوئی می شه البته کاری نداریم....
    کاش می شد این آمارها رو به صورت نمودار نشون بدیم و یک سری اطلاعات ازشون خارج کنیم. مثلا پردردسر ترین زبان ها کدامند ؟ محبوب ترین زبان ها؟ پر منبع ترین زبان ها! پیچیده ترین زبانها ! میزان رشد زبان ها یا محبوبیت اونها ! و امثالهم تا به یه درد مردم بخوره ...
    اتفاقا اگر اینگونه بحث ها همون اولش پاک بشه خیلی خوب هست.در مورد اینکه چرا تالارهای دات نت پرطرفدار هستند بحث شد،که با نظرات غیر علمی برخی ها این بحث هم مثل همیشه..... شد.بهتر است اگر در مورد چیزی بحث میکنیم مانند بقیه فاروم ها و سایت های علمی از این روش برای بحث کردن استفاده بشود:الف:دلیل های برتری ب:دلیل های ضعفاگر غیر از این روال باشد همیشه اینجوری میشه

  21. #21

    نقل قول: مقایسه آماری برنامه نویسی با سایر انجمن های دنیا

    http://forum.p30world.com/
    هرچند این فاروم یک فاروم برنامه نویسی صرف نیست اما به دلیل فارسی بودن و رقابت شدید با برنامه نویس بهتره که اینم مقایسه کنیم.


    تاپيک ها: 258,317, پست ها: 3,184,304, کاربران: 307,028



    اینترنت و شبکه : 8,362 تاپیک

    برنامه نویسی : 9,682 تاپیک

    گنو/لینوکس : 1,144 تاپیک

    طراحی وب : 6,882 تاپیک

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار sang9111
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    ایران عزیز
    پست
    145

    نقل قول: مقایسه آماری برنامه نویسی با سایر انجمن های دنیا

    خوبه که علل علمی بررسی بشه ولی این مسائل رو نباید تهی از علل اقتصادی بررسی کرد چون می تونه از علل علمی هم در جامعه ما مهم تر باشه
    اگر می خواهید فقط علل علمی رو ببرسی کنید بهتره عنوان تاپیک رو عوض کنید تا فقط بحث علمی باشه اینطوری بهترم است

  23. #23

    نقل قول: مقایسه آماری برنامه نویسی با سایر انجمن های دنیا

    نقل قول نوشته شده توسط sang9111 مشاهده تاپیک
    خوبه که علل علمی بررسی بشه ولی این مسائل رو نباید تهی از علل اقتصادی بررسی کرد چون می تونه از علل علمی هم در جامعه ما مهم تر باشه
    اگر می خواهید فقط علل علمی رو ببرسی کنید بهتره عنوان تاپیک رو عوض کنید تا فقط بحث علمی باشه اینطوری بهترم است

    تذکر : لطفا دوستان قبل از اینکه هیچ پست یا نظر دیگری بدهند، ابتدا مطالب تاپیک زیر را به طور کامل مطالعه کنند، تا هدف این تاپیک مشخص شود:

    ابعاد علمی و اقتصادی کار با ++C/C در ایران (کلیک کنید)

    پس از مطالعه کامل آن اگر نظری دارید در همان تاپیک (در بخش فنی) و فقط در ارتباط با همان مطالب ذکر شده
    مطرح کنید.

    فعلا نیز لطفا در این تاپیک نظری ندهید تا Off-topic نشود...

    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله Nima_NF : شنبه 07 دی 1387 در 00:55 صبح دلیل: تصحیح لینک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •