صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 80

نام تاپیک: تا حالا چقدر از برنامه نویسی در آمد داشتین ؟

کاربر دائمی آواتار syntiberium
    محل زندگی
    scrin galaxy

Question تا حالا چقدر از برنامه نویسی در آمد داشتین ؟

سلام . این تاپیک رو زدم که ببینم برنامه نویس هایی که توی این سایت به گشت و گذار می پردازند آیا فقط برای ساختن پروژه های درسی این کار رو می کنند یا فقط واسه سرگرمی این کار رو می کنند یا اینکه واقعا یه سودی هم می برند و در آمدی هم از این کار بدست میارند یا اینکه مطمئن هستند که در آینده می تونند از راه برنامه نویسی توی ایران زندگی خودشون را بچرخونند ؟
    من خودم تا حالا در آمدی نداشتم ولی می دونم که می تونم در آینده با برنامه نویسی به یه جایی برسم .
    نظر شما چیه ؟
    ( اگه تاپیک تکراریه بگید تا پاکش کنم )

کاربر دائمی آواتار 1485159
    محل زندگی
    NULL

نقل قول: تا حالا چقدر از برنامه نویسی در آمد داشتین ؟

-x تومان!
    یعنی اینکه درامدی نداشتم ولی میخوام داشته باشم. اگه دوستان بگن چطوری شروع کردن فکر کنم واسه همه خوب باشه.

کاربر دائمی آواتار Mahyaa
    محل زندگی
    UAE

من تا حالا از راهی غیر برنامه نویسی درآمد نداشتم.
    از سال دوم دانشگاه از همین راه خرج خودم رو درمی آوردم.

0 تومن .
    چون به صورت تفریحی برنامه نویسی میکردم . ولی دارم میرم سمت برنامه نویسی وب تا بتونم از اونجا کسب درآمد کنم .

کاربر دائمی آواتار mahdi68
    محل زندگی
    تبریز

کلی , خیلی , زیاد
    من اول با التماس و انجام کار رایگان شروع کردم و بعد کم کم پروژه ای واقعی و پول دار بهم پیشنهاد شد و ... شکر خدا بد نیست

کاربر دائمی آواتار HjSoft
    محل زندگی
    مشهد

درآمد از برنامه نویسی حدودا 700 تومان .
    درآمد از برنامه نویسی و چاپ کیت های الکترونیکی ( avr ) حدود300 تومان . ( البته بخوای هزینه اصلی این کیت ها رو حساب کنی حدودا 1.500 میشده . اما کیت ها دست به دست می چرخیده و افراد مختلفی درصد می گرفتن واسه همین کم شده )
    اینا کل در آمد من در 1 سال هست .
    با توجه به اینکه یک دانش آموز دبیرستانی هستم از درآمدش تاکنون راضی بودم . چون راستش پروژه ها رو چون مدرسه داشتم دیر انجام میدادم و طول میکشید واسه همین پروژه های همزمان رو به دوستام می دادم .
    اما جدیدا که با بچه های مشهد گروه زدیم احتمالا درآمد بالاتر بره .

کاربر دائمی آواتار M.T.P
    محل زندگی
    Planet Earth

من تا حالا 4500 تومن از برنامه نویسی کسب درآمد داشتم اما چون از این مبلغ 500تومنش هزینه تهیه سی دی خام و رایتش بود سود خالص شد 4000تومن ، اونم طرف لنگ بود امتحان داشت وگرنه میگفت 2000تومن بیشتر نمیدم.
    حالا جالب اینجاست اسم لیبل سی دی رو سهوا اسم مغازه گذاشتم طرف لو رفت. من الان احساس میکنم یه جورایی کسب حرام کردم و باید خیرات کنم
    یه روز نشستم یه برنامه واسه عکاسی ها نوشتم بردم یه جا نشون دادم ، کلی باهاش حال کرد. شماره عکس و مشخصات مشتری و نونه عکسو خلاصه...... اما نمیدونست برنامه نویسی و اینجور مسائل چیه!! بهش گفتم 50 هزار گفت برو خدا پدرتو بیامرزه همین نگاتیوارو میزاریم تو کمد پشتش شماره میزنیم راحت تریم.
    بردم یه جا دیگه درآورد 1000تومن داد (به خیال خودش 500 بذل و بخشش کرده بود آخه سی دی 500 تومنه )

کاربر دائمی آواتار ricky22
    محل زندگی
    شیراز

2 ملیون از مهر شروع کردم

کاربر دائمی آواتار rezaricky
    محل زندگی
    Tabriz

2 ملیون از مهر شروع کردم

واقعا؟ چطوری؟

محل زندگی
    scrin galaxy

2 ملیون از مهر شروع کردم
    واقعا؟ چطوری؟
    فقط کافیه آدم برنامه های توپ و بدون باگ بنویسه دیگه نونش تو روغنه .

نقل قول نوشته شده توسط Persianlord مشاهده تاپیک
    من تا حالا 4500 تومن از برنامه نویسی کسب درآمد داشتم اما چون از این مبلغ 500تومنش هزینه تهیه سی دی خام و رایتش بود سود خالص شد 4000تومن ، اونم طرف لنگ بود امتحان داشت وگرنه میگفت 2000تومن بیشتر نمیدم.
    حالا جالب اینجاست اسم لیبل سی دی رو سهوا اسم مغازه گذاشتم طرف لو رفت. من الان احساس میکنم یه جورایی کسب حرام کردم و باید خیرات کنم
    یه روز نشستم یه برنامه واسه عکاسی ها نوشتم بردم یه جا نشون دادم ، کلی باهاش حال کرد. شماره عکس و مشخصات مشتری و نونه عکسو خلاصه...... اما نمیدونست برنامه نویسی و اینجور مسائل چیه!! بهش گفتم 50 هزار گفت برو خدا پدرتو بیامرزه همین نگاتیوارو میزاریم تو کمد پشتش شماره میزنیم راحت تریم.
    بردم یه جا دیگه درآورد 1000تومن داد (به خیال خودش 500 بذل و بخشش کرده بود آخه سی دی 500 تومنه )

اما من فکر می کردم توی عکاسی ها دم و دستگاه درست و حسابی دارن؟؟ همین جور به هم ریخته نیست...
    خوبه یک ایده خوب...

کاربر دائمی آواتار ricky22
    محل زندگی
    شیراز

نقل قول: 2 ملیون از مهر شروع کردم

نقل قول نوشته شده توسط rezaricky مشاهده تاپیک
    واقعا؟ چطوری؟
    خب من یه برنامه برا یه جا نوشتم بهشون فروختم!
    به 5 جا دیگم فروختم
    زبون حرف زدن مهمه!

کاربر دائمی
    محل زندگی
    هلند

سلام
    من چهار ساله شغل اصلیم برنامه نویسیه

کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    محل زندگی
    اون سر دنیا

حدود 30 میلیون . البته چیزی که برام مونده . یک N تایی لپ تاپ خریدم و اجاره دفتر دادم و...... اینقدر مونده

محل زندگی
    scrin galaxy

حدود 30 میلیون . البته چیزی که برام مونده . یک N تایی لپ تاپ خریدم و اجاره دفتر دادم و...... اینقدر مونده
    ایول 30 میلیون . تو چه قدر وقت انقدر پول بدست آوردی ؟

نقل قول نوشته شده توسط Hossein Bazyan مشاهده تاپیک
    سلام
    من چهار ساله شغل اصلیم برنامه نویسیه
    سلام
    درامدتون توی این چها ر سال چقدر بوده
    البته میدونم که شما ایران نیستین

کاربر دائمی آواتار yasemi
    محل زندگی
    اگه گفتی ؟

من تا حالا 700000 دراوردم البته خدایی اگه وقت کنم خیلی خوب میشه پول دراورد مثلا نزدیک پایان ترم دانشگاه حسابی بازار داغ میشه

کاربر دائمی آواتار morrning
    محل زندگی
    کرمانشاه

شکر خدا بد نیست من شغل اصلیم طراح تیزر و پلاکارد های تیلیغاتیه و خودم مدیر یه چاپ خونم ولی از برنامه نویسی تا حالا یه 15 میلیونی در آمد داشتم .تازگیا هم شرکتمون یه پروژه گرفته که حدودا 10 میلیونی برامون میچربه

تاحالا بطور مستقیم از برنامه نویسی فقط 200 هزار تومن درآمد داشتم که برای ساخت یه سایت بوده.
    شغل الانم هیچ ربطی به برنامه نویسی نداره. در یک شرکت فنی مهندسی کارای کامپیوتریشون رو انجام میدم که بیشترش تایپ نامه هست!!
    اما حتی سر همین کارم چند بار از برنامه نویسی برای حل مشکلات شرکت و همچنین نیازهای خودم استفاده کردم. نیازهای کاری که مشخصه کارهای خرده ریز منظورمه. یه وقتا برنامه نویسی واقعا به داد میرسه و کار طاقت فرسایی رو که گردن خودت یا همکارها و شرکته و میتونه سرنوشت ساز باشه انجام میده و مشکلات رو حل میکنه. ضمنا باعث میشه آدم عزیز مدیر و همکاران بشه و دیگه مسلما مقامش از یک اپراتور خیلی بالاتر محسوب میشه.
    نیازهای شخصی هم مثلا گرفتن مچ کسانی که بدون اجازه به سیستم دست میزنن که خبر ندارن تمام آمارشون بصورت تصویری روی سیستم ثبت میشه
    چندوقت پیش یکی از همکارا به من گفت میخواد بچش رو بیاره شرکت روی کامپیوترش بازی نصب کنه و بازی کنه
    گفتم بابا کامپیوتر شرکت که مال بازی نیست اونم دست بچه بدی بزنه فایلامون رو پاک کنه و ویروس بریزه و هزار و یک دردسر دیگه.
    حالا الان کسی دستش به کامپیوتر بخوره من خبردار میشم سند و مدرک هم دارم واسه دادگاه.
    این همش لطف برنامه نویسیه.
    تازه یه برنامه محرمانه دیگه هم نوشتم که چون بدآموزی داره نمیگم.
    البته من به برنامه نویسی خیلی علاقه دارم و کلا به علم و توانایی. واسه همین سالهاست سعی میکنم برنامه نویس قابلی بشم که توانایی انجام تقریبا هرکاری رو داشته باشه. به همین خاطر چند زبان و مقوله رو یاد گرفتم و رفرنسهای زیادی رو خوندم. اگر دیدگاه و هدفم بازاری و درآمد بود مسلما مسیرم تفاوت میکرد و شاید البته موفق هم میشدم، اما بهرحال راضی نبودم. مثلا چقدر غصه میخوردم اگر برنامه نویسی وب بلد بودم اما برنامه نویسی دسکتاپ بلد نبودم یا بعکس.
    حالا الانم جریان یادگیری من ادامه داره و سعی کردم کمی جنبهء بازاری رو هم لحاظ کنم، واسه همین الان تازگی رفتم سراغ یادگیری سی شارپ و دات نت که اگر خدا بخواد اینا رو هم به مجموعهء زبانها و مقوله هایی که بلدم اضافه کنم.
    خوبیش اینه شغل فعلیم وقت آزاد خیلی داره و البته من خودم این رو خواستم و این شرایط رو بنوعی ایجاد کردم. یعنی حقوق کمی میگیرم ولی عوضش بیشتر وقتم آزاده و میتونم به چیزای مورد علاقم بپردازم و برای پیشرفت شغلی و احتمالا تغییر کارم هم خیلی مفیده. شاید بعدا که یجوری وارد زمینهء درآمد از طریق برنامه نویسی شدم دیگه از این شرکت اومدم بیرون و رفتم یه شرکتی که بیشتر با علاقم و برنامه نویسی ارتباط داشته باشه.
    گرچه امروزه روز کار خوب و آدما و محیط سالم کمتر پیدا میشه. بنظر من اگر شغلی پیدا کردید که این پارامترها رو داشت از دستش ندید. من خودم قبل این شغلم دو جا کار کردم که حالم از هرچی آدمه بهم خورد، بعدشم تازه با پارتی رفتم توی این شرکتی که الان کار میکنم.

راستی یه چیزم بگم که بنظر من کسی اگر هدفش فقط درآمد هرچه بیشتر و سریعتر و راحتتر باشه بنظرم عاقلانه هست که بره دنبال خیلی کارهای دیگه غیر از برنامه نویسی!! این رشته واقعا حجیم و پیچیده هست و هیچ چیزی هم توش تصمین شده نیست و تغییراتش هم مداوم و سریع و گسترده هست نسبت به رشته های دیگه. اونقدری که توی این رشته باید زحمت بکشی و مطالعه کنی و وقت و انرژی بذاری تا بجایی برسی با نصفش میتونی توی خیلی رشته ها و فعالیتهای دیگه موفق بشی.
    آخرین ویرایش به وسیله eshpilen : پنج شنبه 20 خرداد 1389 در 22:42 عصر

کاربر دائمی آواتار z_bluestar
    محل زندگی
    تهران

منم از زمان دانشگـاه دارمدم از این راه بود اول زیاد امیدوار کنند نبود . ولی بعد یه مدت که نشستم و سطح علمی خودم و بردم بالا خوب
    الان چند ماهیه که درآمدم خوب شده
    آخرین ویرایش به وسیله z_bluestar : شنبه 29 خرداد 1389 در 10:04 صبح

کاربر دائمی آواتار iman_22a
    محل زندگی
    اهواز

من هم تفریحی و تحقیقی شروع کردم . تجربی کار کردم . از یه پروژه وب سایت "وب سایت قدیم باشگاه فولاد خوزستان" و یک سایت مذهبی که الان هیچ کدوم روی نت نیستن ، من حدودا 2 میلیون نصیبم شد . الان برنامه ای برای شرکت های حمل و نقل دستمه که البته سفارشی روش کار می کنم و یکم کار داره که کامل باشه و براش ماهی 300 میگیرم . چندتا پروژه هم برای فارغ التحصیلان رشته کامپیوتر نوشتم که حدودا 50 تومن شد (نصفشون دختر بودن پول ندادن بی معرفتا)
    یک و هشتصد هم طلب دارم .
    رشته م عمران بوده

نقل قول نوشته شده توسط syntiberium مشاهده تاپیک
    فقط کافیه آدم برنامه های توپ و بدون باگ بنویسه دیگه نونش تو روغنه .
    منظور از توپ یعنی چی ؟

سلام
    من به صورت تخصص روی بحث طراحی وب و نرم افزارهای تحت وب کار میکنم و برای من از روزی که شروع کردم درآمد داشته. البته من مشکلات خاصی دارم که نمیتونم کارمو گسترش بدم مگرنه میتونم درآمدمو خیلی بیشتر کنم و تنها چیزی که میتونم بگم اینه که حتما سعی کنید به صورت تیمی کار کنید تا بتونین کارهای بزرگتری رو انجام بدید. البته تیمی کار کردن هم خیلی سخته اما کیفیت خروجی رو افزایش میده.

موفق باشید

راستی یام رفت بگم همه کار برنامه نویسی خلاصه نمیشه برای اینکه برای کسی کار کنید و به امید پروژه باشید. خودتون هم میتونید یک سرویس آنلاین راه اندازی کنید و به راحتی ازش درآمد داشته باشد. من اگه امکان اینو میداشتم که کارهای مجوز رو انجام بدم به راحتی میتونستم روی چند سرویس بسیار عالی که هنوز در ایران راه اندازی نشده کار کنم.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    هلند

نقل قول نوشته شده توسط saed2006 مشاهده تاپیک
    سلام
    درامدتون توی این چها ر سال چقدر بوده
    البته میدونم که شما ایران نیستین
    سلام

من اینجا ماهیانه حقوق میگیرم و اگر ساعتی حساب کنیم ساعتی 25 یورو که روزی هشت ساعت کار به عبارتی روزی 200 یورو و هفته ای میشه 1000 و ماهی 4000 تا اما برای مشتری یک ساعت کار ما 85 یورو حساب میشه .
    البته یه شرکت خصوصی هم دارم که برنامه نویسی و تعمیرات انجام میدم که نمیشه گفت ماهی چند درآمد داره بعضی ماها داره بعضی ماهها نه

محل زندگی
    scrin galaxy

نقل قول نوشته شده توسط SIR_asad مشاهده تاپیک
    منظور از توپ یعنی چی ؟
    منظورم از توپ اینه که از این پروژه هایی نباشه که سورسشون همینجور ریخته تو اینترنت . منظورم یه برنامه ای هست که نوشتنش کار آسونی نباشه و حسابی تستش کنه که باگ نداشته باشه و بدرد خیلی ها بخوره و طرف بتونه با فروختن اون برنامه به این خیلی ها پول خوبی بدست بیاره .

منظورم از توپ اینه که از این پروژه هایی نباشه که سورسشون همینجور ریخته تو اینترنت . منظورم یه برنامه ای هست که نوشتنش کار آسونی نباشه و حسابی تستش کنه که باگ نداشته باشه و بدرد خیلی ها بخوره و طرف بتونه با فروختن اون برنامه به این خیلی ها پول خوبی بدست بیاره .
    شما خودت از این برنامه های توپ ساختی ؟ اگر ساختی چی بوده ؟ و چه قدر توپ بوده ؟

محل زندگی
    scrin galaxy

نقل قول نوشته شده توسط SIR_asad مشاهده تاپیک
    شما خودت از این برنامه های توپ ساختی ؟ اگر ساختی چی بوده ؟ و چه قدر توپ بوده ؟
    هنوز کامل نشده ولی دارم روش کار می کنم تا ساخته بشه .

محل زندگی
    scrin galaxy

پس چی شد ؟ یعنی هیچ کس دیگه از برنامه نویسی درآمد نداره ؟ خوب من که گفتم اگه برای سرگرمی هم برنامه می نویسید نظر خودتون را این جا اعلام کنید . باور کنید بحث مفیدیه . نگذارید این تاپیک بره اون ته تها .

کاربر دائمی آواتار ایمان اختیاری
    محل زندگی
    یه جای ایران عزیز

ما یه پروژه نوشیم واسه جایی دو و شیشصد ازش کشیدیم بیرون .. یه کم دارم روش کار می کنم هشتصد تا بدم جایی
    ولی در کل جدود بیستایی شده

منتظر تایید آدرس ایمیل
    محل زندگی
    تهران

حدود 5 میلیون تومان.در عرض یک سال و نیم که البته به صورت ساعتی کار میکنم و حقوقم آن چنان زیاد نیست.
    هیچ کدوم از برنامه هام و پروژه هام رو تا حالا یک باگ هم کسی نتونسته ازش بگیره.

به طور کلی حق برنامه نویس ها در ایران همیشه پایمال میشه و به این راحتی ها نه کسی کار میتونه پیدا کنه و نه در آمد بالایی داشته باشه مگر اینکه صاحب شرکت نرم افزاری باشه.
    اما کسی که مثه من سرمایه نداشته باشه مجبور میشه همیشه با همین شرایط ادامه بده
    راستی
    اگر کاری در آمد نداشته باشه که اصلا به درد نمیخوره !!!!

محل زندگی
    تهران

با تمام این اوصاف فکر کنم اگه میرفتیم سراغ یه رشته یا کــار دیگه هم درآمد بالاتری داشتیم و دردسر کمتری
    به قول آقای ثباتی از یه نون فانتزی بیشتر از برنامه نویسی میشه پول درآورد
    در مقایسه با بقیه رشته ها و درآمدهایی که طی زمان کوتاه و بی دردسر در میارن ، رشته ما خیلی کم درآمد ، سخت و پر زحمت هست و عمرش هم خیلی کوتاه هست

فقط اسم در کرده

کاربر دائمی آواتار arsalansalar
    محل زندگی
    اتاق آبی

من از خرداد سال 87 تا حالا نزديك 25 ميليون تومن در آمد داشتم.(و از بغل برنامه نويسي حدودا 3 ميليون-كارهاي مثل شبكه-خريد سيستم-فروش هاست و ... و كلا كاراهاي كه بقيه بلد نيستند و فكر مي كنند آپلو داري هوا مي كني)

به نظرم فقط برنامه نوشتن مهم نيست،اين كه بتوني جايو غارت كنيه كه بكره 2 تا مزيت داره،
    1-هميشه محتاج خودت هستند و به كسي اعتماد نمي كنن
    2-هر رقمي كه پيشنهاد بدي هرگز نه نميگند.(اينو 100 درصد مطمئنم)

شما هم اگه مي خواهي درآمدت خوب بشه دنبال جاهاي بكر اطرافتون باشيد

محل زندگی
    اون سر دنیا

بهتون پیشنهاد میدم از برنامه نویسی به عنوان شغل بکشید بیرون . حالا از من گفتن

محل زندگی
    scrin galaxy

نقل قول نوشته شده توسط ali_kolahdoozan مشاهده تاپیک
    بهتون پیشنهاد میدم از برنامه نویسی به عنوان شغل بکشید بیرون . حالا از من گفتن
    چرا مگه برنامه نویسی چه مشکلی برای شغل بودن داره ؟ در آمدش کمه ؟

منتظر تایید آدرس ایمیل
    محل زندگی
    تهران

چرا مگه برنامه نویسی چه مشکلی برای شغل بودن داره ؟ در آمدش کمه ؟
    آدم رو افسرده و بد اخلاق میکنه. مخصوصا اگر مداوم باشه.خسته میشی. بعد از همه ی اینا به بزرگترین مشکل برمیخوری اونم اینه که دو ساله دیگه به صفر میرسی و دوباره باید آپدیت شی.
    هر روز یه تکنولوژی جدید.هر روز یه روش . . .

محل زندگی
    scrin galaxy

نقل قول نوشته شده توسط antisocial مشاهده تاپیک
    آدم رو افسرده و بد اخلاق میکنه. مخصوصا اگر مداوم باشه.خسته میشی. بعد از همه ی اینا به بزرگترین مشکل برمیخوری اونم اینه که دو ساله دیگه به صفر میرسی و دوباره باید آپدیت شی.
    هر روز یه تکنولوژی جدید.هر روز یه روش . . .
    خوب افسردگی رو می شه با بیرون رفتن پارک رفتن و غیره حلش کرد . مگه مثلا بیل گیتس زمانی که برنامه می نوشت آدم افسرده ای بود ؟
    و در مورد قسمت دوم مثلا ما یکی از دوستای خانوادگی مون داره دکترای برنامه نویسی می گیره هنوز با vs2005 برنامه می نویسه .

کاربر دائمی آواتار SAASTN
    محل زندگی
    تهران

این عمل از نظر من لذتبخشترین کاریه که میشه تو زندگی کرد. اگه شما ازش خوشت نمیاد لابد برنامه نویس نیستی و بهتره بری سراغ یه کار دیگه. مثل اینکه من بیام بگم کشاورزی کار مذخرفیه، بیل زدن داره آفت داره و هزار و یک جور بدبختی داره. در صورتی که بری از یه باغدار بپرسی شاید خیلی هم از شغلش خوشش بیاد، وانگهی (کلمه رو داشتی! خودم نمی دونم از کجا اومد؟) تمام این دوستان عزیز مرفه امریکایی وقتی دارن از پولداری خفه میشن سریعا میرن یه مزرعه شونصد هکتاری تو تگزاس میخرن و مشغول ذرت و گاو و گوسفند میشن. نهایتا می رسیم به این که انتخاب شغل یه مقوله کاملا صلیقه ای هست و هر کسی باید بره سراغ علاقمندیش و وقتی اونو پیدا کرد تمام سختی هاش رو هم به جون و دل می خره.
    یادمه جلسه آخر کامپایلر استاد داشت پروژه رو تعریف می کرد یکی از خانوما دستشو برد بالا گفت استاد ترو خدا کل نمره رو کتبی بگیرید، پروژه تعریف می کنید ما استرس می گیریم!!!! اگه از این تیپ آدما هستی الکی خودتو خسته نکن رک و پوست کنده جای یکی دیگه رو هم تنگ نکن. ول کن برو سراغ یه کاری که توش لذت ببری، الکی این شغل رو هم تو نظر چهار نفر خراب نکن.
    حالا درامدش کم هست ولی خوب الان تو این مملکت چه کاری غیر از دزدی و چاپلوسی پول دراره که برنامه نویسی باشه؟ البته اینو هم بگم که تو این صنف هم گردش مالی بالاست ولی طبق معمول چیزی دست کننده نمی رسه.

شرمنده یکم قاطی کردم، ولی من از این تیپایی که فکر می کنن برا برنامه نویسی باید نشست رو صندلی و در حین این که توی Background داری بطور همزمان با هیجده تا از دوستات چت می کنی یکمم کد بنویسی و چهار تا dataset و ببندی به هم خیلی اعصابم می ریزه به هم.

محل زندگی
    تهران

اگه شما ازش خوشت نمیاد لابد برنامه نویس نیستی و بهتره بری سراغ یه کار دیگه
    اگه هر کی تا الان توی این رشته مونده واسه علاقش به این کــار بوده
    ولی واقعا به قول دوستمون کـار کردن تو ایران خیلی سخته چون کـار از روزی که شروع میشه هر روز در حال تغییر کردنه تا روز آخر و این جز خستگی و اعصاب خوردی برای آدم هیچی نمیاره .

و وقتی هم شکایت می کنه از این وضع و زیر بار تغییرات نمیری ، خیلی راحت می گن ، مگه چقدر کــار می بره ؟؟؟!!! موقع پول دادنم خیال می کنن ما فوت می کنیم و این برنامه ها رو می نویسیم و اصلا به زحمتی که پای این پروژه کشیدیم پی نمی برن

محل زندگی
    اون سر دنیا

دوستان و عزیزان 0 کیلومتر و تازه کار . برنامه نویسی باید یک چیزی در حد کبوتر بازی پسر همسایتون باشه . یا مثلا علاقه فلانی به ماهی و آکواریم و ..... / اگر بخواهد شغل محض باشه نابود میگردی . اگر هم کسی معتقد است که اینطور نیست عرض میکنم شما صبر کن این چند پارامتر پایین رو با هم پیدا کنی بعد بهت میگم

1- سنت بره طرفهای 30 سال یا کلا fix روی 30 سال
    2- کم کم بخواهی خانه بخری یا اجاره کنی اونم در تهران یا شهر بزرگ ( بدون کمک پدر)
    3- یا زن گرفته باشی (یا شوهر کرده باشی) یا بخواهی این کار رو بکنی
    4- اگر 4 برات true بود حالا بخواهی باز هم همون قدر ساعت کاری بزاری ( اگر نزاری کارت از دست میره)
    5- در آمد ثابت و قابل حساب کردن نیاز داری
    6- کم کم حس میکنی رفتار مشتری داره میره روی شعورت (این در همان حدود 30 سال رخ میده )
    7- و......

حالا اگر اینها رو داشتی میفهمی من چی میگم . اگر نه فعلا خوش باش

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •