صفحه 1 از 8 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 320

نام تاپیک: برنامه مبدل بین دیتابیس های مختلف با قابلیت تغییر کدپیچ

  1. #1

    برنامه مبدل بین دیتابیس های مختلف با قابلیت تغییر کدپیچ (از داس به ویندوز و بالعکس)

    برنامه مدیریت اطلاعات نرم افزاری است رایگان
    جهت ارسال و دریافت بین دیتابیس های مختلف با قابلیت پشتیبانی تغییر کدپیچ از داس به ویندوز و بالعکس (با پشتیبانی کدپیچ ایران سیستم و سایه)
    یک محیط ساده و راحت برای کاربر که امکان خواندن جداول و فایلهایی با پسوند:
    CSV, SQL, XML, ACCESS (MDB), TEXT FILE (Fixed and Delemited File)
    Fox (win and dos), Paradox, Excel,
    Mysql, SqlSever
    and other extened file :
    FreamWorkII, MicroSoft MultiPlan,Lotus 1-2-3
    که البته به هنگام خواندن فایلهای محیط داس , سیستم با توجه به نوع کدپیچ تعیین شده توسط کاربر (سایه یا ایران سیستم ) قادر به تبدیل اطلاعات با سرعت بالا نیز می باشد
    (حداقل این سرعت از چندین نمونه برنامه ارائه شده در این سایت سرعت بالاتری دارد والبته از نمونه مشابه سورس خودم و بقیه دوستان با دلفی نیز بیشتر است)

    و پس از خواندن قابلتهایی همچون تغییر ساختار, مرتب سازی اطلاعات بر اساس فیلدخاص, تعیین فرم چاپی با قابلیت انتخاب فیلدهای خاص و همچنین اصلاح اطلاعات با قابلیت حذف و ایجاد رکورد جدید

    و نهایتا قابلیت ارسال اطلاعات جدول به پسوندهای ذیل را داراست:
    Csv,Html,Sql,Xml, xls (Excel), Doc (Word), Text File (Fiexed Size and Delemited) , mdb (access), Foxpro (Dos And Windows),Lotus1-2-3, SystemDataForm,...

    که به هنگام ارسال خروجی نیز در صورت تعیین فایل خروجی برای محیط داس امکان تبدیل کدپیچ به هر دو نوع سایه و ایران سیستم را با سرعت بالا داراست.

    و یک نکته دیگر اینکه متاسفانه بسیاری از برنامه های (چه رایگان و چه پولی) ارائه شده به هنگام تبدیل بین قالبهای مختلف با فیلد memo (یادداشت) مشکل دارند که این برنامه در رفع این مقوله درست عمل می نماید.

    البته این برنامه را خیلی وقت پیش قصد داشتم آپلود کنم ولی متاسفانه فراموش کرده بودم
    ولی به هنگام مرور مطالب در پایان سال به این نکته برخوردم که بسیاری از تایپکها و سوالات مطرح شده نسبت به این مقوله بوده و هنوز بسیاری حتی با وجود سورس با این گونه تبدیلها مشکل دارند
    (البته تا حدی هم قابل قبول بود که مطالب مربوطه (تبدیل فورمت, تبدیل کدپیچ (از داس به ویندوز و بالعکس) ) کمی پراکنده و متفاوت بود)

    امیدوارم که دیگر کاربران در سال جدید دارای چنین مشکل (یا مشابه) آن را نداشته باشند.

    این برنامه بصورت حالت اجرایی است )exe file) که با ویژوال فاکس 9 نوشته شده است
    (چرا که در مرور بسیاری از این تایپیکها به علت عدم آشنایی و کلا نامانوس بودند بسیاری از افراد با محیط فاکس سورسها رهنمودی برای افراد نداشته لذا برنامه نسخه اجرایی این برنامه را آپلود کردم که برای دیگران نیز مثمر ثمر باشد)
    البته جهت اجرا نیازمند یک سری فایلهای dll (جهت اجرایی فایلهای اجرایی با vfp9 است) هست که می توان در سی دی برنامه vfp9 آن را بدست آورد و نهایتا در صورت وجود مشکل برای بقیه کاربران بنده آنها را نیز در اینجا آپلود کنم

    نهایتا هدیه ای بود تحفه درویش در پایان سال امیدوارم که کارگشایی دوستان باشد.

    فایل ضمیمه بروز رسانی شد (رفع مشکل اعداد در سایه)
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    ****** نسخه جدید برنامه در صفحه 23 همین تایپک می باشد **********
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=41062&page=23
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله javad_hosseiny : شنبه 25 خرداد 1387 در 10:22 صبح

  2. #2
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    آقا عید شما هم مبارک
    فقط یک چیزی بگم اینها رو تو فوروم های خارجی هم بزارید هم شما هم آقای حیدری کیا هم آقای توکل
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  3. #3
    اقای حسینی از اینکه دیدم برنامه مورد تائید سایت یونیورسال قرار گرفته خوشحال شدم و به شما تبریک میگم
    1-اگر این برنامه رو توی سایت foxite هم بزارید خیلی خوبه
    2-اگر سورسشو برای استفاده دوستان اینجا بزارید باعث میشه مشکلاتشون کمتر بشه
    3-استفاده از کنترل پیش فرض برای دیدن فایلها مقداری بد جواب میده.من توی یه برنامه سفارشی این مشکل رو حل کردم و همچنین لیست فیلدهای تبدیل شونده را در اختیار کاربر گذاشته ام و سیستم پس از تبدیل لیست این فیلدهای تبدیل شده رو در یک باکس دیگه نشون میده اگر خواستید پس از قرار دادن سورس برنامه تان در اینجا این کنترلها رو به اون اضافه و در اختیار شما قرار خواهم داد تا سایرین هم استفاده کنند
    در آخر از این زحمت شما ممنونم
    ودر آخرآخر بگم که تنها فاکسه که میتونه به این راحتی با فایلها و تبدیل کارکترها کار کنه . من با زبانهای دیگه جونم در اومده تا تونستم یه کارهائی بکنم که تازه صددرصد هم جواب نمیده
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  4. #4
    سلام
    اقای حسینی دستتون درد نکنه شما که زحمت کشید لطف کنید فایلهای مرتب (dll) را هم بزارید که لااقل بتونیم با برنامه کار کنیم

  5. #5
    سلام

    این برنامه ظاهرا با فاکس ۹ است. و به فایلهای آن در زمان اجرا نیاز دارد:
    vfp9r.dll
    vfp9renu.dll
    msvcr71.dll
    gdiplus.dll
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  6. #6
    قسمت اول فایلهای dll جهت دان لود:

    http://www.valiasr-aj.net/vfp9r.zip
    http://www.valiasr-aj.net/vfp9renu1.zip
    http://www.valiasr-aj.net/vfp9t.zip

    مجموعه dll های موردنیاز جهت اجرای فایل exe (اجرایی) تولید شده با زبان ویژوال فاکس 9
    آخرین ویرایش به وسیله javad_hosseiny : دوشنبه 26 فروردین 1387 در 13:17 عصر

  7. #7
    1 - بر روی سایت foxite نیز قرار دادم
    2 - حالت اجرایی کاربردی تر است چرا که طبق تایپیکهایی که در سایر بخش های بود (اکثر افراد حتی قادر به ایجاد فایل اجرایی از روی سورس برنامه نیز نبودند و بیشتر دنبال یک نرم افزار (پک) اجرایی بودند) ولی باز طبق صحبت شما چشم سورس را نیز در اینجا قرار می دهم (امید است که برای برنامه نویس بخش فاکس کاربردی باشد)
    3 - در رابطه با کنترل های پیش فرض منظور شما را متوجه نشدم ( منظورتون grid خود محیط فاکس است؟!!!)
    و اگر منظورتون تهیه لیستی از فیلدها جهت تعیین فیلدهای موردنیاز جهت تبدیل کدپیچ باشد که برنامه خود اتوماتیک کلیه فیلدهایی که بصورت غیر عددی (memo,chart,...) باشد را تشخیص و آنها را تبدیل (از جهت کدپیچ) می کند)
    و اگر محیطی جهت تنظیم فیلدها و انتخاب فیلد جهت انتقال به فیلد دیگر باشد که معمولا اینکار به هنگام ایمپورت جداول خارجی به محیط داخلی برنامه (که ساختار آن را می دانید) انجام می شود (که این کار را نیز در چند برنامه انجام داده ام (مثلا برنامه پژوهش بنده قابلیت دریافت اطلاعات از تمامی دیتابیس ها را دارد بدین صورت که لیست فیلدهای جدول میهمان نمایش داده شده و همچنین لیست فیلدهای جدول میزبان (جدول برنامه) و کاربر بصورت ویزاردی فیلدهای را با هم تطابق داده و انتخاب می کند و نهایتا عمل ایمپورت اطلاعات انجام می شود.
    و اگر باز توضیحی بیشتری نسبت به این مقوله بدهید حتما سعی بر انجام آن خواهم کرد

    ونهایتا توضیحی نسبت به سورس برنامه اینکه:
    فرم مربوط به اتصال به دیتابیس اینجنین های mysql,mssql,... جداگانه بوده
    فرم مربوط به اتصال به access نیز جداگانه بوده
    و در کل بیشتر مبنا بر دخالت خود جدول (table) بوده (نه دیتابیس (dbc) ) (برای راحتی کار کاربر)

    فایل ضمیمه بروز رسانی شد
    (البته تنها یک فایل dos2windows.prg اندکی تغییر یافت)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله javad_hosseiny : چهارشنبه 02 فروردین 1385 در 11:28 صبح

  8. #8
    منظورم از کنترل پیش فرض قسمتی است که شما مسیر درایوها و محتویات آنرا در یک لیست باکس نمایش میدهید.این کنترل بیشتر برای همخوانی با محیطهای داس و برای سازگاری با اون طراحی شده و عملکرد خوبی ندارد بیشتر منظورم این بود که کنترلهایی مشابه با filist و drivelist که در vb استفاده میشوند در برنامه گذاشته شود تا استفاده از آن راحت تر باشد
    نمایش فیلدها و انتخاب آنها توسط کاربر را هم برای زیباتر شدن اینترفیس برنامه پیشنهاد دادم
    به هر حال از حسن نیت شما ممنونم
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  9. #9
    در رابطه با برتری فاکس نسبت به زبان های دیگری برای انجام این امر با شما موافقم
    چرا که مشابه این کار را در دلفی نیز داشتم (به علت برتری دلفی جهت خواندن جداول پاراداکس 4 به بالا) ولی نهایتا به علت کندی بیشتر نسبت به برنامه مشابه در محیط فاکس (سرعت فاکس در انجام عملیات تبدیل کدپیچ به مراتب سریعتر است (البته هرچند این کندی و تندی نهایتا به نحوه پیاده سازی الگوریتم کار برمی گردد) ) از برنامه فاکس بیشتر استفاده می کنم

  10. #10
    اقا برنامه تان جالب هست ولی در رابطه با کانورت سایه در رابطه با اعداد مشکل داره و اعداد را نیز معکوس کانورت میکند و مثلا 12345 را 54321 بر میگرداند اگر اصلاح شود ممنون میشم.

  11. #11
    با تشکر از شما دوست گرامی که این نکته را متذکر شدید
    به دلیل یک اشتباه لپی (البته بیشتر از لپی بودند علت در عدم وجود فیلدهای کاراکتریی که دارای محتوی عددی باشند در لیست جداول تست شده توسط اینجانب بود) این ایراد بوجود آمده بود
    که در نسخه های ضمیمه (هم فایل اجرایی و هم سورس تصحیح شده و می تونید مجددا اون را دان لود کنید)
    با توجه به نوع الگوریتم برنامه که خود اتوماتیک فیلدها غیرعددی (Charter,memo,...) را تشخیص داده و در صورت تمایل کاربر آنها را تغییر کدپیچ می دهد در صورتی که کاربر دارای فیلدی بصورت کاراکتری ولی با محتوی عددی بود برنامه دچار اشکال می شد که این اشکال نیز مرتفع گردید.
    (البته دیگری فرقی نمی کند که محتوی فیلد فقط عدد باشد و یا عدد در وسط متن دیگری
    باشد)
    و البته من حیث المجموع به نظر بنده این روش (که خود برنامه فیلدهای موردنظر را تشخیص دهد و تغییر دهد) بهتر است از روشی که کاربر فیلدهای موردنظر خود را جهت تغییر اعلام نماید (یعنی لیستی از نام فیلدها بیاید و کاربر فیلدهای موردنظر جهت تغییر کدپیچ را تیک (علامت) بزند)
    چرا که قبلا برنامه بنده نیز دارای اینچنین اینترفیسی بود ولیکن ازبس مجبور شدم که برای کاربران (چه بسیاری کاربران که از مفهوم تغییرکدپیچ و بردن اطلاعات از داس به ویندوز و یا بالعکس سر در نیاورده و بعد از کلی توضیح در رابطه با انجام این کار دیگه وقتی می خواهی توضیحی بدی باید فیلدهای که دارای عبارات فارسی هستند را نیز انتخاب کنی , کاری بس مشکل و طاقت فرسا می شود) برای این عمل (انتخاب فیلدهای دارای عبارت فارسی) توضیح دادم خسته شدم و نهایتا به این نتیجه رسیدم که اگر سیستم خود اتوماتیک این کار را انجام دهد بسیار مناسب تر می باشد (نهایتا تابع برای فیلدهای کاراکتری که دارای عبارت فارسی نیستند یکبار فراخوانی شده و به علت نداشتن عبارت فارسی سریعا همان محتوی توسط تابع برگردانده می شود)
    *-------
    و در پایان نیز با توجه به صحبت آقای حیدری کیا بنده سورس را علاوه بر فایل اجرایی (جهت دوستان بخش فاکس پرو) قرار دادم که هر کس با توجه به نظر و سلیقه خود اون را تغییر داده و برنامه بصورت یک نرم افزار اوپن سورس گسترش پیدا کند .
    (البته تنها تغییری که در سورس برنامه کرد در فایل dos2windows.prg بود که در فراخوانی متن های فارسی سایه تغییر کوچکی داده شد) (قابل توجه علاقه مندان که سورس را قبلا تغییر داده اند نیاز به بازخوانی کل برنامه نیست و تنها این فایل را مجددا به برنامه خود اضافه کنند )
    *--------
    (به طور مثال می توان بجای listbox که به عنوان محل خواندن و یا نوشتن فایل بنده قرار داده ام از تابع getfile (انتخاب فایل) و یا getdir (انتخاب مسیر جهت ذخیره اطلاعات) بصورت ساده استفاده کرد و یا اینکه با استفاده از تابع adir لیست فایلها و شاخه های مسیر جاری را بدست آورده و خودتان یک listboxfile بسازید (مشابه این کار را با فاکس داس انجام داده ام که در نمونه سورس های بخش برنامه های کاربردی می تونید پیداش کنید) و یا ..... )
    و در پایان این برنامه را بیشتر به دلیل رفع مشکل دوستان این بخش (که متاسفانه بخش بسیاری از تایپکهای مطرح شده در این فروم را داشت) اضافه کردم , و از این برنامه در تمامی قسمت های (خواندن و نوشتن در قالبهای مختلف) بنده در برنامه های خودم استفاده کردم و مشکلی نداشت ولیکن با این اوصاف جای تست بیشتری دارد, دوستان اگر به مشکلی برخورد کردند اعلام نمایند.
    آخرین ویرایش به وسیله javad_hosseiny : چهارشنبه 02 فروردین 1385 در 11:42 صبح

  12. #12
    جناب آقای حسینی
    برنامتون خیلی جالب بود من ان را دانلود کردم خیلی از مشکلاتم را حل نمود
    راستی میشه درمورد رشته تحصیلی خودتان هم اطلاعات بیشتری ارائه بدید.
    که ایا کامپیوتر خواندید یا بصورت تجربه وعلاقه دنبال برنامه نویسی رفته اید
    با تشکر

  13. #13
    جناب حسینی خیلی ممنون
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار RealDream
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    81
    آقای حسینی واقعا دستتون درد نکنه عالی بود . اما یه خورده سرعت در ارسال رکورد ها پائینه . به هر حال مشکل من حال شد و من تازه متوجه شدم چه فرومی عالیی رو پیدا کردم

  15. #15
    خواهش می کنم
    ولی راجع به بحث سرعت تبدیل اطلاعات
    بنده با این برنامه یک جدول پاراداکس (با کدپیچ سایه) و 6 فیلد و 172 هزار رکورد (لیست جدول مربوط به بیمه ایران) را به محیط ویندوز آوردم در مدت 11 ثانیه و همان جدول را پس از اصلاح به خروجی DBF با کدپیچ ایران سیستم ارسال کردم در مدت 13 ثانیه (سیستم پینتیوم فور 2 گیگاهرتز سلرون) (البته معمولا در این گونه نرم افزارها سرعت هارد بیشتر تاثیر دارد که در این مورد هارد معمولی بود نه ساتا)
    تصور بنده برای این حجم اطلاعات این زمان سرعت مناسبی است
    با توجه به نمونه برنامه ای مختلفی که از برنامه نویسان مختلف در سایتهای متفاوت و همچنین برنامه های تجاری مشابه دیدم برای همین جدول (لیست جدول بیمه ایران) اکثرا دارای زمانی بیشتری بوده است.
    ---
    نهایتا اگر باز دارای سرعت مطلوب از نظر شما نبود شرمنده
    این هدیه ای بود تحفه درویش جهت استفاده دوستان

  16. #16
    کاربر تازه وارد آواتار RealDream
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    81
    نقل قول نوشته شده توسط javad_hosseiny
    خواهش می کنم
    ولی راجع به بحث سرعت تبدیل اطلاعات
    بنده با این برنامه یک جدول پاراداکس (با کدپیچ سایه) و 6 فیلد و 172 هزار رکورد (لیست جدول مربوط به بیمه ایران) را به محیط ویندوز آوردم در مدت 11 ثانیه و همان جدول را پس از اصلاح به خروجی DBF با کدپیچ ایران سیستم ارسال کردم در مدت 13 ثانیه (سیستم پینتیوم فور 2 گیگاهرتز سلرون) (البته معمولا در این گونه نرم افزارها سرعت هارد بیشتر تاثیر دارد که در این مورد هارد معمولی بود نه ساتا)
    تصور بنده برای این حجم اطلاعات این زمان سرعت مناسبی است
    با توجه به نمونه برنامه ای مختلفی که از برنامه نویسان مختلف در سایتهای متفاوت و همچنین برنامه های تجاری مشابه دیدم برای همین جدول (لیست جدول بیمه ایران) اکثرا دارای زمانی بیشتری بوده است.
    ---
    نهایتا اگر باز دارای سرعت مطلوب از نظر شما نبود شرمنده
    این هدیه ای بود تحفه درویش جهت استفاده دوستان
    جناب حسینی عزیز من این هدیه شما رو با هیچ چیزی عوض نمی کنم . حمل بر بی ادبی نباشه اما در مورد سرعت یه بانک ایران سیستم با 950 هزار رکورد و حدود 30 فیلد داشتم که بیش از 4 ساعت طول کشید تا به اکسس تبدیل شد . این در برابر وقت چند روزه تبدیل دستی برای من یه دقیقه هم نمیشد . ممنون از برنامه اتون
    آخرین ویرایش به وسیله RealDream : دوشنبه 11 اردیبهشت 1385 در 17:09 عصر

  17. #17
    خواهش می کنم

    اما راجع به حجم اطلاعات (حقیقتا تاکنون این چنین بانک اطلاعاتی جهت تبدیل نداشتم ) اما با توجه به تناسبی که با حجم اطلاعات بنده داشت (172 هزار با 6 فیلد) برای تبدیل جدول شما باید نهایتا ( 5.5* 5 * 13 (ثانیه) = 357.5 ثانیه (چیزی حدود 6 دقیقه) باید باشد
    البته اگر در نظر بگیریم که متوسط طول رشته فیلدهای شما 60 کاراکتر باشد
    ولی در کل معمولا هرچقدر حجم اطلاعات افزایش پیدا کنید در کلیه عملیاتها (جستجو, فیلتر و یا ....) این زمان بیشتر بصورت تصاعدی بالا می رود تا متناسب (البته این ضعف کلی دیتابیس اینجنین ها اینچنین هستی که برای رفع این ضعف معمولا از ایندکس سازی های متناسب استفاده می شود)
    (و در کل در چنین مواردی هست که ارزش دیتابیس اینجنین های همچون ms-sql, mysql خود را نشان می دهند)

    ولی نهایتا همین که لبخند رضایت بر لبان شما دوست گرامی نقش بست برای ما کفایت میکند

  18. #18
    سلام
    واقعا عالی بود
    فقط یک سئوال زمانیکه می خواهیم ساختاربانک اطلاعاتی را تغییر بدهیم بدلیل read only نمی توان تغییر داد چگونه این مشکل را می توان حل کرد؟

  19. #19
    این مشکل معمولا در کامپیوترهای متصل به شبکه بروز میکنه ولی راه حل اون اینه که جداول بصورت exclusive باز شوند تا امکان تغییر در ساختار آنها وجود داشته باشد
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  20. #20

    تشکر

    با سلام
    از شما بابت زحمتی که در ایجاد این نرم افزار کشیدید صمیمانه تشکر می کنم.
    تا کنون تنها نرم افزار مشابهی که در این زمینه پیدا کردم نسخه پولی ای بنام FoxPro Arabic Or Farsi Database Convertor Dos To Windows Convert Converter بود که با مبلغ 300000 ریال برای استفاده خانگی و مبلغ 350000 ریال برای استفاده تجاری است که در حالت ارزیابی تنها 8 رکورد را تبدیل می کند. توصیه می کنم در صورت صلاحدید یک نسخه از نرم افزارتان را در سایت مزبور http://www.codeproject.com/useritems..._Convertor.asp قرار دهید. چون نرم افزار شما با هیچکدام از کلیدواژه های انگلیسی که شامل DOS Fox , Win Fax , Convertor باشند لیست نمی گردد و تنها کلید واژه "مبدل ایران سیستم" آن هم در لینکهای چندم خود نرم افزار شما را لیست کرده است. لطفا فکری برای اجیستر کردن نرم افزارتان در Top List های گوگل و همچنین درج کلیدواژه های مناسب برای جستجوی سریع نمایید. در ضمن بنده با فایل VFP9R.DLL شما به مشکل برخوردم. شاید بهتر بود یک نسخه ZIP کامل از آن را بصورت کامل و تک فایل تهیه می کردید. در پایان مجددا از زحمت شما تشکر می کنم.

  21. #21
    مشکل مربوط به شبکه وexclusive نیست تعجب می کنم چرا دوستان به این مشکل برخوردنکردند زیرا این مشکل بخاطردرگیربودن بانک اطلاعاتی درgrid بوجود امده مابرای تغییر ساختار حتما بانک را ازجدول خارج کنیم به هرحال ازاقای حسنی بابت نرمافزارشان ممنونم
    واقعا کارگشا بود.

  22. #22
    مشکل مربوط به شبکه وexclusive نیست
    چرا بعضا بخاطر وجود شبکه (البته در بعضی سیستم ها) این مشکل به وجود می آید
    و دلیل اصلی آن نیز
    زیرا این مشکل بخاطردرگیربودن بانک اطلاعاتی درgrid بوجود امده
    می باشد

    یک راه حل ساده این است که به ابتدای سورس قسمت تغییر ساختار برنامه قبل از دستور
    modify structure
    جدول را مجددا به صورت exclusive باز کنید و سپس دستور modify structure اجرا شود
    و راه حل دیگر اینکه ارتباط جدول با گراید را به صورت alias اختصاص دهید
    یعنی در تنظیمات مربوط به grid و گزینه RowSourceType گزینه 1 (alias) را انتخاب نمایید و دقت داشته باشید که در قسمت اتصال گراید به جدول پس از خواندن فورم readdbf این کار (اتصال) را به صورت اشاره به ناحیه (select ) به عدد 250 (ناحیه ای که فایل خوانده شده در آن باز می شود) اشاره کنید.
    thisform.grid1.RecordSource= '250'
    هر چند اگر در اصل مطلب خواندن جدول (فورم readdbf) دقت کرده باشید متوجه می شوید که به هنگام فراخوانی از فورمتهای مختلف و خواندن آن به جدول جاری , این جدول به صورت انحصاری (exclusive) باز شده و پس از تکمیل کار فورم موردنظر این کار (تغییر ساختار) امکانپذیر است ولیکن به همان دلیلی که اول کار مطرح کرده در بعضی موارد این کار (تغییر ساختار) به علت readonly بودن با مشکل مواجه می شود.
    ولی نهایتا باز ممنون از توجه شما که سبب شد این مشکل (با توجه به اختصاص آن به صورت alias به گراید) نیز حل شد.
    ------
    در ضمن بنده با فایل VFP9R.DLL شما به مشکل برخوردم.
    نباید مشکلی باشه ولی بعضا ممکن است به خاطر عدم شناخت ویندوز یا برنامه بر روی این فایل باشد که بهتر است آن را یکبار رجیستر کنید
    regsvr32 vfp9.dll


    شاید بهتر بود یک نسخه ZIP کامل از آن را بصورت کامل و تک فایل تهیه می کردید.
    در رابطه با این نکته هم باید دقت کنید که معمولا دان لود چند فایل (منظورم حالت split شده برنامه است) که اینجا منظور فایل های ضمیمه موردنیاز vfp9 می باشد راحتتر است تا دان لود یک فایل بزرگ (مثلا در این مورد حداقل 7 مگابایت می شد) و البته در کنار این دلیل , دلیل سختی آپلود یک فایل 7 مگابایتی را نیز برای من نیز تصور کنید
    ---------
    جهت توصیه اتون جهت نشر برنامه نیز خدمتتون عرض کنم بنده این برنامه رو در چند تا از فروم ها همچون
    foxit, universalThere, p30world,pcseven,developercenter,.... لینک به این سایت به همراه توضیحات دادم
    ولی خوب باز به قول شما
    چون نرم افزار شما با هیچکدام از کلیدواژه های انگلیسی که شامل DOS Fox , Win Fax , Convertor باشند لیست نمی گردد و تنها کلید واژه "مبدل ایران سیستم" آن هم در لینکهای چندم خود نرم افزار شما را لیست کرده است
    ولی در کل نظر من با توجه به صحبت اولیه ام در ابتدای این بحث (تایپیک)
    البته این برنامه را خیلی وقت پیش قصد داشتم آپلود کنم ولی متاسفانه فراموش کرده بودم
    ولی به هنگام مرور مطالب در پایان سال به این نکته برخوردم که بسیاری از تایپکها و سوالات مطرح شده نسبت به این مقوله بوده و هنوز بسیاری حتی با وجود سورس با این گونه تبدیلها مشکل دارند
    (البته تا حدی هم قابل قبول بود که مطالب مربوطه (تبدیل فورمت, تبدیل کدپیچ (از داس به ویندوز و بالعکس) ) کمی پراکنده و متفاوت بود)

    امیدوارم که دیگر کاربران در سال جدید دارای چنین مشکل (یا مشابه) آن را نداشته باشند.
    راهگشایی برای دوستانی که دارای خواسته مشابه این برنامه بوده با توجه به قابلیتهای متعدد این برنامه (تبدیل قالبهای مختلف به یکدیگر (مخصوصا اتصال به mysql,sqlserver و خواندن از mdb ) و تغییر کدپیچ (ایران سیستم و سایه و ...) ) که خوب در بسیاری از تایپیکها سؤال آن را برای چندمین بار دیده بودم گفتم که به این گونه پست ها و درخواست خاتمه بدم و همچنین با توجه به نظر آقای حیدری کیا و چند تن از دوستان (که در بخش آگهی ها) اشاره کرده بودند سورس آن را نیز ارائه کردم که هر کس با توجه سلیقه و نظر شخصی خود ظاهر آن را عوض کند و یا حتی با توجه به تبدیل خاص آن را تغییر دهد
    و از آنجایی که قصد بنده نیز گسترش این برنامه در قالب اوپن سورس هست بد نیست شما و یا دیگر دوستانی که فرصت دارید و یا لینک دیگری را می شناسید زحمت آن را بکشید
    و در پایان نیز خوشحالم تونست کارگشای کار شما باشد
    آخرین ویرایش به وسیله javad_hosseiny : یک شنبه 31 اردیبهشت 1385 در 16:34 عصر

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار sm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ایساتیس
    پست
    1,389
    آقای حسینی عزیز
    باسلام و تشکر فراوان
    دوست عزیز اگه براتون امکان داره dllها رو مجددا آپلود نمایید
    ممنون

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار sm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ایساتیس
    پست
    1,389
    من یه فایل توی داس اکسپورت کردم که ستونهایش رو با ; از هم جدا کردم... حالا چطور میتونم اونو تبدیل کنم؟
    ممنون

  25. #25
    نمی دونم این سایت uploadtemple چرا اینطور رفتار می کنه (گویا محدودیت تعدادی برای دان لود فایلها داره) چرا که بعد از مدتی لینک دان لود آنها غیر فعال شده و پیغام خطا می دهد (بنده دو بار اونجا آپلود کردم و تاکنون بسیاری از مطالب و ... را تو این سایت آپلود کرده بودم و هیچ کدام تاحالا چنین مشکلی نداشتند (یعنی هنوز که هنوز فعال هستند) ولی فکر کنم هیچ کدوم به اندازه اینها دان لود نشده بودند))
    نهایتا بنده مجددا آنها را در هاستی یکی از سایتهای خودم آپلود کردم.
    http://www.valiasr-aj.com/vfp9r.zip
    با حجم 2.75 مگابایت
    http://www.valiasr-aj.com/vfp9renu1.zip
    با حجم 492 کیلو بایت
    http://www.valiasr-aj.com/vfp9t.zip
    با حجم 2.19 مگابایت
    آخرین ویرایش به وسیله javad_hosseiny : یک شنبه 07 خرداد 1385 در 10:35 صبح

  26. #26
    آقای حسینی بازم ممنون
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    این برنامه DBF را به MDF تبدیل میکند؟

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار sm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ایساتیس
    پست
    1,389
    آقای حسینی میشه پست 24 رو جواب بدین؟
    ممنون

  29. #29
    جناب حسنی بازهم ممنونم بسیاربسیارمشکل گشابود حداقل برای من
    فقط یک سئوال بانکهای sql و mysql راجواب می دهد ایا امکان تبدیل بانکهای oracle راهم دارد
    واگرهست چگونه ؟

  30. #30
    من یه فایل توی داس اکسپورت کردم که ستونهایش رو با ; از هم جدا کردم... حالا چطور میتونم اونو تبدیل کنم؟
    برنامه قادر به تعیین دو حالت delemited و fixed size جهت خروجی فایل تکست دارد.
    و همچنین تعیین دو حالت سطری (هر فیلد در یک سطر) و ستونی (مشابه جدول) را داراست
    ونهایتا قابل تعیین کدپیچ (ایران سیستم - سایه - ویندوز) به عنوان کدپیچ خروجی
    در حالت delemited (حالتی که معمولا در خروجی ها تکست متداول هست محتوی فیلدهای یک رکورد پشت سرهم با تفکیک از طریق کاراکتر ; (که البته این کاراکتر نیز قابل تغییر است) قرار می گیرد)
    احتمالا خروجی که شما تهیه کردید بدین صورت است
    ولی حالا اصل مطلب :
    می خواهید اون رو به چی تبدیل کنید ؟
    و یا اینکه آیا اصل فایل شما یک فایل تکست دیلمیتیت (تفکیک فیلدها با کاراکتر ; است) ؟
    در صورتی که اصل اطلاعات شمابصورت تکست موردنظر هست که می توانید از طریق خواندن و تعیین کدپیچ اون رو به محیط برنامه وارد کنید.
    و اگر هم در قالب دیگری (سایر دیتابیس اینجنین ها) هست
    نیز می تونید با توجه به نیاز خودتون خروجی موردنظر را انتخاب کنید (اگر خروجی dbf با تغییر کدپیچ بخواهید (خروجی dbf for dos را انتخاب کنید) و بعد از انتخاب نام فایل سؤالی مبنی بر تعیین نوع کدپیچ از شما می شود؟
    و ....
    (درکل مطالعه سورس برنامه خالی از لطف نیست (البته اگر با فاکس آشنا هستید) چون برنامه اوپن سورس هست و هرجوری دلتون بخواهد می تونید اون رو تغییر بدهید.)
    ------
    این برنامه DBF را به MDF تبدیل میکند؟
    اگر منظورتون sdf (system data format) هست که بله امکان خروجی مستقیم به این نوع قالب را داراست. (و اشتباها MDF تایپ کرده اید)
    واگر منظورتون واقعا خود پسوند MDF باشد (MDF, LDF) که پسوند دیتابیس sqlserver های نسخه های قدیمی باشد.
    شما می تونید به صورت خروجی sql یا csv جدول موردنظر را تبدیل و در محیط mssql آن را ایمپورت کنید
    و اگر منظور اشاره به فایلهای با قالب دیگر هست که لطفا توضیح دهید
    چرا که پسوند فایلهای mdf برای فایلهای بسیاری تعریف شده است
    http://filext.com/detaillist.php?extdetail=MDF
    ------

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار sm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ایساتیس
    پست
    1,389
    ممنون
    دقیقا همون چیزیه که من دارم
    من توی برنامه تحت داس یه گزارش گرفتم که نتیجه اش رو اکسپورت کردم و یه فایل درست شده که فیلدهاش با ; ازهم جداشده...حالا میخوام اونو به اکسل تبدیل کنم ولی وقتی تبدیل میکنه همو رو توی یه ستون از گرید قرار نمیده و منم جایی رو ندیدم که بشه بگی اونا رو از هم جدا کنه
    ممنون میشم راهنماییم کنین

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار sm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ایساتیس
    پست
    1,389
    من اصل فایل رو هم براتون میزارم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    نقل قول نوشته شده توسط javad_hosseiny
    اگر منظورتون sdf (system data format) هست که بله امکان خروجی مستقیم به این نوع قالب را داراست. (و اشتباها MDF تایپ کرده اید)
    واگر منظورتون واقعا خود پسوند MDF باشد (MDF, LDF) که پسوند دیتابیس sqlserver های نسخه های قدیمی باشد.
    شما می تونید به صورت خروجی sql یا csv جدول موردنظر را تبدیل و در محیط mssql آن را ایمپورت کنید
    و اگر منظور اشاره به فایلهای با قالب دیگر هست که لطفا توضیح دهید
    چرا که پسوند فایلهای mdf برای فایلهای بسیاری تعریف شده است
    http://filext.com/detaillist.php?extdetail=MDF
    ------
    من چند فایل DBF دارم که باید از اونها در بنامه ای تحت وب استفاده کنم حالا میخوام اطلاعات اونها رو به SQL Server منتقل کنم.راه حل این موضوع چیست؟

  34. #34
    من توی برنامه تحت داس یه گزارش گرفتم که نتیجه اش رو اکسپورت کردم و یه فایل درست شده که فیلدهاش با ; ازهم جداشده...حالا میخوام اونو به اکسل تبدیل کنم ولی وقتی تبدیل میکنه همو رو توی یه ستون از گرید قرار نمیده و منم جایی رو ندیدم که بشه بگی اونا رو از هم جدا کنه
    ممنون میشم راهنماییم کنین
    اولا که اون برنامه یقینا یه برنامه بانک اطلاعاتی است و شما می تونید مستقیما جداول اون رو به برنامه معرفی کنید
    وحال فرض بر اینکه بخواهید خروجی تکست آن را به برنامه ایمپورت کنید
    کاراکتر تفکیکی (split) فیلدهای شما کاراکتر ; است و برنامه به صورت پیش فرض برای ورودهای تکست و csv و sql از کاراکتر , به عنوان کاراکتر تفکیکی استفاده می کند
    شما به راحتی با مراجعه به سورس می تونید این کاراکتر (,) را به کاراکتر موردنظر خود (;) تغییر دهید
    (البته بنده مجددا اون رو به نحوی تغییر دادم که موقع خوندن این نوع از فایلها کاراکتر تفکیکی را از کاربر بپرسد )
    و شما هم با توجه به دسترسی به سورس اون می تونید این کار رو به راحتی انجام بدید
    و البته یه راه حل ساده تر این است که خودتون فایل تکست موردنظر را در یک مرورگر (چه تحت داس چه تحت ویندوز) باز کرده و کلیه کاراکترهای ; را به , تغییر دهید
    و البته بنده نمونه فایل شما را در برنامه به راحتی (با تغییر حرف تفکیکی فیلدها) خواندم و کدپیچ اطلاعات شما هم ایران سیستم است.
    ----------
    من چند فایل DBF دارم که باید از اونها در بنامه ای تحت وب استفاده کنم حالا میخوام اطلاعات اونها رو به SQL Server منتقل کنم.راه حل این موضوع چیست؟
    اگر این فایلها تحت داس هستند که بخواهی کدپیچ اونها را تغییر به راحتی با این برنامه می تونی اینکار رو بکنی؟ و اگر تحت ویندوز هست که دیگه نیاز به تغییر کدپیچ نداره؟
    اما جهت انتقال به sqlserver شما می تونید از این برنامه خروجی sql بگیرید و آن را به صورت یک فایل sql در تمامی دیتابیس اینجنینهای تحت وب sqlserver و mysql و oracel و ... بخوانید
    (البته لازم به ذکر است که در خود sqlserver می توانید مستقیما فایل dbf را ایمپورت کنید)

  35. #35
    فقط یک سئوال بانکهای sql و mysql راجواب می دهد ایا امکان تبدیل بانکهای oracle راهم دارد
    واگرهست چگونه ؟
    بله امکان دارد کافی است تا در فرم showsql پارامترهایش را بصورت زیر جایگزین کنید:
    DRIVER={Oracle ODBC Driver};
    DBQ=myservicename;
    UID=system;
    PWD=manager

    و همچنین دیگر دیتابیس اینجنین های دیگر همچون: postgresql
    DRIVER={postgresql};
    SERVER=myserver;
    UID=myuser;
    PWD=mypassword;
    DATABASE=mydatabase;
    PORT=5432;
    BI=2;
    TEXTASLONGVARCHAR=0


    در کل کافی است پارامترهای کانکش به دیتابیس اینجنین خود را در این فرم تغییر دهید.
    (این فرم با استفاده از Sqlstringconnect به موتورهای بانک اطلاعاتی متصل میشود و برای راحتی بهتر بنده از نام لیبل و محتوی فیلد مقابل آن در درست کردن عبارت این کانکشن استرینگ استفاده کردم شما می تونید اون را به توجه به نحوه اتصال به دیتابیس اینجین خود تغییر دهید.)

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    جناب حسینی تشکر کار من رو هم راه انداخت.

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار sm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ایساتیس
    پست
    1,389
    ممنون آقای حسینی عزیز...مشکل حل شد
    فقط وقتی داده ها رو به اکسل تبدیل میکنه اعداد رو بعنوان Number نمیشناسه و باید اونا رو به عدد تبدیل کرد...میشه برای حل اون کاری کرد.
    ضمنا من با فاکس کار نکردم
    ممنون

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728
    جناب آقای حسینی با تشکر
    اگر دوستان میتوانند کمک کنند.من کل فایلها را دارم.اما فایل EXEروی دستگاه من اجرا نمیشود.من تعدادی جدول در محیط Dosدارم که میخواهم به محیط ویندوز بیاورم.فایل Dos2Widows.prgرا اجرا میکنم و فایلم را هم درست تبدیل میکند.اما نمیدانم چطور این جدول تبدیل شده را Saveکنم.چون تمام گزینه های منوی فایل غیر فعال است.لطفا دوستانی که با این سیستم کار کردند کمک کنند

  39. #39
    فقط وقتی داده ها رو به اکسل تبدیل میکنه اعداد رو بعنوان Number نمیشناسه و باید اونا رو به عدد تبدیل کرد...میشه برای حل اون کاری کرد
    ارسال خروجی به excell بصورت فراخوانی نرم افزار excell (بصورت آبجکت) انجام می شود و محتوی فیلدها به سلها منتقل می گردد و فورمت CELL با توجه به محتوی آن باید اتومات انجام گردد ولی نهایتا اگر اینچنین نبود با انتخاب آن ستون و گزینه FORMAT CELLS می تونید نوع اون رو تغییر دهید.
    (البته راحتتر آنکه ابتدا به اکسس خروجی دهید (که اون هم یک نرم افزار مدیریت دیتابیس است) و سپس فایل اکسس را تو برنامه اکسل باز کنید.
    جهت راحتی (آشنایی) بیشتر این قسمت از سورس کد را بنده در ذیل قرار دادم:
                objXLsheet=CreateObject("Excel.Sheet")
    IF UPPER(TYPE('objXLsheet'))<>'O'
    =MSGBOX('&#200;&#209; &#209;&#230;&#237; &#211;&#237;&#211;&#202;&#227; &#212;&#227;&#199; &#228;&#209;&#227; &#199;&#221;&#210;&#199;&#209; &#199;˜&#211;&#225; &#199;&#210; &#227;&#204;&#227;&#230;&#218;&#229; &#194;&#221;&#237;&#211; &#228;&#213;&#200; &#228;&#212;&#207;&#229; &#199;&#211;&#202;',0+16,'&#199;&#206;&#216;&#199; &#209;')
    RETURN
    ENDIF
    objXLsheet = objXLsheet.Sheets[1]
    GO TOP
    II = 1
    DO WHILE !EOF()
    FOR IJ = 1 TO ALEN(TMP_FI,1)
    objXLsheet.Cells(II,IJ).Value = &TMP_FI[IJ,1]
    ENDFOR
    SKIP
    II = II + 1
    ENDDO
    objXLsheet.Saveas(n_f)
    objXlSheet.application.quit

    -----------------------
    گر دوستان میتوانند کمک کنند.من کل فایلها را دارم.اما فایل EXEروی دستگاه من اجرا نمیشود.من تعدادی جدول در محیط Dosدارم که میخواهم به محیط ویندوز بیاورم.فایل Dos2Widows.prgرا اجرا میکنم و فایلم را هم درست تبدیل میکند.اما نمیدانم چطور این جدول تبدیل شده را Saveکنم.چون تمام گزینه های منوی فایل غیر فعال است.
    چرا برنامه EXE روی سیستم شما اجرا نمی شود (احتمالا فایلهای ضمیمه (DLL ها) را ندارید)
    که لینک دان لود آنها در صفحه اول هست (مجددا آپدیت کردم) و دیگر اینکه
    وقتی شما فایل Dos2Widows.prg اجرا می کنید یعنی خود ویژوال فاکس را دارید (حالا نهایتا نسخه شما غیر از نسخه 9 باشد ) سورس برنامه هست کافی است سورس برنامه را در محیط ویژوال فاکس خود تبدیل به فایل اجرایی کنید.
    ولی نهایتا هیچ کدام از مراحل بالا را نخواستید انجام دهید.
    فایل dos2windows نیز از فایلهای قدیمی بنده جهت تبدیل جداول از محیط داس (کدپیچ ایران سیستم) به ویندوز (عربیک ویندوز) هست و همان فایل را تبدیل می کند و دیگر بحث save کردن معنی ندارد چرا که اطلاعات جدول تغییر یافته روی هارد می باشد و نهایتا اگر بخواهی کپی دوم از فایل موردنظر بگیرید با دستور
    copy to &filename (بعد از انجام عملیات تبدیل و در محیط داخلی ویژوال فاکس) می توانید کپی از جدول به نام فایل موردنظر خود بگیرید.

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    یک مشکل در تبدیل به فایل SQL:
    1)بجای ' از " استفاده شده.
    2)در جملات فارسی جای " اشتباه است.
    همانطور که میبینید بخشی از کد زیر نا مشخص است لطف کرده و آن بخشها را شرح دهید.
    تشکر
    FUNCTION CODE_Iran
    Parameter Tmp_new_new
    st2 = '‏ُ&#168;ھ&#247;&#238;“ں›َ&#234;—&#172;،•ی&#17 4;‌™ژً•‌'
    st3 = '&#252;&#244;&#167;&#169;ِی’‍ڑٌ&#233;–&#171;&#1 60;”&#235;&#173;œک&#252;&#239;”œ'
    * st2 = '‏ُ&#168;ھ&#247;&#238;“ں›َ&#234;—&#172;،•ی&#17 4;‌™ژً&#251;ن&#232;•‌'
    * st3 = '&#252;&#244;&#167;&#169;ِی’‍ڑٌ&#233;–&#171;&#1 60;”&#235;&#173;œک&#252;&#239;&#249;له”œ'
    st4 = '&#252;&#244;&#167;&#169;ِی’‍ڑٌ&#233;–&#171;&#1 60;”&#235;&#173;œک‘ّگ&#162;&#164;&#165;‎&#163;& #166;وه&#226;ل&#226;و&#249;ئ '
    st5 = '&#232;ن&#251;&#231;مْهل&#249;و&#226;&#249 ;'
    st6 = '&#251;‏ُ&#168;ھ&#247;&#238;“ں›َ&#234;—&#172;،• ی&#174;‌™ژ&#224;&#175;&#232;ن'
    erab = 'ًٌٍَُِّْ' && for erase erab
    ramz1 = 'بسمهتعالیرنجفقخوضصکتفیحذ شد،ئزثطظغء"آگپژچ؟()' + erab
    ramz2 = '“&#168;ُ&#251;—نگَ‏&#164;&#247;›&#234;ی،ّ& #174;&#172;&#238;—&#234;‏ں&#163;ئھ&#162;ٹژ&#165;™ &#175;&#224;&#232;ڈ-چً•&#166;‌Œ)('
    tmp_new = ''
    tmp_old = Tmp_new_new
    DO WHILE .T.
    ata1 = AT(CHR(32),tmp_old)
    IF ata1=0
    IF BETWEEN(ASC(LEFT(ALLTRIM(tmp_old),1)),48,57) .and. BETWEEN(ASC(right(ALLTRIM(tmp_old),1)),48,57)
    tmp_old = fsis(tmp_old)
    ENDIF
    tmp_new = tmp_new + tmp_old
    EXIT
    ENDIF
    _tmp_old = SUBSTR(tmp_old,1,ata1)
    tmp_old = STUFF(tmp_old,1,ata1,'')
    IF BETWEEN(ASC(LEFT(ALLTRIM(_tmp_old),1)),48,57) .and. BETWEEN(ASC(right(ALLTRIM(_tmp_old),1)),48,57)
    _tmp_old = fsis(_tmp_old) + ' '
    ENDIF
    tmp_new = tmp_new + _tmp_old
    ENDDO
    tmp_new = ' ' + Fsis(Chrtran(tmp_new, ramz1, ramz2))
    tmp_new = traz_1(tmp_new)
    tmp_new = stuff(tmp_new,1,1,'')
    Return tmp_new
    *
    Function traz_1
    Parameter trz
    trz = Strtran(trz, 'أ', 'ئگ')
    trz = Strtran(trz, 'إ', 'أگ')
    trz = Strtran(trz, 'ؤ', 'ئّ')
    trz = Strtran(trz, 'گَ', 'ٍ')
    m_alf = '&#176;'
    Do Whil (m_alf$trz)
    n1 = At(m_alf, trz)
    a2 = Substr(trz, n1-1, 1)
    If (a2$'.ٹ ')
    trz = Stuff(trz, n1, 1, 'A')
    Else
    trz = Stuff(trz, n1, 1, '‏')
    Endif
    If addam
    Exit
    Endif
    Enddo
    trz = Chrtran(trz, 'A', m_alf)
    For i = 1 To Len(st2)
    m_st = Substr(st2, i, 1)
    Do Whil (m_st$trz)
    n1 = At(m_st, trz)
    a2 = Substr(trz, n1-1, 1)
    If (a2$'.ٹ ')
    trz = Stuff(trz, n1, 1, Substr(st3, i, 1))
    Else
    trz = Stuff(trz, n1, 1, 'A')
    Endif
    If addam
    Exit
    Endif
    Enddo
    trz = Chrtran(trz, 'A', m_st)
    Endfor

    m_alf = 'گ'
    Do Whil (m_alf$trz)
    n1 = At(m_alf, trz)
    a2 = Substr(trz, n1+1, 1)
    If (a2$st6)
    trz = Stuff(trz, n1, 1, '‘')
    Else
    trz = Stuff(trz, n1, 1, 'A')
    Endif
    If addam
    Exit
    Endif
    Enddo
    trz = Chrtran(trz, 'A', m_alf)
    If addam
    Return trz
    Endif

    m_ya = '&#252;'
    Do Whil (m_ya$trz)
    n1 = At(m_ya, trz)
    a2 = Substr(trz, n1+1, 1)
    If (a2$st4)
    trz = Stuff(trz, n1, 1, '‎')
    Else
    trz = Stuff(trz, n1, 1, 'A')
    Endif
    Enddo
    trz = Chrtran(trz, 'A', m_ya)
    For i = 1 To 3
    m_stnew = Substr(st5, i, 1)
    Do Whil (m_stnew$trz)
    n1 = At(m_stnew, trz)
    a_pr = Substr(trz, n1-1, 1)
    a_ne = Substr(trz, n1+1, 1)
    Do Case
    Case (a_ne$st4+'وه&#226;ل&#249;')
    If (a_pr$'.ٹ ')
    trz = Stuff(trz, n1, 1, Substr(st5, i+6, 1))
    Else
    trz = Stuff(trz, n1, 1, 'A')
    Endif
    Case (a_ne$st2+'&#175;&#224;ن&#232;م&#231;&#251;ْ')
    If (a_pr$'.ٹ ')
    trz = Stuff(trz, n1, 1, Substr(st5, i+9, 1))
    Else
    trz = Stuff(trz, n1, 1, Substr(st5, i+3, 1))
    Endif
    Otherwise
    trz = Stuff(trz, n1, 1, 'A')
    Endcase
    If addam
    Exit
    Endif
    Enddo
    trz = Chrtran(trz, 'A', m_stnew)
    If addam
    Exit
    Endif
    Endfor
    Return trz
    آخرین ویرایش به وسیله سار : سه شنبه 09 خرداد 1385 در 13:42 عصر

صفحه 1 از 8 123 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. تغییر ارتفاع lineبا تغییر ارتفاع Textbox در گزارش
    نوشته شده توسط payam59 در بخش Access
    پاسخ: 22
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1387, 16:41 عصر
  2. تغییر اندازه ارتفاع QRShape با تغییر ارتفاع DetailBand
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 تیر 1386, 08:49 صبح
  3. تغییر Toolbar با تغییر Thems ویندوز XP
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1385, 13:08 عصر
  4. غیر قابل تغییر کردن فرم about تغییر desktop تو vb
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 12:12 عصر
  5. تغییر در PHPbb (تغییرات خیلی کلی)
    نوشته شده توسط nasr در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 فروردین 1384, 13:06 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •