نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: عدم جستجوی حروف "ک"و"ی"

  1. #1

    عدم جستجوی حروف "ک"و"ی"

    سلام
    من یک stored نوشتم که نامها را جستجو کند
    ولی حروف "ک"و"ی"را پیدا نیمکند

  2. #2

    نقل قول: عدم جستجوی حروف "ک"و"ی"

    به دلیل وجود دو نوع استاندارد برخی از "ک" و "ی" ها به صورت عربی و برخی به صورت فارسی وارد میشوند. برای اصلاح رشته مورد نظر اینجا رو نگاه کنید.

  3. #3

    نقل قول: عدم جستجوی حروف "ک"و"ی"

    من این کارو انجام دادم...ولی باز هم نتونست اسم هایی که توشون 'ی' هست رو پیدا کنده

  4. #4

    نقل قول: عدم جستجوی حروف "ک"و"ی"

    این هم کدم:
                        string s = Class1.FixPersianString(Search.Text.ToString());
    SqlDataAdapter mydaap = new SqlDataAdapter("select * from Customer where Name='" + s + "'", mycon);
    DataSet myset = new DataSet();
    mydaap.Fill(myset, "customer");
    DataGridViewCellStyle myview = new DataGridViewCellStyle();
    Customer.AlternatingRowsDefaultCellStyle = myview;
    DataGridViewCellStyle myview2 = new DataGridViewCellStyle();
    myview2.BackColor = Color.WhiteSmoke;
    Customer.AlternatingRowsDefaultCellStyle = myview2;
    Customer.DataSource = myset.Tables["customer"].DefaultView;

  5. #5

    نقل قول: عدم جستجوی حروف "ک"و"ی"

    آیا مقادیر دیتابیس تماما با یک "ی" و "ک" پر شده اند؟ به طور کلی مشکل از چیزی بود که عرض کردم، جزییات رو میتونید با دقت بیشتر دیباگ کنید
    کجا از SP استفاده کردید؟!

  6. #6

    نقل قول: عدم جستجوی حروف "ک"و"ی"

    نقل قول نوشته شده توسط calculus مشاهده تاپیک
    این هم کدم:
                        string s = Class1.FixPersianString(Search.Text.ToString());
    SqlDataAdapter mydaap = new SqlDataAdapter("select * from Customer where Name='" + s + "'", mycon);
    DataSet myset = new DataSet();
    mydaap.Fill(myset, "customer");
    DataGridViewCellStyle myview = new DataGridViewCellStyle();
    Customer.AlternatingRowsDefaultCellStyle = myview;
    DataGridViewCellStyle myview2 = new DataGridViewCellStyle();
    myview2.BackColor = Color.WhiteSmoke;
    Customer.AlternatingRowsDefaultCellStyle = myview2;
    Customer.DataSource = myset.Tables["customer"].DefaultView;
    سلام .
    دوست عزیز اگه "ی" رو با برنامه وارد کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد . یعنی به صورت دستی تو بانک وارد نکن.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار majidsoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    43
    پست
    329

    نقل قول: عدم جستجوی حروف "ک"و"ی"

    یک فایل کیبورد فارسی هست اگه خواستی بگو تا برات بفرستم اگه داده ها را بعد از کپی این کیبورد بنویسی دیگه مشکلی نداری

  8. #8

    نقل قول: عدم جستجوی حروف "ک"و"ی"

    نقل قول نوشته شده توسط meysam_pro مشاهده تاپیک
    آیا مقادیر دیتابیس تماما با یک "ی" و "ک" پر شده اند؟ به طور کلی مشکل از چیزی بود که عرض کردم، جزییات رو میتونید با دقت بیشتر دیباگ کنید
    کجا از SP استفاده کردید؟!
    مقادیر دیتا بیس رو از طریق خود برنامه وارد کردم...فکر کنم یکی باشن...!
    ببخشید منظورتون از SP نمی دونم چیه...

  9. #9

    نقل قول: عدم جستجوی حروف "ک"و"ی"

    نقل قول نوشته شده توسط saeed_r67 مشاهده تاپیک
    سلام .
    دوست عزیز اگه "ی" رو با برنامه وارد کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد . یعنی به صورت دستی تو بانک وارد نکن.
    هم اطلاعات با برنامه وارد میشن هم با برنامه خواسته میشن...
    اگر توی برنامه بنویسم پژمان سریع نشون میده...ولی مثلاً محمدعلی که اسمه خودمه رو نشون نمیده

  10. #10

    نقل قول: عدم جستجوی حروف "ک"و"ی"

    نقل قول نوشته شده توسط majidsoft مشاهده تاپیک
    یک فایل کیبورد فارسی هست اگه خواستی بگو تا برات بفرستم اگه داده ها را بعد از کپی این کیبورد بنویسی دیگه مشکلی نداری
    ممنونم دوست عزیز

    ولی هر کامپیوتری که بخواد استفاده کنه باید این کیبورد شما رو داشته باشه و این نقص برنامه به حساب میاد...

    به قول استیو جابز می خوام برنامه ام پیمانه کیفیت باشه

  11. #11

    نقل قول: عدم جستجوی حروف "ک"و"ی"

    این قسمت ها رو هم البته به جز اونهایی که دستورهای SQL رو پیشنهاد کرده بودن خوندم و امتحان کردم...بازم جواب نداد....
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=153196
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=111034

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار majidsoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    43
    پست
    329

    نقل قول: عدم جستجوی حروف "ک"و"ی"

    من هم همین مشکل رو داشتم ولی هیچ راهی بهتر از این فایل پیدا نکردم می تونی برای برنامت یک set up بسازی که این فایلو برات کپی کنه من برنامه های حرفه ای زیادی دیدم که از این روش استفاده کردن

  13. #13

    نقل قول: عدم جستجوی حروف "ک"و"ی"

    نقل قول نوشته شده توسط majidsoft مشاهده تاپیک
    من هم همین مشکل رو داشتم ولی هیچ راهی بهتر از این فایل پیدا نکردم می تونی برای برنامت یک set up بسازی که این فایلو برات کپی کنه من برنامه های حرفه ای زیادی دیدم که از این روش استفاده کردن
    یکی دو تا از اون برنامه های حرفه ای که دیدن مثال میزنید؟

  14. #14

    نقل قول: عدم جستجوی حروف "ک"و"ی"

    من چیز کردم و بررسی کردم و مشکلم رو اینطوری حل کردم: توی keypress تکست باکسم این کد رو نوشتم که 'ی' عربی رو به 'ی' فارسی تبدیل کنه:
    if (e.KeyChar == '\u0649') e.KeyChar = '\u06CC';
    if (e.KeyChar == '\u064A') e.KeyChar = '\u06CC';

    و بعد توی دستورات اس کیو ال حرف 'N' رو وارد کردم و مشکلم حل شد:

    "select * from Customer where Name=N'" + Search.Text.ToString() + "'"

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار s.Jabbari
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    238

    نقل قول: عدم جستجوی حروف "ک"و"ی"

    اگه تا حالا مشکلتون حل نشده یه سری هم اینجا بزنید

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار majidsoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    43
    پست
    329

    نقل قول: عدم جستجوی حروف "ک"و"ی"

    توی اون لینکی که دادین نوشته در ویندوز سون باید با دسترسی مدیریتی این فایل رو جایگزین کنید user من جز گروه مدیریتی است ولی نمی تونم این فایل رو جایگزین کنم
    با تشکر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •