نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چطوری باید RowFilter رو لغو کرد؟

  1. #1

    Question چطوری باید RowFilter رو لغو کرد؟

    من یه DataGridView دارم که به اینصورت بایندش کردم


    Private Sub frmTRX_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load

    myConnection.Open()
    myDataAdapter.Fill(myDataSet, "Employees")

    With DataGridView1
    .DataBindings.Clear()
    .DataSource = myDataSet
    .DataMember = "Employees"
    End With
    End Sub
    حالا میخوام هر وقت که کاربر در TextBox چیزی وارد کرد، Grid رو بر اساس اون فیلتر کنم

    Private Sub TextBox1_TextChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles TextBox1.TextChanged

    Dim dv As DataView = New DataView(myDataSet.Tables(0))

    If TextBox1.Text.Trim() = String.Empty Then
    DataGridView1.DataSource = myDataSet
    Else
    dv.RowFilter = "FirstName LIKE '%" + TextBox1.Text + "%'"
    DataGridView1.DataSource = dv
    End If

    End Sub
    اما یه مشکل کوچولو داره، من میخوام هر وقت که محتوای TextBox خالی شد، فیلتر کلا لغو بشه.. واسه همین می نویسم

    If TextBox1.Text.Trim() = String.Empty Then
    DataGridView1.DataSource = myDataSet
    اما درست کار نمیکنه... چیکارش باید بکنم؟

  2. #2

    نقل قول: چطوری باید RowFilter رو لغو کرد؟

    سلام

    RowFilter="";

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    43

    نقل قول: چطوری باید RowFilter رو لغو کرد؟

    سلام

    Private
    Sub TextBox1_TextChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles TextBox1.TextChanged
    If TextBox1.Text.Trim() = String.Empty Then
    myDataSet.Tables(0).DefaultView.RowFilter = ""
    DataGridView1.DataSource = myDataSet.Tables(0).DefaultView
    Else
    myDataSet.Tables(0).DefaultView.RowFilter = "FirstName LIKE '%" + TextBox1.Text + "%'"
    DataGridView1.DataSource = myDataSet.Tables(0).DefaultView
    End If
    End Sub


    يكي زيبايي منظره را ميبيند و ديگري كثيفي پنجره را،اين شما هستيد كه انتخاب ميكنيد چه چيز را ببينيد و به چه بينديشيد.

  4. #4

    نقل قول: چطوری باید RowFilter رو لغو کرد؟

    DataGridView1.DataSource = myDataSet.Tables(0).DefaultView
    وقتی یه جا گرید رو به DataSet وصل میکنم و یه جای دیگه به DefaultView ... مشکلی در طول برنامه ایجاد نمیکنه؟!

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    43

    نقل قول: چطوری باید RowFilter رو لغو کرد؟

    نقل قول نوشته شده توسط Afshin_Zavar مشاهده تاپیک
    وقتی یه جا گرید رو به DataSet وصل میکنم و یه جای دیگه به DefaultView ... مشکلی در طول برنامه ایجاد نمیکنه؟!

    ميشه گفت كه DefaultView هم همان Table شماست كه فقط اطلاعات اون فيلتر شده البته در مثال شما. پس هيچ اشكالي پيش نمياد. چون هردو از نطر نوع فيلدها يك پيكر بندي دارند و فقط ركوردهايي كه بر ميگردونند متفاوت با هم ديگست. و توضيحات ديگه كه ........

  6. #6

    نقل قول: چطوری باید RowFilter رو لغو کرد؟

    dv.rowfilter=nothing
    ممنون میشم اگر برات مفید بود،تشکر بگذاری

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •