نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: back up and restore

  1. #1
    کاربر جدید آواتار baran_mahdavi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    گلستان
    پست
    12

    Smile back up and restore

    سلام دوستان خسته باشید.
    من میخوام از بانکم بک اپ بگیرم. البته یه کدهایی هم دارم.
    ولی وقتی روی یه بانک دیگه تست می کنم موقعی که restore می کنم خطا میده.
    از دوستان کسی میتونه کمکی کنه؟ ممنون میشم.
    این کد بک اپ:
    -- Create a logical backup device for data backups of AdventureWorks.
    USE master
    GO
    --create proc SP_back_up
    --as
    EXECsp_addumpdevice'disk','AdvWorksData',
    'C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL.1\MSSQL\BACKUP\AdvWorksData.bak'
    -- Back up the full AdventureWorks database.
    BACKUPDATABASE AdventureWorks
    TO AdvWorksData

    و این هم کد restore:
    RESTOREDATABASE AdventureWorks
    FROM AdvWorksData

  2. #2

    نقل قول: back up and restore

    سلام دوست عزیزم،
    اگر دیتابیس روی Full Recovery Model هست، در انتهای دستور Restore عبارت with replace رو اضافه کنید

  3. #3

    نقل قول: back up and restore

    برای بک آپ گرفتن از کد زیر استفاده کن:




    SqlConnection objconnection = new SqlConnection("SERVER = (local) ; DATABASE = ac ; INTEGRATED SECURITY = true;");
    SqlCommand objcommand = new SqlCommand();
    objcommand.Connection = objconnection;
    objcommand.CommandText = "BACKUP DATABASE acc TO DISK = '" + path + FileName + "' WITH FORMAT";
    objconnection.Open();
    objcommand.ExecuteNonQuery();
    objconnection.Close();
    MessageBox.Show("تهيه نسخه پشتيبان از اطلاعات با موفقيت انجام شد");



    برای ریستور کردن از کد زیر استفاده کن:


    RESTORE DATABASE [ac] FROM DISK = N'F:\BackUp.bak' WITH FILE = 1, MOVE N'acc_Data' TO N'F:\ac.mdf', MOVE N'acc_Log' TO N'F:\ac_log.ldf', KEEP_REPLICATION, NOUNLOAD, REPLACE, STATS = 10
    GO





    این کدش هست
    تشکر هم بکن ازم ثواب داره :D

  4. #4
    کاربر جدید آواتار baran_mahdavi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    گلستان
    پست
    12

    Smile نقل قول: back up and restore

    نقل قول نوشته شده توسط AminSobati مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیزم،
    اگر دیتابیس روی Full Recovery Model هست، در انتهای دستور Restore عبارت with replace رو اضافه کنید
    سلام
    میشه یکم بیشتر توضیح بدین
    چطوری باید بفهمم که دیتابیس روی full recovery model هست

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    66

    نقل قول: back up and restore

    salam
    این کدا رو از کجا یادگرقتید راهنماییم کنید ممنون می شم یه کمی خودمو بروز کنم.البته من لیسانس برق دارم.
    متشکرم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •