-
سه شنبه 20 مهر 1389, 19:31 عصر
کاربر دائمی
اشکال در اجرای SQL 2005 در ویندوز 7
من از نسخه Enterprise استفاده می کنم موقع نصب چرا جایی برای تعیین نوع اتصال Mixed رو مثل زمان نصب 2000 نداره؟
بعد از نصب بصورت پیش فرض و اجرای Management Studio متصل نمیشه نه به صورت
Run as administrator و نه بصورت عادی مشکل از کجاست؟
وقتی بعد از نصب 2005 نسخه 2000 رو نصب می کنم (به صورت همزمان) هم 2000 اجرا میشه و هم 2005 (البته 2005 بصورت Run as administrator اجرا میشه)
باید چکار کرد؟
با تشکر
آخرین ویرایش به وسیله MOJTABAATEFEH : سه شنبه 20 مهر 1389 در 19:45 عصر
-
چهارشنبه 21 مهر 1389, 07:35 صبح
VIP
نقل قول: اشکال در اجرای SQL 2005 در ویندوز 7
سلام.مراحل نصب 2005 با 2000 کاملا تفاوت داره.شما در قسمت Login که مربوط به سرویس هاست در تب Advanced از شما میپرسه که نوع اتصال چطوری باشه.بعد این مورد رو میتونید بعد از نصب هم تنظیم کنید روی خود server راست کلیک کرده properties رو بزنید در قسمت security میتوانید اونو به mixed mode تغییر بدید.
درضمن نکته اصلی اینه که شما دارید نسخه Enterprise رو روی ویندوز 7 یا ویستا نصب میکنید.دوست عزیز این نسخه فقط مخصوص ویندوزهای سروری هست و به جز اون روی ویندوزهای دیگه فقط ابزارهاش نصب میشن و خود server نصب نمیشه.شما برای ویندوزهای معمولی غیر سروری باید از نسخ Developer,standard,personal,... استفاده کنید.
موفق باشید
-
پنج شنبه 22 مهر 1389, 18:16 عصر
کاربر دائمی
آقای صادقیان نسخه های دیگه با تحت شبکه مشکلی ندارند و به طور کامل پاسخگو هستند؟
با تشکر
-
پنج شنبه 22 مهر 1389, 21:30 عصر
VIP
سلام.خیر مشکلی ایجاد نمیکنه نسخه enterprise به خاطر این روی سرور نصب میشه چون قابلیتهایی مثل مدیریت ram,cpu,... داره و چند تا پارامتر که باید روی ویندوزهای سرور باشه تا بتونه اجرا بشه به خاطر همین محدودیت داره وگرنه تمام امکاناتی که در نسخه enterprise وجود داره شما میتونید با استفاده از نسخه developer از اون امکانات استفاده کنید.
موفق باشید
-
شنبه 11 دی 1389, 13:42 عصر
کاربر دائمی
سلام
من sqlServer2005 بر روی ویندوز7 نصب کردم ولی فقط پوشه configuration tools را در منوی start دارم،میشه راهنمایی ام کنید،چیکار کنم؟
-
شنبه 11 دی 1389, 13:56 عصر
VIP
سلام.شما احتمالا نسخه Enterprise رو نصب کردید. این نسخه مخصوص ویندوزهای سروری هست.شما نسخه Developer یا Standart یا Personal رو نصب کنید.
-
پنج شنبه 16 دی 1389, 00:17 صبح
کاربر دائمی
بابت پاسخگویی تون متشکرم.
یه سوال دیگه،این درسته که میگن اول باید sql server را نصب کرد و بعدا Microsoft visual studio ؟
میگن تداخل روی بانک ها ایجاد میشه وقتی برعکس نصب کنی.اولویت مهمه هست و بهتره اول ویژوال نصب میشه.نظر شما چیه؟
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت