نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نمايش 6 سطر از متن ذخيره شده در بانك

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار هادی2020
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    کاشان
    سن
    37
    پست
    235

    نمايش 6 سطر از متن ذخيره شده در بانك

    متني 1 صفحه اي را در فيلدي در بانك ذخيره كرده ام حالا مي خوام 6 سطراول از اين فيلد در سايت به نمايش در بياد از چه دستوري بايد استفاده كنم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ahmadbadpey
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    homePage
    سن
    34
    پست
    299

    نقل قول: نمايش 6 سطر از متن ذخيره شده در بانك

    بهتره سوالتون رو توي يكي از انجمن هاي php يا asp مطرح كنيد .

  3. #3

    نقل قول: نمايش 6 سطر از متن ذخيره شده در بانك

    نقل قول نوشته شده توسط هادی2020 مشاهده تاپیک
    متني 1 صفحه اي را در فيلدي در بانك ذخيره كرده ام حالا مي خوام 6 سطراول از اين فيلد در سايت به نمايش در بياد از چه دستوري بايد استفاده كنم
    سلام
    برای اینکه ابتدا فقط بخشی از متن درون یک فیلد جدول را نمایش دهیم و نیز لینکی قرار دهیم که مخاطب جهت مشاهده متن کامل روی آن کلیک کند، استفاده از دو فایل زیر را پیشنهاد می کنم:
    فایل اول جهت انتخاب بخشی از فیلدی که متن درون آن می باشد.
    فایل دوم جهت ارائه متن کامل مطلب.
    در این مثال، جدول ما دارای فیلد های زیر می باشد:
    1_ id
    2_ titleکه عنوان مطالب در آن می باشد.

    3_ detail که متن مطلب در آن می باشد.
    نکته: با کم یا زیاد کردن عدد در آن قسمت از کد که بخشی از متن انتخاب می شود، می توانیم مقدار متنی که قرار است ابتدا نمایش داده شود را کم یا زیاد کنیم.
    4_ این مثال جهت آزمایش بر روی کامپیوتر (یعنی برای سرور مجازی مانند wamp) در نظر گرفته شده است).


    فایل اول (که با هر نامی می تواند ذخیره شود):
    <?php
    $myconn=mysql_connect("localhost","root","");
    $dbselect=mysql_select_db("soleymanipur");

    mysql_query("SET NAMES 'utf8'");
    $query1="SELECT * FROM content";
    $result1=mysql_query($query1);
    while($row=mysql_fetch_row($result1))
    {
    echo "$row[1]<br/>";
    $Str = "$row[2]";
    //------ این قسمت از کد، بخشی از متن را در یک متغیر قرار می دهد
    $OutPutStr = substr($Str, 0,600);
    $OutPutStr .= '...';
    //--- لینک متن کامل
    $MoreLink = '<a href="details.php?id='.$row[0].' " target="_parent">متن کامل</a><br/><br/>';
    //---------- و در این قسمت آن تکه از متن و همچنین لینکی جهت مشاهده متن کامل نمایش داده می شود
    print($OutPutStr . '<br />' . $MoreLink);
    }
    ?>

    و اما فایل دوم(که من در اینجا نام آن را detail.php گداشته ام):
    <?php

    $conn = mysql_connect("localhost" , "root" , "");
    mysql_select_db("soleymanipur",$conn);

    $getid=$HTTP_GET_VARS['id'];
    mysql_query("SET NAMES 'utf8'");
    $sql="SELECT `detail`,`title` FROM content WHERE id=$getid";
    $result = mysql_query($sql, $conn) or die(mysql_error());
    while ($row = mysql_fetch_array($result))
    {
    echo "$row[title]<br/>$row[detail]";
    }

    ?>
    امیدوارم این راهکار بتواند برایتان مفید باشد.
    موفق و پیروز باشید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار هادی2020
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    کاشان
    سن
    37
    پست
    235

    نقل قول: نمايش 6 سطر از متن ذخيره شده در بانك


    $OutPutStr=mb_substr($Str,0,600,"UTF-8");

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تو قلب دات نت
    پست
    132

    نقل قول: نمايش 6 سطر از متن ذخيره شده در بانك

    کد دات نتش چطور؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •