نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: dataGridView

  1. #1

    dataGridView

    salam be hame
    man roye forme khodam 2 ta dataGridView daram mikham yeki az ona ke por data hast va digari khalie
    az avali entekhab konam ba click va be datagridview 2vomam ke khalie ezafe beshe

    mese halate entekhab vahed ke dg1 on darsa va dg2 on darshaye ke daneshjo mikhad entekhab kone.
    ba tashakor

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mahdi87_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    448

    نقل قول: dataGridView

    سلام
    توی رویداد دابل کلیک دیتاگرید اولی از e.RowIndex استفاده کن و اطلاعات اون ردیف رو بخون و به دیتاگرید دومی اضافه کن.مثل:
    object row=new object[2];
    obj[0]=dgv1.rows[e.rowindex].cells[0].value;
    obj[1]=dgv1.rows[e.rowindex].cells[1].value;
    dgv2.rows.add(obj);

  3. #3

    نقل قول: dataGridView

    سلام مرسی از جوابت اگه میشه یکم توضیح بده چون من این کد نوشتم همون خط دوم error میده ببین شما یه آرایه میگیری از نوع object بعد یکی یکی سطرهارو بهش اضافه میکنی و در آخر add میکنی به dq2 اما error میده چون اولین error اون اینه که نمیشه object رو این طوری مقداردهی کرد.
    حالا من اومدم اینطوری نوشتم
    dg2.rows.add(dg1.currentrow);

    این کدم خطا میده کلاً راه حل که به ذهنت میرسه چیه
    مرسی از این که وقت گذاشتی و سوالمو جواب دادی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mahdi87_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    448

    نقل قول: dataGridView

    دوست عزیز براتون یه مثال گذاشتم
    کد قبلی اشکال داشت.عذر می خوام
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    اصفهان-تهران
    پست
    212

    نقل قول: dataGridView

    یه نگاهی به این تاپیک بندازید
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=161521

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •